Koti Uutisia Ulkomaat Venäläismedia uutisoi valkoisten kansanmurhasta Etelä-Afrikassa

Venäläismedia uutisoi valkoisten kansanmurhasta Etelä-Afrikassa

3

Etelä-Afrikan johtava mustien kommunistinen puolue ANC on haluton puuttumaan valkoisiin maanviljelijöihin kohdistuviin brutaaleihin murhiin.

Etelä-Afrikassa on tapahtunut jälleen brutaali, kuolemiin johtanut mustien tekemä hyökkäys valkoista maanviljelijää kohtaan. Nyt Venäjän valtion omistama Sputnik News on päättänyt kirjoittaa Etelä-Afrikan valkoisten meneillään olevasta kansanmurhasta. Lännen valtavirtaiset tiedotusvälineet ovat puolestaan valkoisten vastaisen linjansa mukaisesti pysyneet hyökkäyksestä ainakin tähän asti hiljaisina.

Sputnik kirjoittaa kyseisen hyökkäyksen olevan vain yksi tapaus viimeisimmän “maanviljelijöiden brutaalien murhien aallon joukossa”. Sivusto jatkaa monien eteläafrikkalaisten ilmaisseen inhonsa mustan kommunistipuolue ANC:n johtamaa hallitusta kohtaan, joka sallii rasismiperusteiset valkoisiin kohdistuvat murhat.

Sputnik jatkaa, että jäljellä olevat maaseutujen valkoiset ovat alkaneet aseistautua yhä enemmän kyetäkseen puolustamaan itseään ja perheitään maata terrorisoivilta mustien jengeiltä.

Lähteet: Nordfront.se, Sputnik News

3 KOMMENTIT

  1. Ei ole olemassa rasismia valkoisia kohtaan. Ainakaan Hölmölän kivapuhepoliisin tai median mukaan.

    • Itse sanoisin, että meillä vallitsee Hyper-Rasismi. Se tarkoittaa, että mitään, siis ei mitään, asiaa voida käsitellä julkisuudessa ilman, että siihen liitetään rotunäkökulma.

      Tällainen julkisuus, jos se ei ole spontaanisti syntynyt, edellyttää jonkinmoista rotuoppia niiden toiminnan pohjaksi, jotka julkista keskustelua ohjaavat.

Comments are closed.