Koti Uutisia Video: Europa – The Last Battle, osa 4

Video: Europa – The Last Battle, osa 4

1

Dokumentin Europa – The Last Battle osassa 4 tekijä käy läpi muun muassa Anschlussia, Puolan ja Danzigin tilannetta ja toisen maailmansodan syttymistä. Osassa käsitellään myös Adolf Hitlerin monia yrityksiä saada aikaan rauha, juutalaisten taustaa ja roolia sodassa sekä syitä sille, miksi Tanska ja Norja miehitettiin. Dokumentin tässä osassa puhutaan myös “holokaustista”.

Toiseen maailmansotaan, Kolmanteen valtakuntaan, kansallissosialismiin sekä holokaustihuijaukseen liittyviä asioita käsitellään aina kahdeksanteen osaan asti. Kaksi viimeistä osaa käsittelevät sodanjälkeisiä tapahtumia ja Euroopan kansojen vähitellen tapahtuvaa heräämistä todellisuuteen nyt 2010-luvulla.

Dokumentti on sekä puhuttu että tekstitetty englanniksi. VAROITUS: Dokumentissa näytettävät kuvat eivät sovellu herkille.

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Tämä sarja räjäyttää niin sanotusti pankin😉. Nyt on oikea meininki! Valtava työ tehty sarjan eteen ja valtava aineisto kerätty. Dokumentti ei sorru kansallissosialismin romantisoimiseen vaan vakuuttaa dokumentaatiollaan, miten hankalaan tilanteeseen Saksa ajettiin etenkin Englannin ja sitä rahoittavan sionistivetoisen USA:n johdolla.

Comments are closed.