Koti Uutisia Ulkomaat Venäjän rajavalvonta aiheuttaa ahdistusta Yleisradiossa

Venäjän rajavalvonta aiheuttaa ahdistusta Yleisradiossa

14

Yle julkaisi keskiviikkoaamuna uutisen, jossa moralisoidaan Venäjän rajavalvontamenetelmistä. Taustalla on Ylen saama tieto siitä, että Venäjän rajavalvonta on käyttänyt “etnistä profilointia” työssään. Ylen saamien tietojen mukaan Suomesta tulleiden turistilaivojen matkustajat, “joiden ihonväri poikkeaa muista matkustajista”, ovat joutuneet erityistarkkailuun. Yle manaa myös sitä, että muutamia heistä ei ole päästetty maihin.

– Yksi äiti ja lapsi käännytettiin takaisin laivalle, koska tarkastajan mielestä kahden kuukauden ikäistä lasta ei varmuudella voinut passista tunnistaa, sanoo Saimaa Travelsin toimitusjohtaja Kirsti Laine.

Uutisen mukaan myös keskieurooppalaiset ovat joutuneet tiukempaan tarkkailuun. Kuulustelut ovat Ylen mukaan kestäneet tuntikausia.

– Monet keskieurooppalaiset tulivat Venäjälle jalkapallon MM-kisojen innoittamina. Tiukat kuulustelut laskivat luonnollisesti mielialaa, varsinkin kun kuulusteltavaksi joutui nuoria, jotka olivat liikkeellä vanhempiensa kanssa, kertoo Laine.

Asia on nyt saanut myös EU:n suvaitsevaisuuslinjauksia noudattavat suomalaiset viranomaiset reagoimaan. Suomen Pietarin-pääkonsuli on selvittämässä asiaa.

Lähde: Yle

14 KOMMENTIT

 1. Voi voi, kylläpä kansankuppaaja yleä nyt kiukuttaa, kun jossain päin toteutetaan ihan oikeaa rajavalvontaa.

 2. Viitisentoista vuotta sitten näin TV-reportaasin Venäjältä. Nigerialaisilla oli silloin suosittua päästä opiskelemaan Venäjälle. Vähän myöhemmin paljastui, että nigerialaiset kuljettivat maahan huumeita. Kun nigerialaiset puhuivat keskenään omaa heimon kieltä, poliisilla ei ollut mahdollisuutta edes ymmärtää mitään puhelimia kuuntelemalla. Siksi Tulli ja Rajavalvonta profiloi rasistisesti ja määräsi, että jokaisen Nigeriasta saapuvan on syötävä laksatiivia ja odotettava tullin tilassa kunnes ulostaa erikoiseen pönttöön, jossa on metallinen verkko ja ulosteet täten voidaan vesivirralla hajottaa ja suodattaa huumepakkauksia jos niitä on. TV reportaasissa jopa näytettiin, miten useita nigerialaisia “opiskelijoita” istuvat rivissä tekemällä Number Two.

  Rasistinen käytäntö johti “yllättäviin” seurauksiin:
  – huumeiden tuonti Nigeriasta loppui
  – nigerialaisten into opiskella ja vierailla Venäjällä loppui.

  • Eihän tuo ole rasismia vaan ainoastaan tervettä roturealismia, jonka soisi leviävän laajemmallekin viranomaispiirissä. Nykypäivän viranomaisrasismi kohdistuu kantasuomalaisiin PVLn jäseniin, jos on Torniaisen tuomioon uskomista.

  • Vain suvakki ja mädättäjä voivat olla niin perkeleen typeriä, etteivät näe JUUTALAISTEN sionistien agendan taakse: väestönvaihto ja valkoisten kansanmurha Euroopassa! Tuodaan kehitysmaista KORKEINTAAN paviaanin tasolla olevia raakalaisia, jotka eivät osaa edes kirjoittaa omaa kieltään! Näitä idioottiakin alempana älyllisesti olevia yritetään sitten brändätä Euroopan pelastuksena. Pellepartiolaiset ehkä eivät tajua, että tässä ollaan tuhoamassa Euroopan sivistystä, kulttuuria ja perinteitä – puhummatakkaan itsemääräämisoikeudesta sekä vapaudesta.

