Koti Uutisia Sionismi Veriset seinät ovat ainoa jäljellä oleva muisto Israelin tappamasta äidistä

Veriset seinät ovat ainoa jäljellä oleva muisto Israelin tappamasta äidistä

10

Viimeisimmässä iskussaan palestiinalaisia kohtaan terroristivaltio Israel tappoi raskaana olevan naisen ja tämän 18 kuukautta vanhan lapsen. Äiti nimeltään Enas Khammash ja hänen lapsensa kuolivat, kun israelilainen pommi tuli heidän kotinsa katosta läpi.

Terroristivaltio Israel motivoi verenhimoaan väittäen, että Hamas oli ampunut Israeliin raketteja. Tämä antoi verenhimoisen valtion johdon mielestä heille luvan pommittaa summanmutikassa tiheästi asuttua Gazaa, jossa tuhannet siviilit elävät maailman suurimmassa ulkoilmavankilassa.

Khammashin naapuri kertoo medialle, kuinka he kuulivat suuren räjähdyksen. Kun he menivät paikalle tarkistamaan, mitä oli tapahtunut, löysivät he 23-vuotiaan Khammashin ruumiin palasiksi räjähtäneenä. Hänen vierellään oli hänen kuollut 18 kuukautta vanha tyttärensä.

Lähde: RT

10 KOMMENTIT

 1. Miksi kuollut heikkaneekeri kiinnostaisi? Asia olisi eri jos he pommittaisivat tällä tavalla Eurooppaa. He nauttivat täysin rinnoin aina kun arabi/muslimi tappaa valkoisen. En sääli terroristikultin kuollutta jäsentä joka on kuollut toisen terroristikultin käden kautta.

  • No voi vittu kun oli typerä kommentti. Lukisit vähän asioista. Onko raskaana oleva äiti ja pienet lapset “terroristikultin jäseniä”? Täysi tuki Palestiinalle ja Iranin, Syyrian ja Hizbollahin muodostamalle antisionistiselle vastarinta-akselille!

   • Terroristivaltio Israelin ja roisto- ja sionistivaltion USA:n alaisuudessa toimivat ISIS ja Al-Qaida ovat todellisia terroristeja! Ja miten niin ei pommita Eurooppaa? Juutalaisten massinoivat pakolaisvyöryt, pakkomonikulttuurisuus, homolobby, terrorismi, juutalaisten finanssieliitin riistokapitalismi ja valkoisten kansanmurha ym. ? Tuo jos mikä on sitä mainitsemaasi pommitusta.

  • jes — Samaa mieltä. 40 vuotta kun on katsonut Jaafetin poikien tappavan toisiaan, molottavan samankuuloisilla perkeleellisillä kielillään ja harjoittavan “kulttuureitaan”, joihon kuuluu mm. eläintenrääkkäys eli halal=kosher, niin eipä herätä suuria tunteita näiden hiekkaneekereiden touhut. Samaa paskaa ovat siis musuapinat ja jutkut.

   Sama jenkeissä: ampukoot nuubialaiset toisensa hengiltä vain. Viime viikonloppu olikin hyvä, kun 60 neekuraa siirtyi autuaammille vesimelonimaille. Bang bang.

   • Kaikki arabit ei ole samanlaista roskasakkia kuin nämä Eurooppaan tulevat “pakolaiset” jotka ovat parasiitteja, rikollisia ja raiskaajia. Entäs ne arabit jotka jäävät puolustamaan omaa maataan ja perhettään terroristivaltio Israelia vastaan? Tai Syyrian Al-Assad ja hänen joukkonsa? Hizbollah? Iranin vallankumouskaarti? Ihan helvetin kovaa porukkaa! Kunnia Iranin, Syyrian ja Hizbollahin muodostamalle antisionistiselle vastarinta-akselille!

    • Komppaan Jussia. On nuo mainitsemasi tahot munakkaampia kuin suurin osa suomalaisista tai ylipäätään länsimaisista degeneraateista, mutta eipä heitäkään tänne siis tarvitsi, mutta rajojen yli voi sympatisoida ja jopa harkita strategista yhteistyötä.

     Ja esim. kaikki libanonilaiset eivät edes ole etnisesti arabeja vaan saattavat näyttää ihan eurooppalaisilta foenikialaisen perimänsä johdosta. Valitettavasti hekin ovat tuleet arabien ja islamin alistamiksi historian saatossa. Kosher/halal on kyllä tosin hyvin alhaista. Siltä osin image500 on oikeassa.

 2. Hyvin tyypillistä Israelin armeijalta. Tappavat rauhanturvaajiakin näillä “summittaisilla” tykistöiskuilla ja silloin tällöin saattavat jopa kehitellä tarinoita joilla asetetaan vastapuoli syylliseksi iskusta. Näin toimii “Lähi-Idän ainoa sivistysvaltio” Israel

Comments are closed.