Koti Uutisia Video: Jared Taylor väittelee monikultturistin kanssa

Video: Jared Taylor väittelee monikultturistin kanssa

5

YouTubessa on katsottavissa viime vuonna julkaistu keskusteluohjelma, jossa valkoinen nationalisti Jared Taylor väittelee monikulttuurisuuden kannattajan kanssa.

Reilun tunnin kestävässä ohjelmassa väitellään muiden muassa rasismista ja rotueroista. Ohjelma on englanninkielinen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1oEHP3Q47r4

5 KOMMENTIT

 1. Pinnallista, mutta toisaalta hauskaa katsottavaa.

  Onko tämä räppärivatipää parasta mitä sionistien suvakit pystyvät tarjoamaan väittelyihin?

  No, tällaista tämä on. Faktat eivät merkitse mitään, kaikki perustuu vastapuolella uskomuksiin ja toiveisiin.

  Olemme tekemisissä seinähullujen ihmisten kanssa, joita johtavat huoraavat poliitikot, joille hyvä virka itselle on arvokkaampi kuin koko isänmaan tulevaisuus.

  • Samaa mieltä. Miten voi ottaa vakavasti ihmisen jonka ainoa vasta argumentti on se, että olet väärässä ja kaikki millä yrität tukea omaa väitettäsi on valhetta koska olet valkoihoinen. Myös kaikki tutkimukset jotka on tehty ovat virheellisiä koska ne on tehny “valkoiset”. Hoh hoijaa. Suomen äärisuvakit on valitettavasti myös tämänkaltaisia. Sillä on vaan suurempi merkitys täällä koska suvakkeja päästetään virkoihin, joissa päätökset vaikuttavat kaikkien elämään. Vahvin ase väärinajattelijoita kohtaan tuntuu olevan rasistiksi leimaaminen. Jos vastustat olet RASISTI. Toivon mutta samalla pelkään, että asioiden kääntyessä Suomen kannalta huonompaan suuntaan jopa suvakit heräisivät todellisuuteen mitä monikulttuurisuuden pakottaminen ja Shia sekä Sunni muslimien tänne ottaminen tekee yhteiskunta rauhalle puhumattakaan omien kansalaisten tunteista. Eri muslimi leirit eivät tule toimeen edes kotimaissaan ja ovat taistelleet keskenään ties kuinka kauan niin miten ihmeessä se yhtäkkiä muuttuisi jossain muualla. Ei muutu niinkuin ollaan Ranskassa, Saksassa ja Ruotsissa nähty. Uskon, että ongelmia olisi vähemmän jos ihmisten mielipiteitä kunnissa oltaisiin kuunneltu ja kunnioitettu päätettäessä uusista vastaanottokeskuksista jos niitä ihmisiä tänne ylipäätään pitää ottaa. Tässäkin asiassa kaiken olisi pitänyt perustua vapaaehtoisuuteen. Äänestyksellä oltaisiin helposti saatu selville mitkä kunnat haluavat pakolaisia ja mitkä ei ja kunnioitettu sitä päätöstä eikä heti oltaisi leimattu suvaitsemattomiksi. Tämä senkin vuoksi, että kolmen vuoden jälkeen pakolainen tulee kokonaan kunnan elätettäväksi riippumatta siitä onko kunnalla varoja. Nyt SPR ja Maahanmuuttovirasto on ottanut jonkun ylimmän arvovallan aseman eikä enää kysy ihmisiltä. Se jos mikä aiheuttaa epäoikeudenmukaisuutta kun omalla äänellä ei ole enää mitään merkitystä. Vieläkö joku ihmettelee miksi järjestetään Rajat kiinni mielenosoituksia ja netti on täynnä vihapuhetta. Suomi ei poikkea muista mitenkään.

 2. On virhe mainostaa Jared Tayloria. Kyseessä on henkilö, joka väittää kivenkovaa valkoisten suorittavan itsemurhaa. Näinhän asia ei ole, vaan meitä pusertaa kristinusko ja siitä kummunnut nykyisenkaltainen liberalismi sekä kansainväliset juutalaiset.

  • Taylor on fiksu mies ja hyvä esiintyjä!

   Kyllä tämä minunkin mielestä enemmän itsemurhaa muistuttaa.

  • Miksi tätä sitten kutsuisit? Me otamme maamme täyteen ihmisryhmiä ja ideologioita, joiden ainoa tavoite on syrjäyttää oma elämäntapamme kaikilla osa-alueilla.

   Koneenikin tilttasi tuon videon aikana. Onneksi, sillä minä meinasin tiltata myös tuon fedoraa pitävän urpon avautumiseen.

Comments are closed.