Koti Uutisia Video: jalkapallokannattajat kurittivat muslimeja Ateenassa

Video: jalkapallokannattajat kurittivat muslimeja Ateenassa

4

Kreikkalaisen jalkapallojoukkueen PAOKin kannattajat kurittivat sunnuntaina muslimeja Ateenassa. Kannattajat olivat kokoontuneet kaupunkiin myöhemmin päivällä pelattavan jalkapallo-ottelun takia. Muslimit taaskokoontuivat juhlimaan profeetta Muhammedin syntymää.

Kun noin 200 hengen suuruinen kannattajajoukko oli matkalla kokoontumispaikkana toimivaan ravintolaan, ryhtyivät muslimit estämään näiden kulkua fyysisesti. He alkoivat myös heitellä kiviä kreikkalaisten suuntaan. Tämä ei kannattajajoukkoa miellyttänyt, ja tilanne kärjistyikin nopeasti satojen henkien suuruiseksi joukkotappeluksi.

Lukumääräisesti moninkertainen muslimijoukko joutui perääntymään vihaisia jalkapallofaneja. Poliisit keskittivät voimansa fanien pamputtamiseen ja kaasuttamiseen. Pakistanilaisista koostunut muslimijoukko hävisi paikalta, eikä pidätyksiä tehty.

Myöhemmin pelattu jalkapallo-ottelu päättyi tasapeliin.

https://youtu.be/3fHlU3k8ch0

4 KOMMENTIT

      • No menee helposti. Puola on vähän kaikessa ihan omaa luokkaansa. Venäläisetkin huligaanit ovat kovempia entä Leonidaksen jälkeläiset. Mutta top kastia silti helleenit ovat.

  1. Siis pakistanilaisia muslimeja. No niin, koska Syyriassa on paikallisia taisteluja on myös meidän otettava pakistanilaisia muslimi “pakolaisia” vastaan pari sataa tuhatta tyyppiä.En kuitenkaan tiennyt, että Syyrian konflikti vaikuttaa myös ydinasevalta Pakistaniin niin, että sieltä on lähdettävä läpsyttelemään eurooppaan.

Comments are closed.