Koti Uutisia Sionismi Video: juutalaiskysymys selitettiin neljässä minuutissa

Video: juutalaiskysymys selitettiin neljässä minuutissa

10

Kansallinen Vastarinta suosittelee brittiläisen kansallismielisen Mark Collettin tekemää videota, jolla hän kertoo juutalaisten lobbauksesta länsimaissa ja jolla hän nostaa esille kritiikkiä sitä vastaan.

 

10 KOMMENTIT

 1. Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja fasadeja sen agendan ajamiselle.

  Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

 2. Eikö otsikko kuuluisi paremminkin; “Juutalaiskysymys selitetty(nä) neljässä minuutissa”?

 3. Taisi olla joku lukurobotti joka käänsi tiedoston puheeksi. Sen verran oli vaikeaa tuo sanojen tavutus. Ja muutenkin, tuo oli amerikkaa, ei englantia. Amerikkaa on aina vaikeampi ymmärtää.

  • Erittäinkin brittienglantia ja mielestäni videon sanoma tuli aikaisenkin selväksi.

   • Jos vertaa esim. Anthony Hopkinsin kieleen niin eroa on kuin yöllä ja päivällä. David Attenboroughkaan ei puhu puhdasta englantia vaan puhekieltä, mutta sitä ymmärtää vaivatta. Koulutuksen eron kuulee nimenomaan kielestä. Ja siksi amerikka, jonka perimä on mikä on, on vaikeaa ymmärtää.

    • You may very well, mutta jos tuo on mielestänne amerikanenglantia, niin rohkenen olla eri mieltä. En ole kieliprofessori, mutta englanti oli maailman turuilla pääasiallinen työkieleni yli 20v ja puhun sitä nykyään huomattavasti paremmin kuin esimerkiksi toista kotimaista.

     Tämä on erittäinkin selvästi brittiläistä, mutta ei suinkaan mitään Oxfordinenglantia tai yläluokan/lukeneiston käyttämää puhekieltä, jollaista Attenborough ja Hopkins käyttävät. Eli olet erittäinkin oikeassa, koulutustason kuulee tässä paremmin kuin selkeästi.

     Brittein saarilla on, kuten kaikkialla, huomattavia alueellisia murre-eroja. Esim. Liverpoolin alueella puhuttava muistuttaa suuresti Skotlannin murretta ja Lontoon Cogney on kuin Stadin slagi; perehtymätön ei tajua sanaakaan.

 4. Videolla kerrotaan juutalaisten yhteiskunnallista ja maallista (myös kulttuurista) vaikutusta. Tämän lisäksi juutalaisuus on hengellinen tyyppi, joka kannattaa tiedostaa. Juutalaiskysymyksen hengellistä puolta on käsitelty täällä: https://www.vastarinta.com/evola-juutalaiskysymyksen-kolme-osa-aluetta-osa-1/

  Osa lukijoista ei välttämättä tiedä mitä hengellisyys tarkoittaa. Käytännössä, jos ihminen kuolee nälkään, niin se voi johtua esimerkiksi ruokateollisuuden kartellista ja inflaatiosta. Se on yhteiskunnallinen ja maallinen syy. Mutta jos henkilö tekee itsemurhan tai ei löydä merkitystä elämälleen vaikka ruokaa olisi ja asiat ovat päällisin puolin jopa psykologisesti hyvin, niin silloin voi olla kyseessä hengellinen syy.

  Väitän että juutalaisuuden suurin vaikutus on hengellistä vaikutusta. Koska jos valkoiset kansat tuhotaan hengellisesti, niin yleensä vasta se tekee yhteiskunnallisesta ja maallisesta vaikuttamisesta mahdollista. Tämän takia juutalaiskysymyksen hengellisen puolen ymmärtäminen on ehdottoman tärkeää.

  “A country has the Jews it deserves. Just as mosquitoes can thrive and settle only in swamps, likewise the former can only thrive in the swamps of our sins.” -Corneliu Zelea Codreanu

 5. Talmud ei-juutalaisista (kristityt mukaan lukien):

  1. Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

  2. Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.

  3. Midrash Talpioth 225d: Jehova (Jumala) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, jonka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta.

  4. Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.

  5. Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja – orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.

  6. Jebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.

  Näistä Saatanan palvojista (jutkut=musut) on päästävä eroon.

Comments are closed.