Koti Uutisia Sionismi Video: Kalergi-suunnitelma – valkoinen kansanmurha

Video: Kalergi-suunnitelma – valkoinen kansanmurha

3

Kansallinen Vastarinta suosittelee lukijoita katsomaan videon nimeltä “Kalergi-suunnitelma – valkoinen kansanmurha”. Video kertoo hyvin lyhyesti mutta ytimekkäästi Richard Coudenhove-Kalergin suunnitelmasta uudesta maailmasta, jossa valkoiset kansana ovat kadonneet. Coudenhove-Kalergi tunnetaan niin sanotun paneurooppalaisen unionin isänä, ja hänen visionsa on se perusta, jonka päälle Euroopan unionin aate on rakennettu.

Coudenhove-Kalergin visio perustuu Eurooppaan, jossa valkoinen kansa on kadonnut ja muuttunut sekarotuiseksi orjaluokaksi, jota johtaa juutalaisaatelisto.

3 KOMMENTIT

 1. Tämä on ensiarvoisen tärkeä asia, jotta käsittää mitä ja mihin euroopan unioni tähtää sekä miksi se on ensinkään perustettu.
  Prosessi ei todellakaan ole milleniaalinen keksintö vaan johtaa juurensa -20 luvulle ja herra Kalergiin.
  Euroopan ja sen tilan kehittyminen ei ole yksisäikeinen asia, kuten ei myös sekään mihin tällä menolla ollaan tarkoituksellisesti maita viemässä.
  Kun lukee Kalergin Praktischer Idealismus-Paneuropean Verlag kirjan, käsittää raa’asti tämän päivän poliitiisen suunnan joka on vallalla ja miksi euroopan unioini niin raivoisasti ajaa valtioita pois itsenäisyydestä, kansallisvaltioista ja omavaraisuudesta.
  Kun asettaa tämän kirjan ja Hitlerin mein Kampfin vierekkäin, katsoo siinä saman asian kahta vaihtoehtoa.
  Jotenkin tulee tunne että Hitler olisi voinut kenties lukea juuri Kalergin kirjan ja sen toimineena viimeisenä pisarana sionistiselle röyhkeydelle, koska Hitler kirjassaan esittää juuri vastatoimet sille mitä Kalergi visioi euroopan ja eurooppalaisten tuhoamiseksi.

 2. Suomalaista yhteiskuntaa on ajettu alas järjestelmällisesti jo 20v ! Ja ihmisiä on kurjistettu jatkuvilla leikkauksilla ja propakandalla jonka tarkoitus on heikentää ihmiset jota he hyväksyisivät oman tuhonsa ainoana vaihtoehtona! Järjellä ajateltuna on päivänselvää ettei siirtolaisaallot ole mitään hädänalaisia ihmisiä vaan heidät on houkuteltu tänne katteettomilla lupauksilla ja ilmaisen elämän toivossa. Sanomattakin on selvää ettei kansat tällaista niele vaan tämä johtaa ennenpitkää kaaokseen ja sotaan. Suomalaisia syrjitään ja potkitaan päähän jatkuvasti ja he ovat maksajan roolissa kun näitä islaminuskoisia hyysätään edestäja takaa sekä piilotellaan ja vähätellään ongelmia mitä he itse synnyttävät kuten raiskaukset ja murhat.

 3. Jutussa linkattu video on poistettu “internationalistien hegemoniaa vastustavana”, tai kuten Youtube asian ilmaisee, se “sotii Youtuben yhteisönormeja vastaan”.

  Tässä samasta aiheesta todella asiapitoinen suomenkielinen video:

  https://vk.com/taikaluukku?fbclid=IwAR2rCnn1CD8nrJAanzHHOWkJKB7KDo8S8r3AH0IkZEg0OxI5NsGQE3bdO8U&z=video353410894_456239177

  “Euroopassa toteutetaan parhaillaan Kalergi-suunnitelmaa, jonka tarkoitus on tuhota valkoinen ihmisrotu ja kristillinen kulttuuri. Se on EU:n todellinen tavoite.” (Kesto 6 min 14 s)

Comments are closed.