Koti Uutisia Ulkomaat Venezuela ja Palestiina kansallistavat pankkitoimintaansa kryptovaluutalla

Venezuela ja Palestiina kansallistavat pankkitoimintaansa kryptovaluutalla

2

Venezuela ja Palestiina ovat sopineet kahdenvälisestä kansallisesta pankkitoiminnasta kryptovaluutalla ohittaakseen Yhdysvaltojen asettamia pakotteita. Kaksipäiväisen tapaamisen yhteydessä Venezuelan ja Palestiinan johtajat Nicolás Maduro ja Mahmud Abbas sopivat rahoittavansa tällä uudella pankkitoiminnalla maiden välistä infrastruktuuria, teknologiaa ja teollisuutta.

Vierailun aikana sovittiin myös ministeritasolla yhteisistä hotellihankkeista ja turismin kehittämisestä. Maat ovat jo tehneet yhteistyötä muun muassa koulutuksen, puolustuksen, turvallisuuden ja terveyden alalla vuodesta 2009 alkaen.

Molempien maiden johtajat vakuuttivat tapaamisen yhteydessä tukevansa Venezuelan ja Palestiinan tavoitteita ja oikeutta itsenäisyyteen ja vapauteen. Samaan aikaan Yhdysvallat suunnittelee asettavansa Venezuelalle lisäpakotteita vedoten muun muassa vaalivilppiin. Epäilyt ovat perusteettomia ja kyse on pikemminkin yrityksestä estää Venezuelaa saavuttamasta taloudellista itsenäisyyttä – onhan Yhdysvallat jo pitkään hallinnut Venezuelan taloutta.

Lähde: DRN Media

2 KOMMENTIT

  1. Tämähän on loistavaa. Kun vain useampi valtio ottaisi kryptot viralliseen käyttöönsä, niin globalisti-pankkiirit eivät enää kiinnostuisi valtioiden pankkitoiminnasta. Ja ne menettävsivät kansainvälisen valtansa ja otteensa maista. Ai niin… eihän noita itsenäisiä maita ole kuin muutama. Suomi ei ole yksi niistä koska täälä globalistien kätyrit tekevät kaikkensa ajaakseen Suomen ja sen kansan konkurssiin.

  2. USA, Ranska, Iso-Britannia ja Israel ovat jo aloittaneet “hakuammuntansa”.

Comments are closed.