Koti Uutisia Rotu Video: “Ilo vihata valkoisia ihmisiä”

Video: “Ilo vihata valkoisia ihmisiä”

3

Jared Taylor American Renaissance -säätiöstä kommentoi videolla, kuinka sekä Twitterissä että The New York Timesissa on myönnetty avoimesti, että on sallittua vihata valkoisia ihmisiä. Tällä on kouriintuntuvia seurauksia.

Amerikkalainen senaattori Marco Rubio puolestaan kommentoi, että “vihamielipiteet oikeuttavat väkivallan”. Tästä myös tuomioistuimessa oltiin yksimielisiä erään tuoreen tapauksen kohdalla. Mitä tämä sitten merkitsee sananvapauden ja oikeusvaltion periaatteiden kannalta?

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. Erinomainen ja sekkeäviestinen video.
    Hyvin taasen voi keriä lankoja yhteen, suurin osa katolisistakin on, kuten katolinen kirkkokin, rähmällään sionisteille sekä kulttuurinarxismille.
    Niin Rubiossa kuin Soinissakin paistaa häpeämätön kaksinaismoralismi, he pitävät itseään muita ylempiarvoisina ja tekonsa pitää hyväksyä, kun taas niiden jotka eivät hyväksy tällaista ylimielisyyttä ja despotismia ei ole oikeutta arvostella saati asettua vastahankaan.

  2. Nyt onkin hyvä jälleen muistella kansallissosialismin nousua ja sitä, mitä se kansallisylpeys sekä rotuylpeys olikaan, se oli jotain paljon parempaa: https://www.youtube.com/watch?v=F2lRetEI1cE Kulttuurimarxismia ja juutalaisten saastaista sanomaa vastaan on taisteltava kaikin keinoin!

  3. Jos joku valkoinen tekisi vastaavanlaisen videon aiheesta “kiva olla tykkäämättä muunvärisistä”, heilahtaisi häkki alta aikayksikön. Vain valkoisen vähemmistön sanomiset ovat rasistisia ja tekemiset viharikoksia. Meitä saa solvata, pilkata ja piestä mielin määrin ilman mitään vakavia seurauksia.

Comments are closed.