Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Video: hermoheikko suvaitsevaisuuden sankari kieltäytyy palvelemasta asiakasta

Video: hermoheikko suvaitsevaisuuden sankari kieltäytyy palvelemasta asiakasta

6

Sosiaalisessa mediassa on jälleen kerran saatu todistaa niin kutsuttujen suvaitsevaisten kykenemättömyyttä suvaita “vääriä” mielipiteitä. Videolla liikkeeseen saapunut mies saa tavanomaisen asiakaspalvelun sijaan vastaanottaa huutoa ja lapsellista käytöstä.

Liikkeessä työskentelevän henkilön mukaan hän ei voi palvella ”rasisteja”. Asiakkaasta tekee rasistin se, että hänellä on päällään Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia tukevia vaatteita.

6 KOMMENTIT

  1. Tää on helkein yhtä hulvaton kuin se toinen video missä transu vetää hernet kun sitä kutsutaan sanalla “sir”. Se hutaa että “It´s ma´m” ja potkii tavaraakin kumoon. Ja se transu on yhtä kaukana naisesta kuin frankenstein.

  2. Surkeita tapauksia nämä Killaryn kannattajat. Tuollainen ihminen ei ole alkuunkaan terve ja täytyy ihmetellä minkälaisen kasvatuksen hän on saanut. Tai paremminkin rahaa on annettu kouraan ja kaikki mitä on tahdottu, on kanssa annettu, koska muutoin olisi noussut helvetinmoinen meteli, kuten tässäkin nyt kävi. Ja vielä asekaupassa töissä, jossa kaiketi pitäisi omata jonkinlainen henkinen tasapaino ja luotettava rauhallinen persoona.

Comments are closed.