Koti Uutisia Video Karlstadin katuaktivismista

Video Karlstadin katuaktivismista

4

Ruotsissa toinen sekä viides ryhmä järjestivät viime viikonloppuna yhteistä katuaktivismia Karlstadin kaupungissa. Aktivismin aikana resurssipulasta kärsivä poliisi tuli paikalle useamman partion voimin ahdistelemaan aktivisteja, minkä lisäksi liikkeen sanomasta loukkaantunut maahanmuuttaja yritti hyökätä kameramiehen kimppuun.

Videon lopulla näkyy mies, jolla on verta kasvoilla. Maahanmuuttaja oli luullut hänen kuuluvan Vastarintaliikkeeseen ja käynyt hänen kimppuunsa. Mies oli kuitenkin ainoastaan satunnainen ohikulkija.

4 KOMMENTIT

  1. Olen miettinyt miksi matuille tuo filmaaminen tuntuu olevan niin suuri ongelma. Se että rikokset saadaa näytille ei liene se perimmäinen syy, filmaavathan nekin kaikkea mitä itse tekevät. Mutta mitä ilmeisimmin heidät on etsintäkuulutettu tai he ovat haastaneet riitaa lähtömaassaan ja siksi eivät halua että heidän naamansa tulevat mistään mediasta esille.

    Se että facebookissa on monen naama esillä ei välttämättä paljasta niitä jotka haluavat olla piilossa. Ja nämä pitäisi saada savustettua näkyville. Videon kaveri kimpaantui siihen tyyliin että ei todellakaan halunnut tulla julkisuuteen.

    Minkähänlainen galleria näistä pitäisi tehdä? Paikkojen ja päivämäärien kanssa.

    • Näin on. Kumma juttu filmaahan ISIS:kin. Ja heidän “filminsä” eivät tunnetusti ole sopivia “kaikkein herkimmille”. Siis valkoisille kristityille. Mitä tulee muslimi lapsiin, nehän vastaavat lähinnä “Pikku Kakkosta” ja siinä takavuosina seikkaillutta “Rölliä”, “Kautta likaisten varpaitteni!”

  2. Loistava video! Matut voi ilmeisen huonosti Ruotsissa kun turhautuminen pitää purkaa ohikulkijoihin. Pitäisikö palata Irakiin?

  3. Mulsimit väsäävät ruotsista uutta kalifaattia itselleen, Vähäinenkin hiekanjyvä “rattaissa” saa heidät vesikauhuisen raivon valtaan. Sillä eihän se ole yhtään kivaa, kun on tottunut “muiden” ruotsalaisten kanssa siihen, kuin hemmoteltu pikku -kersa, että saa aina tahtonsa läpi. Jos on taho, joka seisoo ryhdikkäänä kadunkulmassa lippu ojennuksessa, joka kuvastaa symbolisesti valkoisen miehen ylivaltaa ja edes sitä, että hänellä on täysivaltainen oikeus (senhän pitäisi olla itsestäänselvyys) hallita, vastata ja omistaa oman maansa itseisarvoisesti suvereenisesti poisottamattomalla oikeudella.- Kaikki muut rodut ja kansat ovat tuollaisessa maassa ainoastaan laina-ajalla tai korkeintain vierailijoina, joiden tuona aikanakin tulee noudattaa tuon maan lakeja, tapoija ja sääntöjä, joiden rikkomisesta heidän tulee vastata täysimääräisesti karkoituksella pois maasta sekä useiden kymmenien vuosien maahantulo -kiellolla. Kaikken vakavimmissa tapauksissa sen tulee olla ikuinen ja kumoamaton, jota yksikään, eikä ainoakaan poliittinen klikki pysty mitätöimään tai kiertämään. Puhumattakaan siitä, että jollain Kansainvälisellä “yhteisö” pystyisi sen ylikävelemään.

Comments are closed.