Koti Uutisia Ulkomaat Video: Greta Thunberg puhuu ilman käsikirjoitusta

Video: Greta Thunberg puhuu ilman käsikirjoitusta

16

Ilmastonmuutoshysteriaa lobbaavien järjestöjen mainoskasvoksi päätynyt Greta Thunberg on saanut valtamediassa ylistystä loistavista puhujanlahjoistaan, kun puheet ovat olleet valmiiksi kirjoitettuja.

Toisin kävi, kun puhe ei ollut valmiiksi kirjoitettuna pöydällä. Ruotsalaislehti Expressenin toimittaja kysyi lehdistötilaisiuudessa Thunbergilta yksinkertaisen kysymyksen, mikä sai tytön jäätymään totaalisesti.

Monet ovat epäilleet Thunbergin olevan pelkkä hyväksikäytetty nukke osana isompaa piilossa organisoitua teatteria. Videon kommenteissakin katsojat tuovat esille, ettei Thunberg edes itse tiedä miksi on paikalla.

16 KOMMENTIT

 1. Gretahan on vasemmistoaikuisten marionetti, jolla koetetaan saada lapset ja nuoret asettumaan asian taakse joka kuuluisi ensisijaisesti aikuisten ratkaistavaksi.
  Ei Greta tai muut koululaiset maailmassa käsitä kuionka heitä ja heiidän mieliään ohjatan pelkällä tunteisiin vetoamisella ilman asiakontekstia, promille nuorista käsittää edes mistä on kyse, loput vain seuraavat lampaina.
  Kun katselee Thunbergin puheita, on kiinnitettävä humio taustaan jossa lymyilee “apujoukot”, joilla ei tasan tarkkaan ole mitään tekemistä ilmaston kanssa vaan pitävät siitä huolen että puhuja pysyy paperin sisällösssä ja antavat avuja jos tehdään liian vaikeita kysymyksiä.
  Tässä videon paneelissa kävi klassisesti, kukaan ei ollut halukas vastaamaan toimittajan esittämään yksinkertaiseen kysymykseen joka oli vielä osoitettu päätähdelle, alkoi mikrofoni polttamaan kättä ja kukaan ei halunnut ottaa sitä vastaan koska ei ollut ns. valmistautunut tilanteeseen.
  Todella asiaan perehtynyt olisi vastannut muitta mutkitta omin sanoin joko omasta muistista tai käyttäen ulkomuistia, tämä jo paljastaa ettei Gretalla ole motivaatiota saati tietoa koko paletista jota hänet on laitettu esittämään omanaan.
  Olisi mielenkiintoista jos saisin Gretan ja vaikka Jordan Petersenin yhteishastatteluun, mutta tuskin tulee tällaista vastakkainasettelua ja tiedätte kyllä miksi ei.

 2. Empiirisestä näkökulmasta aivovammaisen Gretan kehittyminen “ilmasto-sotilaaksi” on vaarallinen. Hänestä voi kehittyä häikäilemätön yhden asian asenne-robotti joka voi tehdä mitä vain päähänpinttymän edistämiseksi.

  Sata vuotta sitten ei Neuvostoliitossa näin suoraan vedottu ihmisten tunteisiin kun silloin tätä globalismia kommunismin nmellä lanseerattiin “maailman parhaana asiana jonka edessä kaiken on tuhouduttava”.

  Silloin oli silmitön väkivalta keinona jo alkutapialeella. Nyt maailman populaa valmistellaan “suureen puhdistukseen” väittämällä mandollisimman monesta näkökulmasta miten “ihminen on vaaraksi planeetalle, meitä on liikaa”.

  Samat suuryhtiöt jotka ovat “maailmaa pelastamassa” ilmastonmuutos-huuhaata levittäen, tienaavat kuitenkin fantastisesti kun ihmiset ajetaan tämän uskon pohjalta periferiasta uudisrakennettaviin lähiöihin, jotka lisäksi vaativat valtavat resurssit myös infran rakentamiseen ja koko synteettisten “maailman pelastavien” suurkaupunkien ylläpitoon.

