Koti Uutisia Ulkomaat Venäläismediat uutisoivat Ranskan mellakoista – epäillään vaikuttamisesta

Venäläismediat uutisoivat Ranskan mellakoista – epäillään vaikuttamisesta

15

Perinteisesti, kun Länsi-Euroopassa tapahtuu jotakin valtavirrasta poikkeavaa tai eliittiä uhkaavaa, syyttävät sormet osoittavat kohti Venäjää. Tällä kertaa Ranska syyttää Venäjän vaikuttamisesta keltaliivien mielenosoituksiin.

Ilmeisesti venäläisten ei sallita jakavan tietoa, kuvamateriaalia ja videoita Ranskan mielenosoituksista. Ranska epäileekin, että sosiaalisessa mediassa toimisi noin 600 “Putin-trollia”, jotka jatkavat Kremlin näkemystä Ranskan tapahtumista.

Venäjää on syytetty milloin mistäkin. Brexitistä, Ruotsin ja Saksan vaaleista ja ylipäätään kaikista viime aikojen “demokraattisista päätöksistä” tai niihin vaikuttamisesta. Mielenkiintoinen tutkimus saataisiinkin aikaan, jos tutkittaisiin, kuinka paljon Yhdysvallat on vaikuttanut Euroopan mediaan ja politiikkaan. Toisaalta, Yhdysvallathan on maailmanpoliisi, joten se sallittakoon.

Lähde: RT

15 KOMMENTIT

 1. Voisiko olla semmoinenkin mahdollisuus että tavallisen ranskalaisen veronmaksajan varoventtiili on kiinni ja paineet alkavat kasvaa. Päättäjät eivät ikinä löydä vikaa itsestään

  • Kyllä voi, ja kyse onkin juuri siitä; ranskalaisten mitta on tullut täyteen. Nykyisin on muotia, että globalistieliitti syyttää omista mokista ja rikoksista Venäjää, maata joka näyttää persettä petrodollarille!

   • Kun näyttäisikin, mutta ei. Leokin kirjoitti jo 2015, että alle kahden vuoden Putin hylkää dollarin kokonaan, vaan eipä ole käytännössä tapahtunut mitään.

    Venäjän valtion budjetti on reilusti alijäämäinen ja suoraan riippuvainen öljyn hinnasta. Päästäkseen eroon taalariippuvuudesta, Venäjän pitäisi ensin keksiä keino saada öljyn tynnyrihintaan reilu korotus. Erittäin reilu.

    • Selitys voisi olla sellainenkin: Venäjä voisi alkaa myydä öljynsä ruplia vastaan.
     Pietarissa sellainen Kansainvälinen Tavara- ja Raaka-aine pörssi toimii jo, päivässä sen kautta myydään jotakin 130 000 tonnia (eli noin 1 mln barrelia). Ennen siirtymistä kokonaan kansallisiin valuutttoihin osapuolten tulee testata järjestelmää, tottua siihen, muodostaa myyjä-ostaja suhteet ja alkaa luottamaan.

     Siirtyminen oljykauppaan omalla valuutalla (eli luopuminen petrodollarista) olisi käytännössä erittäin paha potku munille USAn Setä Samille. Sen hetki on valittava tarkasti, ja varmatoiminen korvaava myyntijärjestelmä pitää olla.

     Seuraus: petrodollarin arvo romahtaa, ruplan taas nousee vaikka viisikertaiseksi. Iran ja Venäjä yhdessä kontrolloivat 25-30% maailman öljystä. Öljykriisistä 1973 saimme oppia, että kun markkinoilta puuttui 5% öljystä – hinnat nousivat nelinkertaisesti. Iranin on pakko olla mukana, tämän tempun avulla se murtautuu juutalaisesta kauppasaarrosta.

     Siis, mistä länsimaat saisi ruplia öljyn ostoon? Täytyy ne joko tienata myymällä Venäjälle omia tuotteita, tai vaihtamalla omat valuutat rupliin. Molemmat keinot nostavat ruplan arvoa. Venäjällä siis on jo keksitty, miten tynnyrihintaan tulee reilu, erittäin reilu (mutu että viisikertainen korotus).

     Niin tai noin, mutta näyttää siltä, että Putin valmistelee tätä “Syvää iskua” (v.1938 NL:laisen elokuvan hengessä). Tai viestii USAlle, että tsot tsot pojat, istukaa pehvallanne hiljaa! Sattumalta vai ei, mutta eilen Venesuelaan laskeutuivat kaksi strategista Tu-160 pommittajaa ja raskas kuljetuskone Ruslan An-124.
     https://tass.ru/armiya-i-opk/5895287
     Näyttää siltä, ettei USAn demokratia lennä sinne öljyrikkaaseen Venesuelaan rakkauden siiveillä demokratiaa levittämään.

