Koti Uutisia Ulkomaat Venezuelan Maduro: miliisit aseistetaan hampaisiin saakka

Venezuelan Maduro: miliisit aseistetaan hampaisiin saakka

4

Venezuelassa toimii vuonna 2008 perustettu Kansallinen miliisi (National Bolivarian Militia of Venezuela) entisen presidentin Hugo Chavezin aloitteesta. Puolisotilaallinen joukko on kasvanut 1,6 miljoonaan henkilöön eli lähes kolminkertaistunut vuoden 2018 aikana.

Venezuelan nykyinen presidentti Nicolas Maduro esiintyi uhmakkaana. ”Me aseistamme Kansallisen miliisin hampaisiin saakka – –. Valloittava imperialisti voi tunkeutua isänmaahamme, mutta heidän tulee tietää, etteivät he poistu elävinä.”

Yhdysvaltain sionistipresidentti Donald Trump on aiemmin pyytänyt selvitystä Venezuelan valtaamisesta. Viime vuonna Venezuelaa ravistelivat suuret mellakat ja yhteenotot hallituksen ja hallitusta vastustavien joukkojen välillä. Yhteenotoissa kuoli ainakin 125 ihmistä. Elokuussa presidentti Maduro joutui salamurhayrityksen kohteeksi, mutta hän selvisi siitä. 

Viime vuosina Venezuela on kärsinyt kansainvälisten sionistipankkiirien perimisyrityksistä, vaikka maan kansalaiset näkevät nälkää. Iso-Britannia on aiheuttanut ongelmia Venezuelalle, koska Venezuela yritti saada omistamansa kullan rajojensa sisäpuolelle. Iso-Britannia ei suostunut luovuttamaan kultaa.

Lähde: Press TV

4 KOMMENTIT

  1. Niin kauan kuin aseet ovat vain (keskusjohtoisten) järjestöjen hallussa, (kuten valtio, armeija, poliisi, miliisi, jne) yhteiskunta on helppo kohde (ulkomaiselle) saalistajalle.

    Vasta sitten, kun aseet ovat kansan hallussa (Sveitsin malli) tulee kansakunnasta “voittamaton”. Voittamattomuus tarkoittaa käytännössä sitä, että maan hallitsija, olipa se sitten kotimainen tai ulkomainen miehittäjä, ei voi koskaan tietää onko vastassa pyssyn piippu vaiko tervehtivä käsi, kun sen lähettämä virkamies koputtaa ovelle.

    Keskusjohtoisessa järjestelmässä maan valloittamiseen riittää, että sen johtaja vaihdetaan. Kansa ei välttämättä edes huomaa muutosta.

  2. Saisko ensin ne hampaat kaikille? Paha purra kun ikenetkin ovat jo vetäytyneet. Sisällissotamainen tunnelma leviää. Voi ol ethei shin laet paena poijjaat!

  3. Venezuela tuo kommunistien nälkäinen paratiisi jossa kasvukausi ympäri vuoden. Minipalkkaa on korotettu vuoden aikana kuusi kertaa.

  4. EU:lla on sama “unelma” ja sama hallitusmuoto eli kaviaari -kommunistien ja samppanja -sosialistien diktatuuri, jonka kanssa aviottomassa vuoteessa makaavat globalistit ja ylikansalliset monopoli -kapitalistit.

Comments are closed.