Koti Uutisia Video: äiti hakee poikansa pois mellakoijien joukosta

Video: äiti hakee poikansa pois mellakoijien joukosta

7

UK_Baltimore_mellakka

Yhdysvalloissa Baltimoressa on tällä hetkellä laajoja mustien mellakoita. Mellakoijat ovat hyökkäilleet poliisia vastaan ja tuhonneet omaisuutta siinä määrin, että kaupunkiin on julistettu hätätila.

Poliisin mukaan väkivalta on ennennäkemätöntä. Kaupungilla on myös merkittävä ongelma mustien rikollisjengien kanssa, ja joidenkin lähteiden mukaan kolme kilpailevaa jengiä olisi nyt yhdistänyt voimansa surmatakseen valkoisia poliiseja. Baltimoreen on julistettu ulkonaliikkumiskielto.

Kaiken tuhon keskellä on kuitenkin onnistuttu kuvaamaan myös koomista videomateriaalia. Alla on esillä video, jolla musta äiti hakee voimakeinoin poikansa pois “protestoijien” joukosta:

 

 

Laumassa olevat mustat saattavat villiintyä hyvin helposti. Alla olevalla videolla venäläiselle uutiskanavalle työskentelevä nainen joutuu mustien ryöstämäksi ollessaan tekemässä juttua Baltimoresta:

 

7 KOMMENTIT

  1. Allaoleva video on kyllä hulvaton: Koripalloamerikkalaiset ölisevät käsittämätöntä heimokieltä ja ryöstävät venäläisen naisen joka huuta “CYKA!”. Jos tämä ei olisi totta voisi se olla sketsisarjasta.

    Yön Timojen käsittämätön kyky saaja jatkuvasti mellakoita aikaan on kyllä hämmästelyn aihe. Tai ei ehkä sittenkään.

  2. Voit ottaa Jamalin pois Afrikasta, mutta et voi ottaa Afrikkaa pois Jamalista.

  3. Jenkkilän poliisin pitää palkata mustia mammoja taltuttamaan nämä mellakat 🙂

  4. Olisiko joku NSLF-tyyppinen järjestö hyvä tuomaan rauha ja puolustus valkoisten asuinalueelle? New Orleansissa pysähtyivät rynnäkkökivääriin melko tehokkaasti…

Comments are closed.