Koti Uutisia Aktivismi Video: Äärivasemmistolainen sai vappuna kurinpalautuksen PVL-jäseneltä

Video: Äärivasemmistolainen sai vappuna kurinpalautuksen PVL-jäseneltä

15

Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti vappuna Ruotsissa ensimmäistä kertaa järjestön historiassa kaksi mielenosoitusta samaan aikaan. Mielenosoitukset pidettiin Ludvikassa ja Bodenissa. Tilaisuudet sujuivat rauhallisesti, vaikka poliittiset vastustajat uhosivat aikovansa estää ne.

Mielenosoitusten menestyksestä turhautuneet vasemmistolaiset päättivät kohottaa profiiliaan pahoinpitelemällä Göteborgissa satunnaisen “tubettajan”, jolla ei ole mitään tekemistä Vastarintaliikkeen kanssa.

Tämän jälkeen sekä Ruotsin että Suomen äärivasemmisto valehteli, että Vastarintaliike oli “hakattu vappuna sairaalaan”. Valehtelun tavoite oli pelotella kansallismieliset välttämään mielenosoituksiin osallistumista.

Nyt julkisuuteen on tullut aito video yhteenotosta äärivasemmiston ja Vastarintaliikkeen välillä. Mielenosoitustamme häiriköinyttä kommunistia ei tarvinnut edes lyödä, kun tämä oli jo maassa. Kurinpalautuksen jälkeen poliisi kävi käsiksi kommunistin kanssa yhteen ottaneeseen aktivistiin.

15 KOMMENTIT

  • Sama tuli mieleen, tyylipuhdas filmaus ja vaparin kalasteluyritys. 😀

 1. Äärivasemmistolaiset ovat kyllä niin säälittäviä reppanoita. 🙂

 2. Antti Rautiainen, kun tätä kuitenkin luet, niin miten meni valehtelu taas noin niin kuin omasta mielestäsi? 😀 Ei hyvää päivää kun kommarit on noloja.

 3. Aika vähästä provosoidutaan ja provotaan. Vasarilla ei ole ttietoa siitä mitten kuljetaan ihmisjoukossa astaloa kantaen, sillä ei sohita toisia ja taaasen PVL:n kaverin ei olisi pitänyt olla moksiskaan tuollaisesta hipaisusta (tietty kuvanopeus ei tuo esille astalon nopeutta), olisi vain sanallisesti ojentanut reppahousua.
  Itse JV hommia tehneenä en pitäisi tuota juuri minään, ennemmin kysyisin että eikö ruutia ole hihassa kun lyöntikin on kuin hännällä sutisi.
  Jos ei tekemisen meininkiä ole, niin ei kannata edes huomioida, lapset taputtelee ja miehet lyö.
  Heh, tuo kaatuminen on juuri kuin potkupalloilijan filmaus, ihan oppikirjatasoa.

  • Kannattaa ottaa huomioon, että punikit olivat etukäteen uhonneet murskaavansa mielenosoituksen.

   Jos vihjailee etukäteen väkivallalla ja sen jälkeen tunkeutuu naamioituneena äärijärjestön lippu kourassa Vastarintaliikkeen mielenosoitukseen, niin on selvää, että asiaan reagoidaan. Aina on nimittäin olemassa riski, että hyökkääjällä on vaikkapa kaasu tai teräase mukanaan.

   • Se tässä ihmetyttää, että miten tällainen pääsee tunkeutumaan porukkaan? Eikö siellä ole henkilöitä ja muutenkin valppaita, jotka maalaavat epäilyttävän henkilön?
    Hyvä olisi, jos tuollaiseen tapahtumaan järjestettäisiin “nyrkkiryhmät”, joiden tehtävänä olisi sijoittautua strtegisesti kulkueeseen ja sen lähistölle, jotta voivat reagoida ajoissa mahdolliseen uhkaan.
    4-5 henkilön porukka voi yhden tällaisen “säkittää” ja ohjata pois läheisyydestä koskematta lainkaan henkilöön ja taasen jos henkilöllä on astaloa mukana on porukalla taasen helpompi riisua aseista.
    Ja tottakai tällaisille ryhmille sopiva huomiotaherättämätön suojavarustus (jouha ei ole suositeltava, heh).

 4. Tyhmästä nuorisosta kasvaa tyhmiä aikuisia( keskivertomääritelmä)

 5. Todellinen uhriutumisheittäytyminen! Joko jätkä on Turkan oppilaita teatteriklovnikoulusta tai niin kamoissaan että kaatuu normi hernerokkapierusta. Millaisiakohan sankaritarinoita antifakit tästä näytöksestâ runoilee?

  • No tuo oli täydellinen esimerkki antifa narkkarista. 🙂 Juuri tuollaisia vajaaälyisiä persereikiä ne on.

Comments are closed.