Koti Uutisia Video: äärivasemmistolaiset häiriköivät omassa kokouksessaan

Video: äärivasemmistolaiset häiriköivät omassa kokouksessaan

3

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Toukokuun alkupuoliskolla äärivasemmistolaiset järjestivät epäonnistuneen konferenssin Portlandin yliopistolla Yhdysvalloissa. Osa yleisössä olleista anarkisteista ja feministeistä oli suuttunut niin ikään äärivasemmistolaiselle Kristian Williamsille, jonka oli tarkoitus puhua tapahtumassa.

Ennen konferenssia osa äärivasemmistolaisista kehotti sosiaalisessa mediassa tapahtuman osallistujia estämään Williamsin puheen. Videolta ei selviä, miksi he olivat suuttuneet, mutta ilmeisesti jokin Williamsin aiempi kirjoitus oli aiheuttanut erimielisyyksiä äärivasemmistolaisissa piireissä.

Lopulta puhujat turvautuvat poliisiin poistuessaan kokoustilasta.

 

3 KOMMENTIT

  1. Ehkä nuokin ihmiset saavat elämälleen merkityksen tällä tavoin. Mene ja tiedä. Videota katsellessani mietin että pitäisiköhän käydä kuuntelemassa paikallisia tilaisuuksia ihan mielenkiinnosta. Ehkä sen jälkeen ymmärtäisi heitä paremmin. Toisaalta, nyt on jo viimeinen väri parrassa ja paljon maailmaa näkemättä.

  2. Että oikein poliisit kutsuivat? Mihinkäs se jäi tämä unelma vallattomasta yhteiskunnasta? Kunnon anarkisti olisi jo Amerikan mallin mukaisesti alkanut pikkuhiljaa vaikka rynnäkkökiväärillä tyhjentämään kokoussalia, tosin eihän se sitten olisi enää vallaton, kun joku siellä valtaa selkeästi käyttää. Kummallista.

  3. “People like you shouldn’t be allowed to speak.” – Anarkismi pähkinänkuoressa.

Comments are closed.