Koti Uutisia Vera Oredsson tuomittu koviin sakkoihin vilkuttamisesta vastamielenosoittajille

Vera Oredsson tuomittu koviin sakkoihin vilkuttamisesta vastamielenosoittajille

10
Pär Öberg ja Vera Oredsson Falunin käräjäoikeudessa.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti aiemmin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen 90-vuotiaan ruotsalaisen kunniajäsenen Vera Oredssonin oikeudenkäynnistä Falunin käräjäoikeudessa. Oredssonia syytettiin Ruotsissa laittoman “Hitler-tervehdyksen” tekemisestä Vastarintaliikkeen vappumielenosoituksessa Borlängessä 2016, vaikka Oredsson oli vain vilkuttanut sadan metrin päässä olleille vasemmistolaisille vastamielenosoittajille.

Oredsson päätettiin tuomita kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tuomiolauselmassa sanotaan muun muassa seuraavaa:

“Kun asiaa tarkastellaan objektiivisesti, Vera Oredssonin tervehdys oli Hitler-tervehdys. Hänen kätensä on liian korkealla siihen tarkoitukseen, että hän olisi vilkuttanut vain vähän kauempana oleville ihmisille. On myös muistettava, että Oredsson oli ja on edelleen tunnettu kansallissosialisti ja Hitler-tervehdystä käytetään hyvin paljon hänen piireissään. Tervehdys tehtiin sitä paitsi kansallissosialistisessa mielenosoituksessa. Vaikka Oredsson sanoo, ettei Hitler-tervehdystä tule tehdä vastamielenosoittajille, ei tämä tarkoita, ettei hän olisi tuota sääntöä voinut tuolloin Borlängessä rikkoa. Oredsson tuskin on ensimmäinen, joka rikkoo tärkeitä sääntöjä hetken mielijohteesta.”

Käräjäoikeus toisin sanoen siis ilmaisee, että koska Oredsson on kansallissosialisti, tilanteesta otettua kuvaa on tulkittu hänen haitakseen. Tämä puolestaan kertoo siitä, kuinka kauas periaatteesta kaikkien tasa-arvoisuudesta lain edessä on menty. Käräjäoikeus jatkaa edelleen Oredssonin tuomitun maksamaan “tuntuvaa” 400 euron päiväsakkoa. Tuomiosta tullaan valittamaan hovioikeuteen.

Oredsson itse kommentoi tuomiostaan seuraavaa Nordfrontin tekemässä haastattelussa:

“Minun täytyy tunnustaa, että olin ensin hieman ymmälläni ja hämilläni tuomiosta, mutta sitten minut täytti taistelutahto. En voi ymmärtää, miten minut on voitu tuomita vain siitä, että vilkutin. Näin jälkikäteen ajatellen näen tämän tuomion humoristisuuden ja järjettömyyden. En myöskään uskonut sitä, että minut, 90-vuotias aiemmin mistään rikoksesta tuomitsematon ihminen tuomittiin nyt vilkuttamisesta. Tämä on naurettavaa.”

Oredsson jatkaa, että mikäli hänet halutaan tuomita rikollisena siksi, että hän on kansallissosialisti, olkoon sitten niin. “Olen kansallissosialisti, olen ollut sitä koko elämäni ja tulen näin jatkamaan niin kauan kuin elän. Tällainen tuomio ei muuta yhtään mitään”, lausui Oredsson.

Oredsson kertoo haastattelussa myös saaneensa paljon tukea ihmisiltä sähköpostien, kukkien ja puheluiden kautta ja hän haluaa kiittää kaikkia häntä tukeneita.
 

Lähde: Nordfront.se (1, 2)

Aiheeseen liittyen: PVL:n 90-vuotias kunniajäsen oikeudessa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan – vilkutti vastamielenosoittajalle

10 KOMMENTIT

 1. Tämä ja muut vastaavat tuomiot osoittavat että globalistit pelkäävät pohjoismaista kansallismielisyyttä. Se osoittaa miten ne etsivät maista heikoimpia lenkkejä murtaakseen Vstarinnan ja alistaakseen kansalaiset. Mutta eivät omassa kiimassaan ymmärrä että juuri tällainen tiivistää rivejä.

  Maissa joissa isänmaallisuutta pidetään perushyveenä, globalistit eivät ole edes uskaltaneet mennä agendansa kanssa. Ne odottavat että EU-tasolta käskytetään noita maita alistumaan globalistien agendalle. Nyt etsitään niitä yksittäisiä “heikkoja” maita joiden kansalaiset voitaisiin alistaa. Ja sen mahdollistaa mädätetyt politikot ja virkamiehet.

  On siis aika pitää selkä suorana ja valmistautua tulevaan. Se ei ole kaunis tulevaisuus, mutta se on käytävä läpi jotta selviämme ja pysymme elossa. Kyse ei ole hyvinvoinnista, kyse on eloonjäämisestä. Ja siinä tarvitaan paljon isänmaallisia, monessa sukupolvessa. Vielä syntymättömissäkin.

