Koti Artikkelit Kansanmurha Video: juutalainen poliitikko iloitsee valkoisten kansanmurhasta

Video: juutalainen poliitikko iloitsee valkoisten kansanmurhasta

6

YouTubessa on julkaistu englanniksi tekstitetty video, jolla saksanjuutalainen poliitikko viittaa kaikkiin saksalaisiin natseina ja on silmin nähden iloinen siitä, että saksalaisten kuolleisuus on korkeampaa kuin heidän syntyvyytensä.

UK_WhiteGenocide

YouTubessa julkaistulla videolla juutalainen poliitikko Gregor Gysi agitoi ihmisiä mukaan kesäkuussa järjestettyyn “rasisminvastaiseen” mielenosoitukseen. Hänen mukaansa Eurooppa on velvoitettu vastaanottamaan Välimeren yli saapuvat pakolaismassat.

Gysi on myös vahingoniloinen siitä, että joka vuosi saksalaisia kuolee enemmän kuin syntyy. Ei tarvitse olla matemaatikko ymmärtääkseen, että kyseessä on pitkällä aikavälillä sukupuuttoon johtava kehitys. Hänen mukaansa kantaväestön väheneminen on juuri se syy, “miksi olemme niin riippuvaisia maahanmuutosta”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=riQh4Qpvxm4

 

Aiemmin kansallismielisten varoittelua Euroopan suunnitelmallisesta väestönvaihdosta pidettiin yleisesti pelkkänä uhkakuvien maalailuna. Viime vuosina on kuitenkin ollut havaittavissa, että yhä useammin niin sanotun monikulttuurisuuden kannattajat myöntävät avoimesti itsekin, että valkoiset ovat nykyisen kehityksen jatkuessa matkalla kohti sukupuuttoa. Nykyään he ovatkin keksineet ryhtyä väittämään, että ei-valkoista maahanmuuttoa tarvittaisiin taloudellisista syistä juuri sen vuoksi. Monikulttuurisuuden kannattajat näkevät valkoisten kansanmurhan positiivisena asiana.

Esimerkiksi reilu viikko sitten Iltalehti julkaisi artikkelin “Tältä näyttävät tulevaisuuden suomalaiset”. “Suomessa on suhteessa kolmanneksi eniten lapsettomuutta koko Euroopassa. Suomalaiset myös perustavat perheen yhä myöhemmin, joten myös lapsiluku jää auttamatta pienemmäksi”, lehti kirjoittaa. Tekstissä annetaan ymmärtää, että kyseessä olisi jonkinlainen myönteinen ilmiö, sillä maahanmuutto tekee tulevaisuuden suomalaisista monipuolisempia ja kansainvälisempiä. “Samaan aikaan Suomesta tulee kuitenkin yhä kansainvälisempi ja tämä näkyy myös uusien, syntyvien suomalaisten piirteissä. Tulevaisuudessa toreilla ja turuilla voikin törmätä yhä monipuolisemman näköisiin suomalaisiin”, Iltalehti jatkaa.

Valkoisten kansanmurha puetaan kauniiseen asuun käyttämällä termejä kuten monipuolisuus, kansainvälisyys, välttämättömyys, tulevaisuus, velvollisuus, kehitys, rikkaus, väestön ikääntyminen tai työvoimapula. Maahanmuuton vastustajia puolestaan demonisoidaan kutsumalla heitä rasisteiksi tai vihaajiksi. Tällä hetkellä valkoisia on alle 10 prosenttia maapallon väestöstä. On tärkeää, että kansanmurhaan johtavan monikulttuurisuuden eteneminen estetään, kun se on vielä mahdollista.

Valkoisten kansanmurhasta löytyy lisää tietoa kampanjasivultamme, jolta voi myös tulostaa aiheeseen liittyviä lentolehtisiä: http://www.vastarinta.com/kansanmurha/

6 KOMMENTIT

  1. Näitä vaan näytille niille maahanmuuttokriittisille, jotka kuitenkin puolustelevat juutalaisia. Voi aiheuttaa vähän kognitiivista dissonanssia.

    • Noh esim. Sionisti(homma)forumilla tälläiset videot poistetaan välittömästi, koska oi suuri ja mahtava Israel… (koska “holokausti” ja lähi-idän ainoa “demokratia ja sivistys”)

      • No täällä riittää sionistileimaan se, ettei ole Israelia tai juutalaisia vastaan. Hommafoorumilaisista on varmaan alle 5% todellisia sionisteja. Kansallismieliset tappelevat keskenään, tämä on useimmiten johtanut kansallismielisten tahojen tuhoon. Miettikää tätäkin.

  2. Tällä mielenosoituksella “rasismia vastaan” ei kyllä ollut mitään tekemistä aiheen kanssa. Kyseinen herra on “tärkeä”poliitikko Die Linke (vasemmisto) puolueessa ja entinen DDRn kommunistipuolueen jäsen, jopa sen johtaja. Wikipediassa äijästä kirjoitetaan poliittisesti korrektisti: https://fi.wikipedia.org/wiki/Gregor_Gysi

Comments are closed.