Koti Uutisia Video: “Kansankokonaisuuden puolesta!”

Video: “Kansankokonaisuuden puolesta!”

1

Vastarintaliike on nyt julkaissut ensimmäisen mainosvideon tulevasta vapunpäivän mielenosoituksesta Ruotsin Falunissa. Haluamme kehottaa kaikkia lukijoitamme levittämään videota sosiaalisissa medioissa.

Videon sanoma suomeksi:

“Pitkään ovat kansamme viholliset jakaneet meitä kahtia,
luoneet konflikteja eri luokkien sekä miesten ja naisten välille,
ihannoineet kansamme huonointa ainesta,
egoismia, rahanhimoa ja lyhytnäköisyyttä,
täyttäneet maamme muukalaisilla,
saaneet eri yhteiskuntaryhmät toisiaan vastaan,
asettaneet yksilöiden intressit koko yhteiskunnan edun edelle,
heikot vahvoja vastaan,
velkaannuttaneet kansamme
ja saaneet meidät unohtamaan, keitä olemme.
He ovat repineet meidät kahtia.”

“Pohjolan kansat! Kokoontukaamme osoittamaan mieltämme kansankokonaisuuden puolesta. Sellaisen yhteiskunnan puolesta, jossa miehet kunnioittavat naisia ja naiset miehiä. Jossa kaikki auttavat toisiaan tarpeen vaatiessa. Näin rakennetaan tulevaisuutta. Meidän kansallemme, meidän omalla maallamme. Nähkäämme Falunissa 1. toukokuuta!”


Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Ne jotka puhuvat totta kaihtamatta totuutta jättämällä pilkkuakaan pois ja lisäämättä yhtäkään lisää, ovat ahdistettuja ja vainottuja omissa maissaan kuin ennen muinoin vieraat kietolaiset vailla kattoa päänsä päällä ja sijaa Isänmaassaan, jota he verrattuna kaikista muista eniten rakastavat. Ne, jotka maataan parjaten solvaavat, menneiden sukupolvien työn tuhoavat. Kansakunnan kaapin päällä keikaroivat aikomuksenaan vain särkeä, tuhota, raiskata, alistaa ja kyltymättömänsä vihansa vuodattaa oman kansakunnan päälle sen polttorovion äärellä tanssien. Mutta heidän aikansa laskettu on. Sen saavat he käyttää kunnes kansallismieliset esteeksi itsensä alttiiksi pannen padoksi hulluudelle vastaan pannen. Voittaen nuo mielettömyyden sielut nostaakseen isänmaansa alta tulen nielun ja jälleen järjestyksen tuoden ja rauhan kaikille suoden.

Comments are closed.