Koti Uutisia Video: juutalaiset kertovat valkoisten maiden monikulttuuristamisesta

Video: juutalaiset kertovat valkoisten maiden monikulttuuristamisesta

3

YouTubessa on julkaistu suomenkielisillä tekstityksillä oleva video, jolla merkittävissä asemissa olevat juutalaiset kertovat itse valkoisiin maihin kohdistamastaan monikulttuurisuuslobbaamisesta.

Ensimmäisenä videolla puhuva Barbara Spectre on tunnettu myös siitä, ettei hän hyväksy Israeliin samanlaista maahanmuuttopolitiikkaa kuin mitä hän lobbaa Ruotsiin, jossa hän itse asuu.

Suosittelemme lukijoitamme näyttämään videon ihmisille, jotka kritisoivat maahanmuuttoa mutta jotka eivät suostu hyväksymään sionistien osuutta Euroopan monikulttuuristamisessa. Videoon saa tekstitykset painamalla oikeassa alakulmassa olevaa rataskuviota.

3 KOMMENTIT

  1. Vaikea ymmärtää nationalisteja, jotka haluavat sivuuttaa juutalaisten osuuden tässä monikulttuurihelvetissä. Mitään pysyvää muutosta ei tapahdu, ennen kuin sionistit on potkittu vallan kahvasta.

    • Näin se menee. Surkuhupaisaa kuinka Suomen ns. “Kansallismieliset” palvovat näitä vääriä profeettoja (Hirvisaaret, Kurut, Wiikit, perussionistit, suomen sisut, fdl jne..) ja sitten ihmettelevät kuinka mikään ei muutu. Siinähän hakkaavat päätänsä seinään, mielestäni sellaiset idiootit ansaitsevatkin monikulttuuri-helvettinsä jotka ovat niin sokeita etteivät ymmärrä näistä asioista ja luulevat voivansa vaikuttaa asioihin tukemalla edellä mainittuja joita kaikkia yhdistää sama syöpä nimeltä sionismi.

Comments are closed.