Koti Uutisia Kotimaa Video: kansallismieliset takavarikoivat Ylen lipun ja polttavat sen

Video: kansallismieliset takavarikoivat Ylen lipun ja polttavat sen

10

Joukko kansallismielisiä takavarikoi Ylen lipun suoraan lipputangosta ja poltti sen. Tempauksen tausta-ajatuksena on tiedottaa ihmisiä Ylen olevan todellisuudessa veronmaksajien kustantama valemedia, joka levittää liberaalia agendaa faktajournalismin sijasta.

Alla video tempauksesta:

10 KOMMENTIT

 1. (((YLE))): “Hallituksen koronatoimille täyden tukensa antoi lähes 90 % vastaajista. Toimia kritisoi vain 6 % vastaajista.”

  “Eniten luottoa oli poliisiin, terveydenhuoltojärjestelmään ja presidenttiin.”

  Kuka v*ttu näitä kirjoittelee? Hah-haa.

  • YLE: “Tyypillinen lomautettu on vaihtunut yli 50-vuotiaasta alle 30-vuotiaaksi. Lomautettujen joukossa on KAIKKIA SUKUPUOLIA, mutta naisia enemmän kuin muita.”

 2. Sale on maailman vähiten korruptoituneen valtion mitä luotettavin korppikotka.Vilkkuluomet ja kaikki.Suurin osa kansasta ei osaa ajatella ihan ite……niin se on vaan aina ollut mutta nykyään on maalaisjärkikin kadonnut…..lisäaineet, mikromovit ja kasvinsuojelu myrkyt?????

 3. Siitäs saitte valemedia!!! Tämä
  tempaus sai minut avamaan silmät ja näen nytten kuinka liberaali ja mätä yle on!!

 4. Hienoa toimintaa jälleen kerran, rispektiä! Yhteiskunnan LoisEläjät eli YLE ei ansaitse mitään kunnioitusta eikä luottamusta, sen paremmin kuin muutkaan marxnistimediat. Ne suoltavat pelkkää propagandaa ja ovat kasaarisionistien maailmanvallan politrukkeja.

 5. Ihailtavaa, mutta liian harvinaista kansalaistoimintaa tässä orjavaltiossa.

 6. En pidä siitä että käytetään ilmaisua “liberaali”, koska ihmiset aivopestyinä automaattisesti uskovat että “liberaali” on aksiomaattisesti hyvä asia.

  Agendajournalismia suuryhtiöiden piikkiin, ilmaisun pitäisi mielestäni mennä tähän suuntaan. Samaa mieltä?

 7. Tätä videota minä suurella ilolla katselen ja tekijöitä kiitän! Riittävän monta vuotta on kupattu veronmaksajan selkänahasta puoli miljardia euroa vuosittain tämän suomalaisvihamielisen puulaakin ylläpitoon. Päivä lähenee, jolloin se loppuu!

Comments are closed.