Koti Uutisia Ulkomaat Venäjän vakoilupäällikkö on kuollut

Venäjän vakoilupäällikkö on kuollut

14
Igor Korobov.

Venäjän asevoimien tiedusteluyksikön GRU:n johtaja, kenraali Igor Korobov, on kuollut. Hän menehtyi venäläisten valtiollisten lähteiden mukaan pitkäaikaiseen vakavaan sairauteen. Korobov oli 62-vuotias ja työskenteli maan palveluksessa vuodesta 1985 lähtien.

Läntinen media on väittänyt Korobovin saaneen kovaa kritiikkiä ennen kuolemaansa GRU:n epäonnistuneista operaatioasioista. Yksi näistä on Salisburyn myrkkyisku, josta Iso-Britannia syyttää Venäjää ja nimenomaan GRU:ta. Venäjän puolustusministeriöstä kuitenkin ylistetään miestä isoin sanoin: “Mahtavan ihmisen, todellisen Venäjän pojan ja isänmaan patriootin muisto pysyy ikuisesti sydämissämme.”

Jää nähtäväksi, kuinka Korobovin kuolema tulee vaikuttamaan Venäjän vakoiluoperaatioihin ja kuka hänen seuraajakseen tulee. Lännen ja Venäjän välien kiristyminen entisestään tarkoittaa kuitenkin sitä, että kummankin puolen vakoilutoiminta tulee jatkumaan entistä vakavammin.

Lähde: Uusi Suomi

14 KOMMENTIT

 1. Vaikea uskoa, että vakavasti pitkäaikaissairasta miestä olisi valittu kyseiseen virkaan.

  • Kun Korobov valittiin virkaan tammikuussa 2016 (melkein kolme vuotta sitten) mies oli terve. Syöpä tappoi Korobovin vain muutamassa kuukaudessa. Nopea syöpä tappaa kolmessa kuukaudessa.

    • Näissä kuolinilmoituksissa on omat vakiintuneet ilmaisut, joista ei poiketa.
     Joko “Скоропостижно скончался” – l. äkillisesti kuollut
     tai “После тяжёлой продолжительной болезни” l. vakavan pitkäaikaisen sairauden takia. Kuolinilmoituskissa ei ole välimuotoa (toki murhaa tai tapaturmaa varten on omat vakiintuneet ilmaisut).
     Siis Korobovin muutaman kuukauden sairaus (parantumaton syöpä, sukulaisten lausunnon mukaan) kirkkaasti kuuluu jälkimmäiseen vakiintuneeseen ilmaisuun.

     Jos sinua kiinnostaa epäillyttävä tapaus, tutki tämä: https://www.dailymail.co.uk/news/article-2906808/Police-commissioner-shot-dead-office-meeting-relatives-Charlie-Hebdo-victim-claim-French-TV-news.html
     Tätä miestä oli näytetty YLEn uutisissakin: siinä Helric Fredou oli täynna energiaa ja itsevarmuutta, ja vakuutti että ei jätä yhtäkään kiveä kääntämättä ja varmasti löytää syylliset. Ei kulunut kuin muutama tunti ja tämä innokas komissaario kesken raportin kirjoittamista otti ja “ampui itseään päähän”, eikä kukaan toimistossa olleista kollegoista kuullut mitään. Lainmukaisista vaatimuksista huolimatta äiti ei saanut autopsian tuloksia. Koko tapausta MSM ei halunnut nostaa esiin, koska koko Charlie Ebdo tapaus vahvasti haisee False Flag operatiolta.

     • No johan meni taas propagandaksi aluksi asiallinen vastaus. Ei kaikki kysymykset ole hyökkäyksiä tsar Putainia vastaan, vaikka Olginodoktriini niin väittäisikin.

     • Lentävälle suomalaiselle tiedoksi että en minä aikanaan lukenut tuota propagandaksi. Vaan nimen omaan mieltä avartavaksi tutkimukseksi ja eri maiden tavoista vaieta kuoliaaksi erilaiset asiat. Hyvä länsi – paha itä ei olekkaan se totuus jota meille kerrotaan. Vaan kyllä se on paha länsi.

   • Femen ja sen feminatsit tappoivat. Kuristivat kuoliaaksi Pussy Riot pipolla.

    • Femen ei ole fasistinen eikä Pussy Riot. Feminismissä ei ole mitään kansallissosialismia/fasismia joten näin ollen termi “feminatsi” on invalidi. Oikea termi on friikki tai punikki.

     • Mielestäni sopiva termi on femakko. Joilla tuskin on osuutta tähän tapaukseen vaikka Antifan salainen iskuryhmä näin väittäen yrittää provosoida.

 2. Kannattaa pitää pipoa ja kaulahuivia…idässä velloo ärhäkkä polonium-flunssaepidemia 😀

 3. Odotan mielenkiinnolla koska läntinen media alkaa hehkuttaa että ko. kenraali on tapettu myrkyttämällä. Ja koska läntiseen meidiaan ilmestyy kahden muslimin kasvot jotka on kuattu lentokentällä matkalla myrkyttämään Korobovia. Ja sen jälkeen länsi tapojensa mukaan julistaa lisää kauppasaartoa Venäjää kohtaan.

  Kannattaisiko pidätellä hengitystä IS:n ja IL:N lööppejä odotellessa? Hesari jo tiettävästi painaa uusia etusivuja.

Comments are closed.