Koti Uutisia Video: dokumentti liberalismin juutalaisista juurista

Video: dokumentti liberalismin juutalaisista juurista

2

“Minority Rule: The Rise of Political Correctness” on video, joka tarkastelee länsimaisen liberalismin ja poliittisen korrektiuden aatteellista alkuperää.

Tunnin mittaisella videolla käydään läpi viime vuosisadan rappeuttavimpia aatteita. Syynissä ovat antirasismin synnyttänyt Franz Boasin antropologinen suuntaus, psykoanalyysi sekä niin kutsuttu Frankfurtin koulukunta.

Mielenkiintoista on, että kaikkia kolmea eurooppalaisuutta vastustavaa aatetta yhdistää vahva juutalainen vaikutus. Antirasismi, psykoanalyysi ja kulttuurimarxismi olivat juutalaisten luomia aatteita. Videolla haastatellaan muun muassa tunnettua juutalaisia akateemisesti tutkivaa psykologian professori Kevin MacDonaldia.

 

2 KOMMENTIT

  1. Siinä ei sinänsä ole mitään pahaa että juutalaiset kehittelevät mitä erilaisempia suuntauksia. Mutta että se tässä harmittaa, kun ihmiset ovat niin tyhmiä että menevät niihin mukaan!! Omilla aivoillaan saa ajatella. Ei aina tarvitse hypätä kaikkeen uuteen suinpäin.

    Näissä erilaisissa suuntauksissa voi miettiä onko niistä hyötyä itselle, kansakunnalle tai valtiolle. Ja kuka niistä hyötyy. Jos joku aate vahvistaa henkilökohtaista elinympäristöä, se vahvistaa myös muita toimenharjoittajia sekä yhteiskuntaa jossa asuu, niin silloin se ei voi olla kovin väärä. Mutta sellaiset suuntaukset jotka elävät yhteiskunnan tuella, kansalaisten tuella tai muiden toiminnanharjoittajien tuella, ne eivät ole hyväksi.

    Esimerkkinä voidaan pitää vihreää liikettä. Se elää kuin syöpäläinen kaikkien muiden lompakoilla. Se vaatii kaikilta muilta tekemättä itse mitään. Mikä hieno ideologia. Ja sen seurausta on mm. päästövero jota me kaikki maksamme. Miksi? Siksi että joku saa sen. Maksut tilitetään yksityiselle tilille Sveitsiin. Ei niillä istuteta puita tai pensaita. Ei niillä rakenneta aurinkopaneeleja. Ei niitä käytetä vedenpuhdistamoiden rakentamiseen. Tässäkin tapauksessa voi kysyä miksi me olemme lähteneet koko vihreään aatteeseen mukaan? On hyvä että luontoa suojellaan, mutta jokainen tietää missä menee raja. Mikä on normaalia ja mikä ei. Ei siitä tarvitse maksaa erikseen.

    Pieni kritiikki ja itsesensuuri on aina paikallaan. On hyvä muistaa, että kaikilla aatteilla ja järjestöillä on aina takana joku joka haluaa rahaa. Suomalainen raadollinen esimerkki on luonnonsuojeluliitto.

Comments are closed.