Koti Uutisia Pohjoismaat Video: kommunistit hyökkäsivät ”tubettajan” kimppuun

Video: kommunistit hyökkäsivät ”tubettajan” kimppuun

14

Kansallismielinen ”tubettaja” joutui Göteborgissa hyökkäyksen kohteeksi ollessaan kuvaamassa äärivasemmiston vappumarssia. Kommunistit hyökkäsivät porukalla yksin olleen miehen kimppuun. Nolo pahoinpitely saatiin myös videolle, joka on julkaistu YouTubessa.

Juutalaisomisteisen Göteborgposten-lehden mukaan mies kuuluisi Vastarintaliikkeeseen, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Vastarintaliikkeellä oli vappuna omat tapahtumat Bodenissa ja Ludvikassa. Myös suomalaiset valemediat kuten kokoomuksen Verkkouutiset ovat väittäneet miehen kuuluneen liikkeeseen.

Alla on esillä video Göteborgin pahoinpitelystä.

14 KOMMENTIT

 1. Taas nähdään millaisia surkeita paskahousuja ja säälittäviä pellejä noi punanarkit ovat. Kannattan suoraa toimintaa noita helvetin pellejä, anarkisteja ja kommunisteja vastaan.

 2. Onko tuo nyt sitä HYVYYTTÄ ja RAKKAUTTA jota nuo ali-ihmiset ainakin omien sanojensa mukaan niin suuresti edustavat?

 3. Äärivasemmisto uhosi netissä kovasti, että nyt annettiin Vastarintaliikkeelle turpaan :–D Vittu mitä pellejä. Ja (((valtamedia))) tietysti komppaa noita.

  Jos oli niin kova hinku harjoittaa vasemmistoväkivaltaa, niin miksi punasaasta ei yrittänyt hyökätä Vastarintaliikkeen vappumielenosoitukseen?

 4. Punk in finlandin foorumilla ne siellä naureskelee innoissaan että miten 4 vastarintaliikkeen jäsentä oli muka yrittänyt hyökätä niiden kulkueen kimppuun ja kuinka 15 afaa kävi niiden päälle ja ajoi ne pois ja hakkasi yhden sairaalakuntoon.

  • Surkeaa räpellystä, todellakin. Johan on fantasiat sosiaalipummeilla taas. Nuo AIDS-kepit eivät hakkaisi sairaalakuntoon edes rullatuolissa olevaa progeria-lasta.

 5. V*ttu mitä sankareita… Tyypillistä neuvostorohkeutta; vähintään viisinkertainen ylivoima pitää olla että uskaltavat edes yrittää muuta kuin naamari lärvillä huutelua pitkän välimatkan takaa. RunkInFinlandilla käy suhina ja näppikset tahmassa…

 6. “Tubettaja”? Hyi.

  Vassarit eivät ole yhtään sen parempia. Perkeleen sosiaaliloiset. Miten niistä päästäisiin eroon? Katsottiin tuossa Ben Hur… Päästäisiinkö vassariongelmasta eroon poistamalla vassarit kokonaan?

 7. Miettikää, mikä kansainvälinen mediaholokausti olisi syntynyt, jos videon hyökkääjät olisivat olleet Vastarintaliikkeen tyyppejä ja uhri joku satunnainen kommunistipaska. Voi sitä itkun määrää.

 8. Mitä vittua? Siellä käy joku heijastinliivikin lopussa kimppuun, joka älytään äkkiä käskeä pois. Tuleekohan edes tutkintaa?

 9. Ai jumalauta tämä narkkarisiat ovat säälittäviä pelkureita :DDD ei helvetti millaista härväystä. “Rauhaa ja rakkautta” rakastavien antifanttien järjestyksenvalvojatkin tulevat potkimaan maassa makaavaa, sekin näyttää niin surkealta että tulee todella kiusaantunut olo. Tarvii pari raavasta äijää, niin koko helvetin hinttarilauma juoksee karkuun tähtilippuineen ja rääkyvine kanalaumoineen 😀 Ei muuten näy PolPoa missään

 10. Li Andersonin ja Dan Koivulaakson suuresti ihailemaa “parempaa” väkivaltaa.
  Heijastinliivi ei ole muuta kuin heijastinliivi, eri asia mitä siihen on sitten painettu mutta ei JV:lta näyttänyt eli olikonhan vain toimitsija.
  Niinhän se suomessakin oli viime vuonna Pride kulkueessa, kun moccapalat olivat laittaneet pelkät heijastinliiivit päälleen ja luulivat olevansa uskonnollisia poliiseja.

 11. Hitsi! Joidenkin kerhojen jäsenyyteen pääseminen on kiven takana ja siihen joutuu käyttämään kaikki sallitut ja sallimattomat konstit.
  Mutta Vastarintaliikkeen “ovet ovat aina auki sille, joka käyttää kansallismielisyyttä (Rexonaa – Aatamin aikuinen TV-mainoksen slogani)
  Juutalaiset, kommunistit, globalistit ja Bilderbergiläiset ovat sitä mieltä kuin wanhassa Ahti Karjalaisen (Kesk) poliitikko 1970-80-luvulla) , että kaikki eläimet ovat “Tankeroita”.
  Ahti Karjalaisen englanti oli kuten siihen aikaan kaikilla suomalaisilla poliitikoilla todella huonoa finnengelskaa. Vitsi juontui Karjalasivitsistä, jossa hän oli Afrikassa safafimatkalla savannilla. Hän näki kyltin, jossa luki: “All animals are dangerous!”
  Karjalaiselta kysyttiin sitten kotiin palattua, että millaisia kaikkia elämiä hän näki ja sillä oli.
  Ahti Karjalainen vastasi: Ne kaikki olivat “Tankeroita”.
  Tuskin teitä nuoria tämä naurattaa, mutta ei sen tarvitsekkaan. Halusin vain taustoitta wanha pierun juttuja.

Comments are closed.