Koti Uutisia Aktivismi Video: Kansallisradikaalien marssi itsenäisyyspäivänä

Video: Kansallisradikaalien marssi itsenäisyyspäivänä

10
yksi_laki

Suomalaiset kansallissosialistit ovat julkaisseet tuoreen videon itsenäisyyspäivän marssilta. Joulukuussa kansallissosialistit ja muut kansallisradikaalit kokoontuivat Helsinkiin osoittamaan mieltä korruptoituneita vallanpitäjiä vastaan vapaan isänmaan puolesta.

Kuten odottaa saattoi, mielenosoitus sujui rauhallisesti, sillä vastustajien uhkailuista huolimatta nämä eivät uskaltaneet hyökätä marssia vastaan. Sen sijaan kaksi kulttuurimarxistia loukkaantui fyysisesti illan aikana, yksi 612-soihtukulkueen liepeillä ja toinen Kampissa.

Jos et näe videota alla, voit katsoa sen suoraan VK:ssa: https://vk.com/video-181449167_456239042

10 KOMMENTIT

 1. Resursseja rauhallisten ja lainkuuliaisten kansallismielisten jahtaamiseen ja seulaamiseen kyllä riittää loputtomiin… katsokaa näiden kyttien määrää tuolla metrossakin, ihan kuin oltaisiin terroristeja pidättämässä…

  • Oikein ajatteleva ihminen on suurin uhka tälle perkeleelliselle kuplalle, jossa elämme.

   “Viher”-vasemmisto sen sijaan tahtoo hukuttaa Euroopan ja Suomen irakilaiseen, afgaaneihin ynnä somaleihin. Mihin katosi se vihreä ajattelu…?

 2. Oli kyllä vaivan arvoinen päivä, kumpaankin marssiin tuli osallistuttua ja puheet kuunneltua.
  Toivottavasti tänä vuonna on tuplasti porukkaa kaikilla marsseilla mukana.
  Eläköön voitto.

  • Kyllä, mukana ollaan! Ja vassarit voivat uskotella toisilleen huumepsykooseissaan ynnä toksoplasmooseissaan ettei “kansallissosialisteja ole olemassa Suomessa”.

   Vai mitä ihmettä se “Helsinki ilman natseja” tarkoittaa? Kyllä meitä kansallisosialisteja on joka vuosi enemmän ja enemmän mukana marsseilla. Typeriä nuo vassarit.

 3. Ärsyttävä tapaus tämä Hutisalo, pelkkä äänen kuuleminenkin puistattaa!

  • Itse en katso TV:tä, kuuntele radiota tai seuraa Facebookia tmv., joten en koskaan ole kuullut näiden piipittäjien (Aro ymv.) ääniä. Veikkaan että kuulostavat kipeiltä v*tuilta.

   Näiden vanhempien suvakkien (Meriläinen, Rinkinen, Jantunen, Auvinen) ääniä olen joskus kuullut ja kaikilla järjestään aivan kauheat puhevammat. Jotenkin sopii kuvaan — suvakkiuskin on kehitysvamma.

   Jantunen oli se syyttäjä Torniaisen-tapauksessa. Huh-huh, että ole kaamea haahka ja ulosanti samaa luokkaa kuin habituskin.

   • Siis A-R Rinkinen oli se syyttäjä. Saara “Keinovalikoima” Jantunen on se sotaprofessoori.

 4. Ei senttiäkään lisää määrärahaa poliittiselle poliisille!

 5. Orwellia tuutin täydeltä. “Meillä on tämä liberaali demokratia… …emme voi sallia jonkin yhdistyksen marssia.”

 6. Hienoa toimintaa SoO ja Kohti Vapautta -kansanliikkeeltä! Eläköön Voitto!

Comments are closed.