Koti Uutisia Video: juutalaisjärjestö ohjeistaa ruotsidemokraatteja

Video: juutalaisjärjestö ohjeistaa ruotsidemokraatteja

4

Torstaina YouTubessa julkaistiin video, jossa juutalainen henkilö sanelee ruotsidemokraateille, kuinka heidän tulee rakentaa Israel-politiikkaa.

Videolla juutalaisjärjestön edustaja Yonathan Avner Ben Yisrael antaa ruotsidemokraattien kansanedustajalle suositukset siitä, kuinka Lähi-idän politiikkaa tulee tehdä. “Tämä on kaikkein optimaalisin tapa teille kansallismielisenä ja kristittynä puolueena seistä Israelin rinnalla”, Yisrael kertoo.

Yisraelin edustama järjestö Swedish Jewish Dialogue kertoo päämääräkseen modernin sionismin rakentamisen ja turvaamisen.
https://www.youtube.com/watch?v=XdyQdaqLoPo

4 KOMMENTIT

  1. Eihän toi nainen saa tossa edes suunvuoroa, olisi kiva tietää hänen mielipiteensä näistä asioista. Joka tapauksessa, aika kovaa painostusta tuli..taas.

  2. Juutalainen se siellä vaan vetää naruista…jälleen kerran, tällä kertaa avoimesti. 🙂

  3. Aivan uskomatonta miten juutalaiset tunkevat nokkansa jokaiseen asiaan ja paikkaan.

    Voisiko kukaan uskoa, että suomalaiset tai ruotsalaiset tekisivät samoin ja koittaisivat kontrolloida kaikkia maailman tapahtumia ja ihmisiä? Tai edes kiinalaiset, intialaiset tai japanilaiset joita on todella paljon tällä maapallolla?

    Ei, mutta tuntuu, että juutalaisen löytää jokaisen kiven alta, kun alkaa vain silmät auki kaivamaan.

  4. …kaiken muun p:n lisäksi, henkilö ei osaa edes sen maan kieltä, jonka asioihin haluaa sotkeutua, jakelee toimintatapoja ja neuvoja (käskyjä) maan omalle kansalaiselle.
    Eikö jo pelkästään se riitä kilistelemään hälytyskelloja kenenkään päässä?

Comments are closed.