Koti Uutisia Video: feministiset kamppailuharjoitukset

Video: feministiset kamppailuharjoitukset

21

Kulttuurimarxilaisen naistenlehti Broadlyn tuottamassa videoreportaasissa tarjotaan ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä silmäys feministien pähkähulluun ajatusmaailmaan. Feministinen kamppailu-urheilukerho Femme Feral (“villi nainen”) toimii nimensä mukaiseen tapaan ja järjestää säännöllisiä “treenejä”, joissa ylipainoiset feministit ja transseksuaalit miehet purkavat yhdessä patriarkaattiin kohdistuvia aggressioitaan.

Katso lyhyt videoreportaasi tästä:


 
 

Lähde: Frihetskamp.net

21 KOMMENTIT

 1. Ei voi olla jumalauta totta!! Pitää olla todella paljon kusta päässä että saa aikaiseksi tuollaise session. Joka vielä toistuu kerta toisensa jälkeen. Anteeksi kielenkäyttöni, mutta tällainen oli rehellinen mielipiteeni.

 2. Nyt alkaa puntti tutista minullakin. Tiedän toki, että 99,9% naisista on fiksuja ja ihania ihmisiä, mutta tuo saasta kuoletti ajatuksenkin erektiosta useiksi viikoiksi eteenpäin 😀 😀

 3. Eihän tässä enää keksi mitä sanoa tuosta 😀 Mitäköhän noiden friikkien vanhemmat ja mahd.sisarukset ajattelevat tuommoisesta täydellisestä degeneraation multihuipentumasta. Saa melko kauan ja lujaa lyödä sitä päätä patteriin jotta tuosta parantuu jos se edes on mahdollista.

 4. Siis, mitä helkuttiä mä just näin? 🙂 Ei voi olla tottakaan.

 5. Mielenvikaisia femakoita. Ennen nykyistä punavihreää yhteiskunnan mädätystä tällaiset olivat laitoksissa esim. työsiirtoloissa, jolloin yhteiskunta sai heidän elättämisestään edes jonkinlaisen vastineen.

  Nykyisin nämä loisivat apurahoilla, jotka myönnetty mokurappiotaiteeseen, monikulttuurikeskuksiin tai johonkin muuhun kulttuurimarxilaiseen mädätystoimintaan.

 6. Miettikää, että nämä on niitä, jotka laittaa vassareiden miekkareissa huput päähän ja kuvittelee olevansa pelottavia. On kyllä hyvin helppoa uskoa tämänkin videon jälkeen Suoraa toimintaa-kirjassa kerrottu asia, että femakot aiheuttaa vasemiston puolella eniten riitaa.

 7. FemiNISTI, FemAKKO, FemiNAZI ja sitä rataa. Siinä kauneus ja naisellisuus suorastaan häikäisee… poissaolollaan.

  Ennen oli miehet miehiä ja naiset naisia. Nyt kun femakot ovat saaneet vaatimansa tasa-arvon siihen kuuluvine “oikeuksineen” tietysti ilman miehille lankeavia velvollisuuksia ja vastuuta ei lie ihme jos heterotkin alkaa epäillä olemassaolonsa oikeutusta.

  Tuollaisen vierestä jos pubi-illan jälkeen herää niin ranteet auki.

 8. Tuo lesbojen painiminen näyttää enemmän juurikin siltä #lääppimiseltä josta nuo samat ihmisoletetut vaahtoavat meille terveille heteromiehille niin somessa kuin valtamediassa.

 9. Muuten hyvä, mutta käsittääkseni tuo on enemmänkin joku performanssi/taide-setti kuin vakavalla mielellä tehtyä harjoittelua. Ainakin näin lyhyen googletuksen perusteella.

  Ei sillä että se olisi kaunista katsottavaa mutta taiteeseen mahtuu kaikenlaista.

  • Ymmärrän hyvin myönteisen suhtautumisesi. Rappiotaide on teille juutalaisille ihan luonnollinen asia.

