Koti Uutisia Video: 10-vuotiaan tytön rasistinen pahoinpitely

Video: 10-vuotiaan tytön rasistinen pahoinpitely

4

Yhdysvalloissa on jälleen noussut julkisuuteen yksi niin sanottu knockout-hyökkäys. Tällä kertaa poliisi poikkeuksellisesti tutkii tapausta viharikoksena.

10-vuotias Danielle Fair joutui vanhemman mustan tytön hyökkäyksen kohteeksi kotinsa lähellä ja tapaus päätyi YouTubeen. Pahoinpitelijä myös käytti uhristaan valkoisia halventavaa nimitystä. Hyökkäys näyttää olevan tarkoituksella kuvattu ja etukäteen suunniteltu, sillä kamera pyörii jo ennen hyökkäyksen alkua.

Harvinaista jutussa on, että poliisi tutkii valkoiseen kohdistunutta pahoinpitelyä viharikoksena.

 

 
Aiheeseen liittyen: Lapset monikulttuurisuuden uhreina

4 KOMMENTIT

  1. Jospa viranomaiset olisivat saaneet selkärankansa takaisin ja viimein tekevät sen mikä kuuluu, sen sijaan että pelkäisivät rasistin leimaa.

    • Selkärankaa ne todella tarvitsee. Sitä maata paljon kiertäneenä ja nähneenä, ettei varmaan minkään muun valtioiden poliiseilla ole niin korkea rasvaprosentti. Poikkeuksia toki oli, mutta suurin osa ei varmaan pystyisi edes juoksemaan cooperin-testiä, siis JUOKSEMAAN.
      Ei ole tv:n donitsivitsi vaan ihan omilla silmillä nähty.

  2. Joku virkavallan komentolinjassa tajunnut, että rasismi voi olla ja on muutakin kuin valkoisten ‘sopimattomaksi koettua käytöstä’ mustia, juutalaisia tai muita kohtaan.

  3. Ihmeellisintä tässä jutussa on se, että tämä on huomioitu näin suuresti. Ovatko ihmiset jenkeissä heränneet tähän?

Comments are closed.