 2. Tässä esimerkki globalistisesta vapauskäsitteestä. Vilkuta, niin saat sakkoa. Vaikka kyseessä olisikin “Hitler-tervehdys”, niin mitä sitten? Vain ääliö perustelee tietyntyyppisen tervehdyksen kieltämistä vapaudella.

 3. “Oikeus”laitos antoi 90-vuotiaalle 400€ sakot, koska hän on valkoinen kansallissosialisti. Miten olisi käynyt jos anarkisti olisi tehnyt Hitler-tervehdyksen kansallissosialisteille? Ei mitään.

 4. Kaikki ovat lain edessä näköjään saman arvoisia, niin 20-vuotiaat kuin 90-vuotiaatkin…. Mutta jos poliittinen ideologiasi on kansallissosialismi, niin sitten et enää olekaan samalla viivalla. Kuinka kauan meinaavat vielä leikkiä objektiivista tämän järjestelmän kanssa? Ongelma ei ole se, että ihmiset ovat epätasa-arvoisia lain edessä (sopii minulle!) eikä se, että demokratiaa ei ole (sopii sekin minulle!), mutta se on ongelma että nämä valehtelevat tasa-arvosta ja demokratian toteutumisesta. Myöntäisivät rehellisesti, että kukaan ei ole lain edessä yhdenvertainen ja että demokratiaa ei ole!

 5. jos mä saisin sakot siitä, että teen “Hitlertervehdyksen”, en maksais vaan lusisin ne, koska on järjetöntä saada mitää tuomioita yms kösimerkeistä, sanoista, mielipiteistä. tästä omituisesta ddr tyyppisestä ihmisten vainoamisesta päätellen, tiedän olevani vakaumukseni kanssa oikeessa. SIEG HAIL JA KÄSIMERKKIEN KERA

 6. Suomessa näyttää olevan sama meininki, oikeuslaitokset ruokkivat toisiaan.

 7. > En voi ymmärtää, miten minut on voitu tuomita
  > vain siitä, että vilkutin.

  Ei se tuomio tullutkaan vilkuttamisesta. Se tuli siitä, että hän on Vastarintaliikkeen jäsen. — Sellainen laki, että kuuluminen lailliseen yhdistykseen on rikollista, ei vaan yksinkertaisesti menisi läpi.

  Yleisemminkin. Lakien säätäminen nykyisten poliittisten kompromissien aikana mennyt sellaiseksi, että lain varsinaista tarkoitusta ei saa ilmaista. On säädettävä näennäisesti aivan muuta tarkoittava laki, jonka sivuvaikutuksena “sattuu” olemaan tuo ensin aiottu varsinainen tarkoitus.

 8. Tilanne vaatii sisällissotaa! Saadaan puhdistettua rotupetturiaines sekä karkoitettua paskaset rodut keskuudestamme.

 9. Tuomiosta ei pitäisi sinänsä pöyristyä, vaikkakin se sen aiheuttaa jokaisessa selväjärkisessä ihmisessä kuuluipa hän mihin puolueeseen hyvänsä, jolla nyt tarkoitan aivan tavallisia kauan eläneitä ihmisiä, jotka ovat eläneet kauan ennen tätä George Orwellilaista mielettömyyttä. Mutta, koska tuo ns. “tuomio” on annettu Kalifaatissa nimeltä Ruotsi, muuta ei voi odottaa sen enempää kuin 1930-luvulla Stalinin järjestämissä näytösoikeudenkäynneissä, joissa tuo paranoidi häriintynyt raakalainen “puhdisti” puoluetta “kilpailijoistaan”. Tuomiot olivat jo ennalta määrättyjä eli kuolemantuomioita ja ettei olisi vielä hullmpaa mielikuvitukselliset “tunnukset” tehdystä rikoksista oli saatu irti kidutuksilla salaisen poliisin muurien takana. Tästä johtuen syytetyt suorastaan kilpailivat “laulamalla” vielä extraa syytekirjelmiinsä saaden heidät vaatimaan omaa teloitustaan vimman vallassa. Josif Stalinilla oli tapana olla itse läsnä lehterillä veron takana seuraamassa “näytöstä” imeskellen piippuaan myhäillen tyytyväisenä kun “oikeus tapahtuu” tuossa puolimielisten valtakunnassa.
  Ruotsin ns. oikeuslaitoksen antamia “tuomioita” ja maan poliisivoimien otteita voi verrata täysin Stalinen Neuvostoliiton vastaaviin tapahtumiin. Tuomio on niin hullu, ettei asianomaisen kannata kuin nakata paskaa koko asialla. Mutta ottaen huomioon vanhan ihmisen todennäköiseti pienen eläkkeen – kaikki rahathan menevät matuille, kuten Suomessakin- on aktivistien ja saattaapa vielä joku “taviskin” antaa sakkokolehtiin sen likaisen summan, jonka mätä ja juutalisten korruptoima ns. oikeus on langettanut tuosta vähämielisestä “rikoksesta”, joka olisi 200-vuotta sitten sisällytetty ranskalaisiin sateereihin koko kansan nauruksi.-

Comments are closed.