Koti Uutisia Video: afrikkalaiset ryntäävät Eurooppaan

Video: afrikkalaiset ryntäävät Eurooppaan

6

Maanantain vastaisena yönä Espanjalle kuuluvassa mutta Pohjois-Afrikassa sijaitsevassa Ceutan kaupungissa koettiin afrikkalaisten maahantunkeutujien ryntäys rajan yli. Ylittämällä rajan ryntääjät ovat vapaita kulkemaan pitkin Eurooppaa ilman suurempaa todennäköisyyttä joutua henkilöllisyystarkastuksen kohteeksi.

YouTubessa onkin julkaistu valvontakameran kuvaa tapahtuneesta. Videolla näkyy, kuinka maahantulijat hajottavat portin ja ryntäävät läpi. Kaksi rajavartijaa yrittää estää heitä muiden seistessä tumput suorina. Toinen näistä koettaa potkaista yhtä ryntääjää, mutta hänellä näyttäisi kääntyvän nilkka kokonaan ympäri tämän seurauksena.

 

Myös RT oli paikalla kuvaamassa vasta Eurooppaan saapuneita tulevia lääkäreitä ja ydinfyysikoita. RT:n videolta voi todeta, minkälaista tulevaisuutta siirtolaiset ovat tulossa Eurooppaan luomaan meidän kaikkien harmiksi.

 

6 KOMMENTIT

  1. Hyvä kun rynnivät nopeasti, sillä Eurooppa tarvitsee kipeästi noita moniosaajia. Tuossa joukossa on paljon esimerkiksi koneinsinöörejä.

  2. Onpas helpottavaa nähdä videolta minkälaista geeniperimän pelastajaa tänne lappaa, niin voi nukkua yönsä rauhassa. Tässähän lähes toivoo saavansa jonkinlaisen vakavan sairauden kun tietää että ammattitaitoista tohtoria on Eurooppa täynnä näiden myötä.

  3. Vittu tuo alin video 😀 “äläbäwäbäläwäbä, mbutu mbutu ugalabugala…..” Here comes dem boyz.

  4. En näistä olennoista pidä sitten ollenkaan, mutta jos EU niitä tänne haluaa laivalasteittain tuoda niin vain yksi kysymys, missä ovat naiset ja lapset? Aivan he ei ole pakolaisia vaan ennalta lähetettyjä sotilaita…

  5. Jatkakaa vaan sitä perussionistien äänestämistä ja nauttikaa monikulttuuristanne.

Comments are closed.