Koti Uutisia Video Göteborgin katuaktivismista

Video Göteborgin katuaktivismista

5

Kansallinen Vastarinta uutisoi aiemmin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ruotsalaisten aktivistien jalkautuneen Göteborgin kaduille “West Priden” aikaan kesäkuun puolessavälissä. Aktiviteettia yritettiin häiritä monta kertaa; ensin eräs nainen yritti repiä lehtisiä aktivistin kädestä, ja pian tämän jälkeen puolestaan eräs vanhempi mies yritti hyökätä aktivistin kimppuun paasaten “Vihaan näitä v*tun rasistisikoja yli kaiken”.

Seuraavat päällekäyjät olivat kaksi afrikkalaista (yrityksessään onnistumatta). Ennen näitä hieman aggressiivisempia vastustajia H&M:n myyjä tulee valittamaan aktivisteille siitä, että he jakavat lehtisiä kyseisen myymälän läheisyydessä.

Aktivistien jakaessa tuomiokirkon edessä materiaalia antifasisteja alkoi kerääntyä paikalle huutelemaan ja laulamaan typeriä laulujaan. Nämä yrittivät lähestyä aktivisteja hyökkäysmielessä useaan kertaan.

Varsinaiseen mellakkaan Göteborgissa jouduttiin kuitenkin poliisin kanssa; sen sijaan, että poliisi olisi laittanut ruotuun hyökkäystä yrittäneet antifasistit, käyttivät he pamppujaan Vastarintaliikkeen aktivisteihin.

Alla 19 minuuttia kestävä video Göteborgista:

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen: Vastarintaliikkeen katuaktivismia häirittiin useita kertoja Göteborgissa

5 KOMMENTIT

 1. Huomaa hyvin kuinka poliisi suojelee runtifan väkeä. Ilman heitä tuokin roskasakkilauma olisi lopettanut leikkinsä hyvin nopsaan. Kunnon selkäsauna lieneekin juuri se mitä he kaipaavat – heidän otteistaankin näkee kuinka he eivät ole valmiita todelliseen konfliktiin. Tuossa videon lopussa (kohdassa 16.45) kun punikit koittaa fyysisesti tulla kohti (kokonaiset kolme lähti tulemaan) ja yhtä näistä potkaistaan, levittelee loput käsiään – todellista menohalua siis ei ole ja tuokin vähäinen uho päättyisi siihen jos noille annettaisiin isän kädestä.

  Näin on esimerkiksi täällä meillä suomessa tapahtunut – vai kuinka moni on unohtanut kun yllätyshyökkäystä yrittäneet punikit juoksivat Mannerheimin osoittamaan suuntaan maailman nopeimmassa joukkotappelussa katupartion yhteydessä lokakuussa 2014? Sen jälkeen ei ole samalla porukalla ollut paljoa halua yrittää yhtään mitään. Myös Piri-Arton ja hänen narkkarikavereidensa kohtalo Jyväskylässä lienee tuoreessa muistissa – näilläkään tuskin lienee kovinkaan monella enää halua antifasismin käytännön osuuteen.

 2. Hitto että oli ärsyttävän kuulosta tuo antifan säälittävä huutelu. Voisiko joku suomentaa mitä tuo harmaantuva pappa huuteli tosta 5:26 kohdasta eteenpäin? Sen verta tuli iholle että oisi kyllä voinut kopauttaa.

  Hienoa toimintaa ruotsista!

  • Ainakin ilmoitti vihaavansa “näitä vitun rasistisikoja yli kaiken”. Suvaitsevaista ajattelua :3

   Tuo antifalauma olisi juossut sekunnissa karkuun ilman poliisin tarjoamaa suojelua.

   • Joo kyllä minä sen ymmärsin 😀 Vähän veti happea ja jatkoi ja puuskutti lopulta kun sai sylkynsä syletyksi. Mutta kai se muutakin huuteli?

    Antifa on kyllä kummaa porukkaa, ihan sama missäpäin muailmaa ovat. Omilla sivustoillaa aina kertovat kuinka poliisi suojelee kansallismielisiä tai että kuinka ilman poliisin läsnäoloa olisivat murskanneet natsit :DDDD Miten sellaiset pirinistit voivat murskata mitään.

Comments are closed.