Koti Uutisia Ulkomaat Venezuela lähettää amerikkalaisdiplomaatit kotiin

Venezuela lähettää amerikkalaisdiplomaatit kotiin

3
Venezuelan sisäministeri Jorge Arreaza

Venezuelan sisäministeri Jorge Arreaza on antanut yhdysvaltalaisdiplomaateille 72 tuntia aikaa poistua Venezuelasta. Tämän hän tekee sen takia, että diplomaatit ”uhkaavat maan rauhaa, itsenäisyyttä ja vakautta”.

Arreaza sanoo kuitenkin olevansa valmis solmimaan Yhdysvaltojen kanssa diplomaattisuhteet uudelleen, mikäli ne perustuvat tasa-arvoon ja molemminpuoliseen kunnioitukseen.

USA antoi heti tukensa Venezuelan oppositiojohtaja Juan Guaidólle hänen julistauduttua tammikuussa perustuslain vastaisesti maan ”lailliseksi presidentiksi”. USA on sanktioin, uhkaamalla sotilaallisella väliintulolla ja enemmän tai vähemmän organisoiduin valekampanjoin yrittänyt saada aikaan vallanvaihdon sosialistisessa Venezuelassa, tuloksetta.

Lähteet: Nordfront, RT

3 KOMMENTIT

  1. Tätähän se Amerikan yhdysvallat on tehnyt kautta koko historian, sekaantunut muiden itsenäisten maiden asioihin koittaen näin saada ilmaiseksi niiden luonnonrikkaudet. Ja kun miettii mikä taho haluaa kaiken itselleen ilmaiseksi ja orjuuttaa kristityt, niin eipä ole vaikea arvata. Vinkkinä miettiville voidaan sanoa että sama taho omisti ne laivt joilla aikoinaan neekerit rahdattiin afrikasta orjiksi amerikkaan ja samat tahot hoitivat orjien jälleenmyynnin ja markkinoinnin.

    Kun miettii miten tyhmiä ihmiset Amerikan yhdysvalloissa ovat, ei oel ihme että sieltä riittää “ramboja” jokaiseen sotaan “puolustamaan demokratiaa”. Vaikka käytännössä kyse on laillisten hallitusten kaatamisista ja lahjuksista politikoille sekä lobbareille. Juuri tämän vuoksi Horodovski joutui vankilaan. Se yritti myydä Venäjän öljykentät amerikkalaisille. Mutta tuo sionisti napattiin kiinni ennen alleirjoitustilaisuutta ja pistettiin vankilaan miettimään suunnitelmiaan/tekosiaan. Äkkinäisemmät kutsuisivat tuolalista maanpetturuudeksi.

  2. > ”lailliseksi presidentiksi”

    Pax Americana tarkoittaa, että USA:n laki ja eliitti määrää maailman järjestyksen. Tämä on USA:n kansallinen doktriini. Vain Venäjä ja Kiina ovat enää esteenä koko maailmaa koskevan “rauhan ja järjestyksen” julistamiseen.

    Pax Americanan ylläpitäminen vaatii valtavat, maailman suurimmat, sotavoimat ja sotavoimat vaativat valtavan rahoituksen. Amerikan laki voi laajeta vain niin kauan kuin uusilla alusmailla on luonnonrikkauksia, joista kulut maksetaan. Samalla vanhojen alusmaiden verotusta pitää lisätä kauppasaarroilla ja ylihintaisten aseiden myynnillä. Noita alusmaiden itsensä maksamia aseita käytetään niiden itsensä alistamiseen vaikka kansalle uskotellaan, että kyse on puolustautumisesta.

Comments are closed.