Koti Uutisia Video: knockout-hyökkäys meni pieleen

Video: knockout-hyökkäys meni pieleen

3

Yhdysvalloissa laajaa julkisuutta saanut knockout-peli, jossa mustat pahoinpitelevät satunnaisia valkoisia, pysyy yhä otsikoissa. Luonnollisesti valtamedia ei kirjoita ilmiön rodullisesta puolesta, mutta sosiaalisen median ja nettiin kuvattujen videoiden ansiosta kenellekään ei ole jäänyt epäselväksi, että kyseessä on valkoisiin kohdistuvaa järjestelmällistä väkivaltaa.

Kaikki valkoiset eivät kuitenkaan tyydy pelkän uhrin osaan, vaan joissakin tapauksissa valkoiset ovat laittaneet mustalle hyökkääjälle kampoihin. Jopa joitain ampumatapauksia on uutisoitu aiheen osalta.

Alla olevalla videolla näkyy, kuinka valkoinen pariskunta pahoinpitelee mustan knockout-hyökkääjän sen jälkeen, kun tämä oli hyökännyt naisen kimppuun tarkoituksenaan “tiputtaa” uhrinsa. Nainen ei kuitenkaan tippunut eikä suostunut olemaan uhri. Video on kuvattu ostoskeskuksessa Las Vegasissa.

http://www.youtube.com/watch?v=xdWDoPQ7AFw

3 KOMMENTIT

  1. Ja mitähän nuo mustat koittavat saavuttaa tuollaisella käytöksellä? Onko kyse vaan adrenaliinin tavoittelusta vai ovatko naiset aikaisemmin torjuneet heidät, horjuttaen miehistä egoa?

    Pitäisi aina muistaa, ettäjos käy toisen kimppuun, siinä voi käydä itselle huonosti. Vaikka kuinka olisi “kunnossa” niin aina löytyy “isompi kaveri”. Ja usein se on juuri se, jota vähiten epäilisi. Kuten videon nainen.

    Outoa, lähes eläimellistä käytöstä, mustilta. Osoittaa selvää aivotoiminnan vajavuutta.

Comments are closed.