Koti Uutisia Video: aggressiivisen afrikkalaisen kiinniotto Almedalenissa

Video: aggressiivisen afrikkalaisen kiinniotto Almedalenissa

3

Pohjoismainen Vastarintaliike vietti toiminnantäyteisen viikonlopun Ruotsin Visbyssä Almedalen-tapahtumassa. Kolme päivää pystyssä olleen teltan luona kävi myös aggressiivisia vieraita, kuten kuvassa näkyvä afrikkalaismies. Videolla näkyy, kun poliisit ottavat hänet kiinni.

3 KOMMENTIT

  1. Kyllä huomaa kuinka tietämätön ja rasistinen ruotsin poliisi on kun noin rajusti kohtelee Egyptin kuningasta.

  2. No joo, eipä ole kaverilla muuta kuin pää vähän puhdistunut pesussa.

    Mutta kiinnittäkääpä videolla enemmän huomiota ruotsalaisten reaktioihin. Se tapa millä ruotsalaiset suhtautuvat siihen kun jotain tapahtuu. Ensin kävelevät ohi aivan kuin eivät huomaisi. Ja sitten turvallisen välimatkan päästä (50m?) kääntyvät katsomaan ja kommentoimaan. Ja sitten jatketaan matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tämä on seurausta siitä ettei kukaan enää välitä lähimmäisestään. Toinen ihminen saa ryöstää toisen keskellä katua eikä kukaan auta. Ihmiset kulkeva ohi. Tämä käytösmalli tuli -80 luvun lopulla Saksaan, -90 luvulla Ruotsiin ja nyt 2000-luvulla Suomeen. Sitä ennen pidettiin yhdessä huolta toisistamme.

    Soisi, että suomalaiset pitäisivät suomalaisten puolta. Eiköhän muuteta yhteiskunta entiselleen. Tehdään yksi hyvä teko päivässä naapurille/läheiselle. Autetaan pyyteetömästi. Siitä alkaa muutos jota ei voi viranomainen syyttää eikä verottaa.

Comments are closed.