  • Kaikkihan on “Taidetta” paitsi kansallismielisten ja Vastarintaliikkeen toiminta, jota nyt voi sentään kutsua järjelliseksi ja päivänvalon kestäväksi toiminnaksi eikä Pride kulkueen omaiseksi sekametelisopaksi. Ellei nainen ole normaali ihminen eli orientoitunut joko perhekeskeiseksi tai työelämään sopusuhtaisesti kuitenkin ymmärtäen jättää sen (työelämä) likaisimmat temput miehisille vallanhaluisille uraohjuksille. Ei naista hullumpaa ja siinä pisimmälle mennyttä otusta ole maailmassa. Ollakseni patriarkkaalinen normaalille naiselle tuo kaikkein eniten tyydytystä ja elämänsisältöä äitinä oleminen lapsien lukumäärästä riippumallta oli niitä sitten yksi tai enemmän. Naisen keho reagoi raskauteen ja äitiyteen hormonaalisesti siten kuin eläinnaaraittenkin osalta tapahtuu. Ja jos palaset loksahtavat paikoilleen äitiys muuttaa naista siten, että hoiva- ja huolehtimisvietti pääsee valloilleen, jolloin äitinä oleminen käy kuin “itsestään”, eikä ole sitä pakkopullaa, joksi sen voi kuvitella nuorena tyttönä, Toki silloinkin jokainen perheestä kokopäiväisesti vastuussa oleva oli sitten äiti tai isä tarvitsee aika ajoin pienen levähdys hetken tai ns. vaihtelua elämäänsä vaikkapa pienen loman muodossa.

   • Joo, todellista kaunotaidetta, hoender naaiers… Tappoihan aikoinaan eräs “kansantaiteilija” kissan kirveellä samalla kun hakkasi lapaseen ja puolustautui arvostelijoita vastaan kertomalla, että se on taidetta ja korkeakulttuuria…

    Pistä googleen kissantappovideo teemu mäki ja niin pääset nauttimaan todellisesta taiteesta. Nämä (f)emakot ovat oikealla tiellâ, muttakaipaavat vielä pientä hienosäätöä… Menepä oksentamaan…

 10. Onko tämä kuvattu hullujen huoneella? Koska mitään eroa en huomannut hullujen huoneen touhuihin.

  • Monasti hoidettavilla mielenterveyspotilailla on sentään lääkitys edes jotenkin kuosissa.

 11. On ollut hienoa huomata, että useat naiset ja tytöt, joiden kanssa olen keskustellut feminismistä, ovat olleet täysin samaa mieltä kanssani siitä: se on mädätystä, eikä todellakaan edusta naisellisuutta tai naisten oikeuksia.

  • Sama homma, suurin osa naisista, jolta olen myös asiaa kysynyt, on vastannut juurikin noin, sekä ihmetellyt, että mitä helvettiä nämä feministit haluaa tuoda näitä “miehiä” Lähi-idästä raiskaamaan ja alistamaan naisia sekä tuomaan Sharia-lain Suomeen, jossa naisella ei ole mitään oikeuksia.

  • Muutenkin tämä feminismi on aina palvellut “vähän” yksinkertaisia ja heikkolahjaisia naisia.

   • Itseasiassa nykyfeminismiä esiintyy eniten ns.”älymystössä” (ei löydy kyllin isoja lainausmerkkejä sanalle älymystö)
    Eli vankinta kannatus on naispuolisissa yliopisto-zombeissa. Ts. feministejä ei voi puolustaa edes ajatuksella yksinkertaisista ihmisistä.

    Ehkä nimenomaan se usko omaan älylliseen erinomaisuuteen, täydellinen vieraantuminen arkielämästä ja ongelmallisesta isäsuhteesta kumpuava kapina auktoriteetteja vastaan..on se nykyfeministin liikkeellepaneva voima? 😀

Comments are closed.