  Jyrki Katainen ei valehdellut kun sanoi monta vuotta sitten että “uusi maailmanjärjestys astuu ensi vuonna voimaan”.

  Uusi maailmanjärjestys voi menestyä vain epärehellisin keinoin, sillä se perustuu ahneuteen, pimeyden palvontaan ja ryöstöoperaatioihin joissa kansallisvaltiot putsataan rikkauksistaan, keskiluokka mukaan lukien. Jos et ole huomannut?

  • “Ilmastolakkoilevat” lapset menevät McDonald’siin tai Burger Kingiin.

   Näinhän se maailma pelastetaan. Meinaavat lopettaa lypsykarjan pidon Suomessa. No, saa sitä parempaa ja halvempaa juustoa muualtakin — joudutaan tosin roudaamaan ulkomailta, mutta — HEI! — näin se maailma pelastetaan, kuten jo sanoin.

   Voi tätä idiotian määrää. (((EU:n))) valta ja Maastrichtin sopimus on kumottava.

  • Mukava nähdä järjen valoa tällä palstalla kommenttein muodossa.

   Muuttakaa maalle, jos pystytte. Yrittävät pian kieltää takan ja saunankin meiltä, mutta sitä eivät pysty mitenkään, perkeleet, valvomaan.

   Olen ollut sairauslomalla viisi vuotta, nyt on aika palata taas töihin, tekemään 4 h päivää näin alkuun. Tämän paskamaan eteen ei kannata selkäänsä taittaa ja verovaroja kantaa Afrikkaan ja muuhun turhuuteen. Lyödään liinoja kiinni, niin kyllä ne herrat housunsa vielä paskovat pahemman kerran.

   • Juuri näin, Suomen valtaeliitin vuoksi ei kannata uhrautua tai maksaa veroissa tukea maahantunkeutujille ja muslimeille.
    Itse muutin Viroon, jossa mielipiteen voi vielä ilmaista ja eriäviä mielipiteitä hyväksytään. Syynä oli pääsääntöisesti vaino mielipiteen ja sukulaisuussuhteiden vuoksi, yllättävää oli se, että Suomen viranomaisten viha minua kohtaan vain yltyi kun he olivat päässeet eroon yhdestä toisinajattelijasta.

    • O.S., mitä tarkoitat tuolla? Miten he vainoavat sinua ja miten se vaino paheni?

     Itse muutan Eesti Vabariikiin heti kun isästäni aika jättää. Silloin minulla ei mitään syytä jäädä tänne.

     • Ilmaisin mielipiteeni sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuillani, arvostelin valtaeliitin ja vapaamuurarien rikoksia, tuoden julki asioiden oikean laidan. Kun selvisi, että pystyn todistamaan väittämäni toteen, alkoi näytösoikeudenkäynnit ja perättömän tiedon levittäminen poliisille ja muille viranomaisille. Seurauksena sakkotuomioita ja esimerkiksi täysin perusteeton kaksoisverotus hieman yli puolen vuoden ajalta.
      Kun muutin Viroon väitettiin, että en ole koskaan Suomesta pois muuttanutkaan (muutosta on asiakirjatodisteet), tämä siksi, että haastaminen voitaisiin toimittaa Suomessa. Suomessa haastamista yritettiin, siten että en saisi oikeuskäsittelyn kaikkia asiakirjoja, Virossa tämä ei onnistunut, sillä vastaanottamani asiakirjat luetteloitiin.
      Juttu on tosi pitkä, julkaisen sen kokonaisuudessaan verkkosivuillani vuoden alussa. Se, että viranomaisten viha yltyi johtunee siitä että olen Virossa konservatiivisen kansanpuolueen jäsen ja olen keskustellut Suomen mielipiteenvapaudesta puolueen jäsenten kanssa. Tosin Suomen viranomaisten mahdollisuudet vaikuttaa elämääni ovat nyt aika heikot.

