Koti Uutisia Video Jönköpingin aktivismista

Video Jönköpingin aktivismista

2

Vastarintaliike järjesti lauantaina 24. helmikuuta katuaktivismia Jönköpingin kaupungissa. Noin 50 aktivistia kokoontui kaupunkiin levittämään liikkeen kansallissosialistista ilosanomaa.

Viittäkymmentä aktivistia vartioimaan oli saapunut myös resurssipulasta kärsivistä Ruotsin poliisivoimista 150 poliisia, joilla oli matkassaan myös helikopteri. Poliisien läsnäolosta huolimatta päivä meni suhteellisen rauhallisesti, vaikka poliisi pidätti Nordfrontin toimittajan, joka pyrki kuvaamaan poliisin toimintaa.

2 KOMMENTIT

 1. Samanlaista debiiliä paskasakkia alkaa jo olla Suomen poliiseissakin. Melko turha vinkua, että tekevät vain työtään.
  Poliisihallitua on se mätäpaise, joka ensimmäisenä pitäisi puhkaista.. Se porukka kuitenkin on mädän hallinnon “terävin” keihäänkärki

 2. Vanha sanonsta on että:”Se joka hallitsee armeijaa ja poliisia, se hallitsee valtiota”. Pätee myös “demokraattisessa” Suomessa.

  Ihmetyttää Ruotsin poliiseissa se kuinka moni on antanut pelolle vallan. Todella monella poliisilla oli veitsen-kestävä kaulus. Pelkäävätkö ne kaulojen katkaisua? Miksi pelätä sellaista jonka puolesta tekee täysin rinnoin työtä?

  Ja mitähän se helikopteri teki sielä ilmassa? Sillä nyt ei ollut mitään muuta funktiota kuin polttoaineen kulutus. Edes mahtailuvälineenä se ei käynyt koska jos maassa tapahtuisi jotain, niin se ei pystyisi laskeutuman lähellekkään. Mutta saivatpahan taas lentotunteja osoittaakseen “me tarvita tämä vispilä”.

  Mikähän siinä on että joka kerta poliisin pitää päästä vangitsemaan perusteetta mahdollisimman monta henkilöä? Onko se nistä jonkinlainen voimannäytön osoitus? Vai koittavatko säilyttää edes omissa mielissään “ylemmyydentunteen” joka aikoinaan poliisila oli. Ennen poliisia kunnioitetiin, ei enää nykyään. Sitä ei kunnioita edes se kulttuuri-marxilainen vasemmisto jonka puoelesta se tekee työtä.

  Ehkä Ruotsinkin poliisi havahtuu vanhana kuolinvuoteellaan ja ymmärtää että “heitin elämäni hukkaan, tuhosin lasteni ja lastenlasteni tulevaisuuden”. Ja silloin kun ymmärtää että tekojaan ei enää voi korjata ja että elämänsä olisi voinut elää toisinkin, on tuska ja ahdistus suuri. Ja sellaiset kuolemat eivät ole levollisia. Toisin on ihmisillä jotka sydämessään tietävät korjaavansa yhteiskuntaa ja toimivansa kansansa parhaaksi. Heitä ei voi alistaa. Ja kun heidän aikansa tulee, he lähtevät onnellisina. He ovat tasoittaneet omalta osaltaan tietä seuraaville.

Comments are closed.