Koti Uutisia Video: koiria kivittävä mies saa ansionsa mukaan

Video: koiria kivittävä mies saa ansionsa mukaan

10

Kansallisen Vastarinnan lukija lähetti taannoin uutisvinkin mielenkiintoisesta eläinvideosta. Lyhyellä videolla mies kävelee kaikessa rauhassa kahden saksanpaimenkoiran kanssa, kun noin kymmenen metriä hänen takanaan oleva mies ryhtyy viskelemään kiviä koiria päin.

Eläimet puolustautuvat nopeasti kivittäjää vastaan, joka huitaisee vielä toista koiraa ilmeisesti jonkinlaisella metallitangolla. Tilanne päättyy, kun omistaja hakee koiransa pois pelokkaasti rääkyvän kivittäjän kimpusta.

Videon alkuperästä ei ole varmaa tietoa, mutta siinä näkyvien ihmisten käytös ja ulkoinen olemus viittaavat vahvasti johonkin muslimimaahan.

 

10 KOMMENTIT

 1. Vastenmielistä käytöstä! Selvästihän tuo on kuvattu jossain muslimimaassa, kun sivustaseuraajat näyttäsivät olevan tuon kivittäjän puolella, osan jopa lähtiessä mukaan tuohon touhuun. Toisaalta voi myös olla jostain Keski-Euroopan monikulttuurigetosta, mutta ainakaan valkoiset eivät porukalla käyttäydy noin, jos joku kulkee koiran kanssa ohitse.

  Mistä näiden “ihmisten” koiraviha johtuu?

  • heidän “profeettansa” kertoo koraanissa, että koirissa elää “paholainen”. Eritoten mustissa koirissa. Olen tätä testannutkin ja kyllä ne tosiaan pelkäävät koiria. järjettömiä hömpötyksiä moinien joukossa. kuulemma ihmisen nenäänkin menee öisin paholainen ja mahallaan nukkuvissakin on paholainen.

  • Kaverini on somali, ja hän pelkää koiria. Kysyin kerran, mistä pelko kumpuaa ja hän vastasi että koska Somaliassa ja muissa muslimimaissa on huono eläintensuojelu, joten nämä elukat kantaa mukanaan esim. vesikauhua.

 2. Tästä minä nautin! Harmittamaan jäi, että koirat eivät raadelleen kyseistä ali-ihmistä kuoliaaksi.

 3. Tilannetta on selvästi edeltänyt jokin konflikti. Sen verran joukkueisiin ihmiset olivat jakaantuneet. Koirilla oli myös jonkinlainen koulutus koska ne tarrasivat miestä jalasta ja kädestä. Niinkuin yleensä opetetaan. Tosin, omistaja ei ihan hallinnut koiriaan koska koiran pitää päästää irti isännän komennosta ja tulla luokse. Mutta sinänsä hienoa nähdä kun koira tekee kaarroksen ja lähestyy kohdetta sivulta, niinkuin kuuluu. Eikä käy kiinni niihin paikkoihin joihin evoluutio ensimmäisenä kouluttaa.

  Mietin vain että oli sitten tilanne mikä tahansa ennen videon kuvaamista, niin kivittäjän olisi kannattanau antaa asian olla. Mitä todennäköisimmin hän kuitenkin oli sitä mieltä että kunniaansa oli loukattu. Ja nyt sitten sitä loukattiin vähän lisää. No, ehkä hänkin oppi asiasta jotain.

 4. Videossa otti päähän tiilien viskominen, koirien vapaana pitäminen ja karmea äbäläwäbälä. Kulttuuria. Ei Suomeen, kiitos.

 5. Eivätkös nuo ali-ihmiset nylje ja keitä koirat elävältä? Sanoisin että karman laki puuttui peliin luonnollisen oikeuden muodossa.

  • Taitaa olla enemmänkin aasialaisten alaa tuo elävältä nylkeminen.

   Tuntuu kaikissa ei-valkoisissa maissa olevan kovassa huudossa eläinten vihaaminen, kiduttaminen yms epäinhimillinen touhu. Ei-valkoisia eläinaktivistejakaan ei turhan usein näe, ihan sama missä päin maailmaa ollaan.

Comments are closed.