Koti Uutisia Ulkomaat Video: Antifasistin hyökkäys

Video: Antifasistin hyökkäys

8

YouTubessa on julkaistu Yhdysvalloissa kuvattu huvittava video, jolla antifasisti yrittää lyödä kadulla saarnaavaa konservatiivikristittyä. Vieressä seisonut toinen kristitty ja entinen sotilas torjuu kuitenkin ystäväänsä kohti tähdätyn lyönnin.

Video on saanut parissa viikossa jo satojatuhansia katselukertoja.

8 KOMMENTIT

 1. Aika vitun lujat luulot on soijapojalla jos kuvitteli et tollasilla naruilla putoais kukaan vaikka koittikin suckerpunchia. Mokoma syntinen.

 2. Mokoma ripakinttu koitti lyödä silloin kun kaveri katsoi muualle, ja ihan ilman varoitusta. Tuollainen on muslimimainen lähestymistapa asioihin jotka aiheuttavat itsessä pahaa oloa: Hyökkää ensin varoittamatta.

  Onneksi vieressä oli akveri joka oli valppaana. Huomasittekos muuten että kaverin käsi en mennyt edes koukkuun iskun voimasta? Siinä olisi lopputulos ollut 100-0 jos kananjalkaa olisi ruvettu myllyttämään.

  No, sekin voi mennä kotiinsa häpeissään toteamaan että ei ollutkaan kaikkien nuorien naisten sankari, eikä edes kulmakunnan kunkku. Mielenterveydellisistä ongelmista kärsivänä ei pystynyt hallitsemaan itseään ja siksi kaikki nauraa sille. Voi poika parkaa. Vielä kiharat hiukset ja koukkunokka isoilla kovilla varustettuina ilman poskipäitä. Ei taida olla esinahkaakaan tallella. Miksi muuten hakisi lämpöä kristuksen kertomisesta?

  • Sotilas osaa olla valppaana, olisi vain saanut pistää vastapalloon tätä pelkuria.

   • Siis se nimenomaan oli hyvä sotilas kun ei pistänyt vastapalloon ja alentunut samalle tasolle 🙂

 3. Voiko joku kertoa mulle, miks suvakkiämmät on aina niin läskejä ja suvakkipojat taas langanlaihoja? Ja miksi niillä on aina hermot niin kireänä?

Comments are closed.