Koti Uutisia Video: äidin ja pojan kimppuun hyökätään brutaalisti Etelä-Afrikassa

Video: äidin ja pojan kimppuun hyökätään brutaalisti Etelä-Afrikassa

1

Hyökkäyksestä kuvatulta videolta voi nähdä, kuinka Zimbabwessa (entisessä Rhodesiassa) asuva Jeanette van Vuuren poikansa Tonyn kanssa joutuu kahden mustan hyökkäyksen kohteeksi bensa-asemalla Polokwanessa.

Jeanetten veljen Bruce van Vuurenin mukaan Jeanette ja Tony tulivat Etelä-Afrikkaan bussilla, ja he saapuivat Polokwaneen aikaisin aamulla.

“He olivat matkalla sisäministeriöön hakemaan oleskelulupaa. Minun ja Jeanetten äiti on syntynyt Etelä-Afrikassa. Jeanette ja Tony odottivat bensa-asemalla, missä heidän kimppuunsa hyökättiin. Hyökkääjistä toinen oli aseistautunut suurikokoisella veitsellä, ja molemmat olivat rahan perässä”, kertoo Bruce van Vuuren.

Hän jatkaa, että hänen sisarenpoikansa haavoittui pahasti hyökkäyksessä ja sai kohtalokkaita haavoja käsivarsiinsa. Paikallisen poliisin tiedottaja Moatshe Ngoepe puolestaan kertoo kyllä kuulleensa tapauksesta, mutta tutkinta ei ole tähän mennessä tuottanut tuloksia.

Rhodesian romahduksen jälkeen suurelta osalta maan valkoisista maanviljelijöistä takavarikoitiin maatilat tiluksineen, ja Robert Mugaben johtama uusi hallitus alkoi systemaattisesti vainota heitä. Zimbabwen valkoinen väestö on sittemmin kutistunut vuoden 1975 260 000:sta eli noin neljästä prosentista koko väestöstä alle 30 000:een vuoden 2014 tietojen mukaan.

Aiemmin “Afrikan leipäkoriksi” valkoisten maanviljelijöiden ylläpitämien ja maanosan ennen tuottoisimpien tilojen ansiosta kutsuttu Zimbabwe painii nyt massiivisen nälänhädän kourissa. Zimbabwe vastaanottaa länsimailta miljardien apurahoja.

Lähteet: Nordfront.se, Frihetskamp.net

1 KOMMENTTI

  1. Ei näytetä YLE::ssä. Tuohan olisi mitä parhainta “monikulttuurisuuden” mainostamista. Tuollainen “Tosi-TV”:ssä tuotantokustannukset ovat tasan ei mitään.
    Tuo on näkymä Suomenkin tulevaisuudesta, mutta tuokin on “yksittäistapaus”. Noin niitä sanojakin “raiskataan” vihervasemmiston toimesta. Mikään ei ole heille pyhää. Ei edes oman rodun elämä, sillä nuo kaikenlaisessa luonnottomuudessa rypevien ihmissaastojen mädäntyminen ei koskaan pysähdy, sillä helvetin kuilu on pohjaton.

Comments are closed.