     • Tiivistit sen ensimmäiseen lauseeseesi: Selitys voisi olla sellainenkin. Lehmätkin voisi lentää, mutta…

     • Analyysia varten on kerättävä toteutuneet tosiasiat (faktat), ja muutenkin tulevaisuuden (ja usein myös menneisyyden!) arviointi on AINA hypoteettinen, se voisi olla tai voi olla jotakin muuta. Mutta muuta emme voi kuin tarkasti havaita tiedossa olevat faktat (palapelin erilaiset palat) ja muodostamaan niistä kuvion, jossa ei ole ristiriitoja Fysiikan Lakien kanssa, logiikan yms.

      Heitot tyyliin “ja lehmät voisi lentää” se on todella vain suun soitto, koska se ei perustu faktoihin vaan argumentointivirheeseen jotenkin niin:
      А: Lehmät eivät osaa lentää.
      B: Koska A, niin Leon selityksellä ei ole arvoa.
      C: Koska B, Leon mainitsimat faktat eivät merkitse mitään.

     • Kohta B pitää kutinsa ja kohta C pitäisi, jos “faktat” kirjoitetaan sitaatteihin. Koska se on spekulointia tyyliin “jos” ja “voisi”.

      Kai äidinkielessäsikin on konditionaali? Suomessa on, eli “”lehmät lentäisi, jos ne voisi”. “Venäjä myisi ruplilla, jos joku niillä maksaisi”.

      Jokainen tulkoon uskossaan autuaaksi. Onhan se Putinismikin eräänlainen uskonto, henkilökultti kun on. Over and out.

 2. Kyllä useampikin äpärä tuli minulle huutamaan “Putinisti” itsenäisyyspäivänä marssin aikana, jännä vaan että en ole koskaan ollut tekemisissä yhdenkään venäläisen kanssa eikä nyt suoranaisesti ole kiinnostustakaan olla. On jo todella koomista, että jokaisessa varsinkin kansallismielisyyteen liittyvässä asiassa, osoittaa globalistien syyttävät sormet kohti Venäjää. Silloin kun suomalaiset ovat kyllästyneitä kansanpettureihin ja näiden suosio hiipuu, on se jotenkin Putintrollien vika 😀

  • Noista putinisti-huuteluista vasemmistolaiset heti paljastavat olevansa eliitin perseennuolijoita kun ne käyttävät eliitin kieltä puhuessaan.

   Äärivasemmistolaiset eivät ole mitään vallankumouksellisia, päinvastoin. Niiden tehtävänä on yrittää vaientaa kaikki todellinen oppositio, eli kansallissosialistit. Äärivasemmisto kannattaa täsmälleen samoja tavoitteita kuin EU-eliittikin.

 3. Onhan se päivänselvää, että jokainen vaavi Euroopassa, joka vääntää tortut vaippaan, se on Venäjän syytä ja Putinin myyräntyötä.

 4. Tuttu kaava. Kaikki paha, auringon pilkuista miesten kaljuuntumiseen on Venäjän ja erityisesti Putinin syytä.

  Silti mitään suoranaista “vaikuttamista” ei keltaliivi-liikehdintään ole ollut venäläisten taholta mutta tyhmiähän he olisivat ellei etua ottaisi tästä(kin) mahdollisuudesta.

 5. Minua ihmetyttää suuresti venäjämyönteisyys tällä kansallismielisellä palstalla.

  • Viholliseni vihollinen on ystäväni” – vanha viisaus.

   On otettava huomioon, että venäläiset ovat suurin valkoinen kansa, ja suomalaiset ovat hyvinkin lähellä (poista välit http):
   h t t p ://jnpopgen.org/images/respic/novembre2008a.jpg
   Tärkeimmissä kysymyksissä putinin Venäjä on samoilla linjoilla:
   – Vastustaa juutalaisen USAn gegemoniaa
   – Vastustaa NATOa
   – Pyrkii murtamaan US-dollarin asemaa reservivaluuttana
   – Potentiaalisesti ainoa maa, jonka kautta kansallissosialistinen Pohjola voisi harjoittaa kv- kauppaa kun juutalainen “Länsi” järjestää Pohjolan totaalisen saarron
   – Kansallinen kulttuuriperusta on samankaltanen
   – Suhtautuminen moraalisiin perversioihin on samankaltainen
   – Kansan asenne kothi ihmiskunnan vihollista on samankaltainen.

   Venäjältä ei ole uhkaa Suomelle niin pitkään kun Suomi ei ole osa NATOa.

   Selitä, miksi pitää olla venäjävastainen? Sehän olisi juutalaisten toivoma tilanne ja märkä uni, jos eri valkoiset kansat tappelevat keskenään tuhoten valkoinen rotu ja itseään veljessodissa.

Comments are closed.