Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Video: Femen häiritsi fasistien muistotapahtumaa – saivat kurinpalautuksen

Video: Femen häiritsi fasistien muistotapahtumaa – saivat kurinpalautuksen

6

Räävitön ja alatyylinen feministiverkosto Femen soluttautui 43 vuotta sitten kuolleen Espanjan fasistijohtaja Francisco Francon muistotilaisuuteen. Kolmelle feministille oli kirjoitettu rintaan “Laillinen fasismi, kansallinen häpeä”, eikä heidän läsnäolonsa saanut muistotilaisuuden osallistujilta hyvää vastaanottoa.

Tapahtumasta kuvatulta videolta voi nähdä, kuinka feministit kaadetaan maahan ja kuinka heitä potkitaan ja lyödään. Tuossa vaiheessa poliisi puuttui tapahtumien kulkuun ja pidätti kolme häirikköä.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

  1. Nuo feministilesbot ovat kyllä helvetin oksettavia ja AINA nolaamassa itsensä samoin kuten antifan nistit.

  2. Uskomatonta, ettei EU ja jutkujärjestöt jo kilju sanktioita Espanjalle, kun sallivat “natsitervehdykset” julkisilla paikoilla… Pahoja natseja ja fasisteja kaikkialle 😀 😀 😀

  3. 20.11 on sekä El Caudillon että Jose Antonio Primo de Riveran muistopäivä.

  4. Mikähän noisen agendan takana on? Siis pitää reihua julkisesti ja osoittaa pahaa oloaan.

    Lyön vetoa että moni noista olisi paljon onnellisempi kotiäitinä. Vaikka toisaalta voisi toivoa että nuo eivät lisääntyisi. Opettaisivat vain tapansa seuaaville sukupolveille.

  5. Ei-fasistisen yhteiskunnan alhaisuus tulee tuossa Femen-järjestössä hyvin esiin. Maksettuja köyhien maiden naisia ja prostityuoituja meikataan suurella rahalla ja kuskataan ympäri maailmaa rahaeliitin toimesta. Ja todella naisia halventavalla tavalla. Ja heitä myös komennellaan järjestön mieskäskyttäjien toimesta. Tietenkin he iskevät kaikkea tervettä vastaan ja aina kommunismin ja rappion sekä tuhon puolesta. Kuinka suurta petkutusta ja ihmisten halveksuntaa kaupitela heulle tuollaistakin järjestöä. Täällä Femen ja Venäjällä Pussy Riot tuntuvat olevan viranomaisten salaisessa suosiossa, koska pystyvät aina iskemään näyttävästi ja pääsemään jopa televisioon. Esim. MM-kisoissa tai Lännessä Putinin lähelle Putinin vbierailun yhteydessä

Comments are closed.