     • O.S. — Kiinnostava stoori. Rohkeaa omalla nimellä ja naamalla laukoa totuuksia tässä hullussa maailmassa…

      Itse kirjoitan vain proxyn tai Tor-selaimen suoman turvan takaa. Omalla nimellä ja naamallahan näitä tyhjän lässyttäjiä riittää maailman sivu…

      Tsemppiä kaikille AIDOSTI isänmaallisille, jotka laittavat itsensä riskillä peliin.

 3. Risto Huovinen:

  Jos uskoo hiilidioksidin ja muiden ilmastoa väitetysti lämmittävien kasvihuonekaasujen tuhoisuuteen, niin ainoa merkittävä luku, jota tulee seurata on näiden päästöjen globaali taso. Totuus nyt vain on se, että vaikka Suomi lopettaisi kaikki päästönsä ilmakehään, ei tällä toimella ole mitään merkitystä maailman päästöjen määrään. Suomen osuus maapallon ilmastopäästöistä on luokkaa 0,1%.

  Todellisuudessa Suomen toimilla ei ole mitään merkitystä maapallon ilmastopäästöjen kannalta ja oman maan ja sen talouden tuhoaminen turhilla ja hyödyttömillä toimilla onkin järjetöntä.

  Pyrkimykset estää taloudellinen toiminta ovat hallitukselta yhtä järjetöntä puhetta, kuin se mitä Greta Thunberg, autistinen lapsi päästeli suustaan YK:ssa. Greta sanoi YK:n kokouksessa taloudellista hyvinvointia edistäneille valtionjohtajille, että: ”olette vieneet tulevaisuuteni, kuinka kehtaatte!”

  Itse asiassa asia on juuri toisin, kuin Greta sanoo sen olevan, talouden hyvään kuntoon saattaneet johtajat ovat toiminnallaan mahdollistaneet Gretan tulevaisuuden, luomalla järjestelmän, jossa hänelläkin on mahdollisuus käydä koulua ja vaurastua työllään.

  Jos tämä hyvinvointi ei Gretalle kelpaa, hän voi varmasti mennä niin halutessaan vaikka johonkin Afrikan pakolaisleirille asumaan, jossa hän voi kokea sen, millaisia mahdollisuuksia hänellä on, kun johtajat eivät ole aikaansaaneet taloudellista hyvinvointia.

  Samanlainen väärä ajattelu on myös Suomen hallituksella. He eivät tunnu ymmärtävän sitä taloudellista faktaa, että mitä enemmän vaikkapa rekkakuski ajaa, sitä enemmän hän tuottaa verotuloja valtiolle. Sama tilanne on vaikka metsäkonetta ajavan duunarin suhteen; mitä enemmän metsäkone käy, sen enemmän puuta kaatuu ja samalla syntyy työtä ja verotuloja, eli rahaa valtion kassaan.

  Jos taas rekkakuskia tai metsäkoneenkuljettajaa estetään tekemästä työtään, ei ihmisillä ole pian töitä ja samalla valtio menettää verotuloja, joita nykyinen hallitus käyttää jo nyt enemmän kuin niitä yksityisen sektorin työstä valtion kassaan kertyy.

  Hallituksen olisi syytä tulla järkiinsä ja tunnustaa, että se ei johda koko maailmaa, eikä se voi tehdä asialle yksin yhtään mitään. Jos pyrkimyksenä on vähentää päästöjä maailmanlaajuisesti, niin ainoa keino on tehdä koko maapallon kattavia sopimuksia asiasta, joiden tekeminen ei ole tällä hetkellä realistista.

