Koti Uutisia Video: jengisota ja autokolari keskellä Lontoota

Video: jengisota ja autokolari keskellä Lontoota

2

RT uutisoi:

Video tallensi kauhistuttavan hetken, kun nuori mies oli jäädä auton alle sen ajaessa kohti nuorista koostuvaa joukkoa Länsi-Lontoon kadulla.

Valvontakameran tallenne näyttää joukon nuoria miehiä tappelemassa keskellä katua puukoilla ja huonekaluilla.

Hetkeä myöhemmin hopeanvärinen auto syöksyy jalkakäytävälle nuorten perässä. Pakenevien nuorten onneksi auto kolaroi ja jää jumiin seinän ja katulampun väliin.

Hyökkäys tapahtui keskellä yleistyvää huolta veitsi-iskuista Lontoossa; virallisten lukujen mukaan hyökkäykset ovat lisääntyneet tänä vuonna 24 prosenttia.

Tämän kuun alussa poliisit joutuivat käsittelemään kolme erillistä puukotusmurhaa 24 tunnin sisällä Lontoossa. Vain kuukautta aikaisemmin 11 lontoolaista kuoli puukotuksiin 16 päivän sisällä.

Edellä kuvattua “nuorison” kahnausta tarkemmin tilannetta voisi luonnehtia pakistanilaisten ja somalialaisten huumejengien rajakiistaksi. Mayn hallitus on päättänyt taistella lisääntyvää ei-valkoisten puukotusvimmaa vastaan ainoalla järkeväksi katsomallaan tavalla: kieltämällä veitsien tilaukset yksityisosoitteisiin.

 

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. Kotouttaminen mennyt pieleen. Hmmm…olisikohan kotouttamisen malli haettu lähi- idästä tai apinoilta. Jos video olisi kuvattu naapurissa, niin se olisi vain Kurren ja Åken pientä keppostelua.
    ” kotouttaminen”…täysin turha ja rotujen sekoittumisesta johtuva termi, jonka ei pitäisi kuulua kenenkään sanavarastoon.

  2. Knalli ja sateenvarjo… niin ja peri brittiläinen lontoolainen aksentti.

Comments are closed.