Koti Uutisia Kotimaa Video: kokoomusministeri syyttää “äärioikeistoa” Suomen terrorismista

Video: kokoomusministeri syyttää “äärioikeistoa” Suomen terrorismista

12

19.4. torstain kyselytunnilla sisäministeri Kai Mykkänen vieritti suomalaisen terrorismin syyt “äärioikeistolaisen liikehdinnän ja kotimaisen syrjäytymisen” niskoille. Tässä asiayhteydessä epämääräisellä äärioikeisto-termillä tarkoitetaan kansallismielistä liikehdintää, joka on viime vuosina pyrkinyt aktiivisesti ennaltaehkäisemään viime vuoden ainoan terrori-iskun kaltaisia tapauksia.


12 KOMMENTIT

 1. Tämäkin pelle ilmeisesti luulee, että Goldman Sachs maksaa hänen eläkkeensä. Toivottavasti päätyy katuojaan.

 2. Mitä vittua? Tuo Mykkänen taitaa oikeasti olla noin retardi. Juuri tuollaisia Hölmölän ministerit ovat.🙂

 3. Poliisi onnistui estämään valtaapitäviin suunnitellun iskun, muttei Turun iskua. Toisekseen Kokoomus on omalla politiikallaan ajanut kantasuomalaiset työttömiksi jne. Joku ei siis puheissasi mätsää, Kai.

 4. todelisuudessa kokomus on yksi syyllinen, näihin terroriiskuihin suomessa. onneks kansa herää

 5. Nätisti siinä herra ministeri sekoitti keskenään terrorismin ja väkivaltaisen ekstremismin. Kuinka luottamusta herättävää.

 6. En viitsi edes katsoa. Näistä tulee vain huonolle mielelle.

  Sampo Terho=kalju albaanirotta, jota pitäisi jonkun lyödä leipäveitsellä keuhkoihin n. 100 kertaa.

   • Arkhimedeen laki: kappaleen paino kevenee syrjäyttämänsä nesteen tilavuuden painon verran. Tämä toimii myös politiikassa: ainakin Sampo Terhon poliittinen painoarvo on pienentynyt tämän jouduttua kuseen.

    • Nk. “Occamin partaveitsi” pätee Suomen politiikassakin. Etkö usko? No, ko. väittämähän kuuluu että yksinkertaisin vaihtoehto on todennäköisin. Katsopa sitten viimeisimpiä Kokoomuksen ja Keskustan puheenjohtajia. Yksinkertaisin vaihtoehto on paras!

 7. Kumma tapaus tämä Kai Mykkänen, suomalais-venäläisen perheen lapsi, joka on asettunut juutalaisten ja valtaeliitin palvelukseen. Perhetaustansa ja venäjänkielisyytensä hän peittää julkisuudessa hyvin. Sairasta, että hänen mielestään on kunniallisempaa palvella maanpetoksellista valtaeliittiä kuin olla oikealla tavalla nationalisti taustansa mukaisesti.

  • Venäläistaustaisia nationalisteja kiinnostaa kyllä Suomen asia; kuinka palauttaa harhateille eksynyt Suomineito takaisin Äitivenäjän syliin. He ovat perinteisesti sitä mieltä että yli 700 vuotta osana Ruotsia ollut Suomi on aina ollut osa Venäjää. Johon se kuului autonomisena suurruhtinaskuntana reilut sata vuotta.

   • Tarkoitin kommentillani sitä, että on kummallista kun Kai Mykkänen yhdessä valtaeliitin kanssa demonisoi Venäjän valtiota. Esimerkiksi, en minäkään hyväksy Suomen maanpetoksellisen valtaeliitin toimia, mutta en silti ala väittämään että Suomi on jotenkin huono maa.

Comments are closed.