  Globaalit päästöt nousivat viime vuonna 1,7% ja mitään merkkiä siitä, että tämä kehitys muuttuisi miksikään ei ole näkyvissä. USA:n päästöt nousivat vuonna 2018 noin 3,2%, Intian 4,5% ja Kiinan päästöt nousivat 2,5%. Tämän lisäksi Kiinassa kivihiilen käyttö kasvoi 3%, öljyntarve 6%, polttoaineiden tarve nousi 12% ja betonirakentaminen kasvoi peräti 17%.

  Globaalisti energiankäyttö kasvoi vuonna 2018 2,3% ja energiankäytön kasvu oli voimakkainta vuosikymmeneen. Polttoaineen käyttö kasvoi globaalisti 4,6% vuonna 2018. Lisäksi öljynkulutus kasvoi 1,3% ja kivihiilen 0,7% globaalisti vuonna 2018.

  Näiden lukujen jälkeen luulisi tyhmimmänkin takarivin Taavin hallituksessamme tajuavan, että sillä mitä Suomi tekee ei ole mitään vaikutusta globaaleihin päästöihin. Parasta ilmastopolitiikkaa onkin pitää suomalainen teollisuus toiminnassa ja Suomen talous- ja työllisyystilanne hyvänä.

  Suomen ympäristölainsäädäntö on yksi maailman tiukimmista ja siinä missä kiinalainen teollisuus päästää piipuistaan mustaa savua, vastaava suomalainen teollisuuslaitos on puhdistanut piipuistaan tulevat päästöt jo vuosikymmeniä.

  Suomen kannattaakin tuottaa mahdollisimman suuri osa tuotteistaan itse ja samalla voimme vähentää tuontia maista, joissa ympäristöä ei oteta huomioon läheskään samaan tapaan kuin täällä Suomessa. Tämä linja on kaikkein paras niin ilmastopäästöjen vähentämisen kannalta ja samalla se on paras vaihtoehto myös Suomen kannalta.

 4. Historian tutkija sekä kirjailija James Perloff (peloton tutkija joka on paljastanut myös 9/11 -hyökkäyksen taustafaktoja), sanoo (ei sanantarkka käännös:

  “James Perloff on paljastanut miten CFR, Council of Foreign Relations, jonka johtajana toimi tuolloin herra WARBURG, tuki Nazeja.
  -Sodan partaalla, vuonna 1939, myi Rockefellereiden Standard Oil lentokoneen polttoainetta 20 miljoonan edestä I.G. Farbenille. Heillä oli jopa amerikkalainen tytäryhtiö “American I.G.” Sen johtajina olivat herra PAUL WARBURG (CFR -perustajajäsen), Henry A Metz (CFR -perustajajäsen), sekä Charles E Mitchell (tuli CFR-jäseneksi vuonna 1923).

  • Mitä pelottomuutta tuohon sonnanlevittämiseen tarvitaan? Eliitin huijari yrittää mustata kansallissosialismia ja Kolmatta valtakuntaa kulahtaneiden Sutton-juttujen avulla

  • Minä olen kuullut että Rockefeller tuki Saksaa (kansallissosialisteja) vuoteen ’41 asti.

   Juutalainen tekee 100 %:ta voittoa rahoittamalla konfliktin kaikkia osapuolia!

   • Olet kuullut typerää alxjonesshittiä. Jotain taloussuhteita oli maiden välillä. Olisiko pitänyt laittaa täyteen karanteeniin?

    • “alxjonesshittiä” — Anteeksi, mutten ymmärrä mitä tuo edes tarkoittaa.

     En puhu uuskieliä. Muistaakseni Totuusblokin isot pojat aikoinaan tuosta Rockefellerin rahoituksesta kirjoittivat. Kannattaa käydä tsekkaamassa. Erittäin mielenkiintoiset sivut.

    • Runkuti-poeg tietää KAIKEN.

     Kysykää tältä nuorelta oraakkelilta mitä vain — ja hän vastaa mitä tahansa.

Comments are closed.