   Suomeen siis importoidaan SAASTAA. Meillä on jo omasta takaa klovneja, mielisairaita, älykääpiöitä ynnä muita punavihersokeudesta kärsiviä sosiaalipummeja riittämiin! Euroopan Maahanmuuttoverkoston tutkimuskin sen myöntää: nämä kuraturpaiset, möykkäävät ja haisevat loiset ovat TURHIA; mihinkään kelpaamattomia. Seuraavassa FAKTAA Suomea kohtaavasta rikkauden aallosta.

   “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli LOISET verrattuna MUUALTA EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

   • neljän ensimmäisen vuoden aikana apinoiden työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
   • yhdeksän vuoden aikana 40:ään prosenttiin
   • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
   • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin, eli yhä 34% työttöminä!

   Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta SAASTAA, kuten sanoin. Voisi verrata kouluttamattomaan koiraan. (Ei perkele, loukkaushan tuo on eläimiä kohtaan!) Tänne tuovat haisevan, kaikin puolin saastaisen olemuksensa meidän riesaksi, kun oma Suomen kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla ja sotilaskarkureiden hiekka-aavikkomailla hurme värjää dyynit punaisiksi. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai KULTTUUREITA – siis OIKEITA kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen ei ole kulttuuria, vaan pelkkää PASKAA, kuten nuo helvetin apinat itsekin. Ei niiltä mitään voikaan odottaa. Rajalla jokaiselle pulttipistoolia ohimoon. Tänne jo päässeet on tuhottava pois mahdollisimman edullisella tavalla eli hukuttamalla/polttamalla elävinä tai vaikkapa tiputtamalla korkealta jyrkänteeltä alas. Siis mahdollisimman kustannustehokkaalla (ja hauskalla!) tavalla. Ei penniäkään enää noihin LIETEPAAKKUIHIN tai pian Suomikin voidaan lukea nk. “kolmansiin maihin”.

   JUUTALAISTEN ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. LIETEKASAT eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan JUUTALAISIA sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Valkoisia somaleita eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiapinoidensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas.

   Ei Suomea ja Saksaa sattumalta valikoitu sotakorvauksien maksajiksi ja syntipukeiksi. Meistä tehtiin orjatyövoimaa sionistiselle maailmanvallalle (loisia hekin) sillä meillä oli 1) työmoraali ja 2) luonnonvarat eli raaka-aineet. Juutalainen ksenokratia, N-liitto, piti saada sotaan meitä vastaan. Ja siinähän onnistuttiin JUUTALAISEN, ei-suomalaisen ja suomea edes osaamattoman poikkeuslakipresidentin avulla. Kaikki vanhat Suomen itsenäisenä ja vapaana säilyttäneet sopimukset heitettiin huithelvettiin. Emme siis ikinä olleet sodassa Venäjää tai venäläsiä slaaviveljiämme vastaan. Sellaista sotaa ei olisi edes ikinä VOINUT syttyä. Kaikki “talouskriisit” ja sodat LUODAAN KEINOTEKOISESTI, ainoastaan voitontavoittelu JUUTALAISEN maailmanvallan mielissä! Lienee tarpeetonta tässä yhteydessä Leninin sekä “Josef Stalinin” (kiva saksalainen nimi valittu jutikalle — sattumaako?) eli Josif Džugašvilin (sukunimi tarkoittaa JUUTALAISENPOIKAA gruusiaksi!) olleen jutkuja kumpaisenkin. Ja miksikö YLE ja Bonnier rummuvat aina Mannerheimia “Suomen suurimmaksi koskaan eläneeksi henkilöksi” ym. paskaa? No, mietipä sitä.

   Tämä sionistinen dystopia tulee romahtamaan omaan mahdottomuuteensa ja perverssiyteensä! Neekerit ja hiekka-apinat kuuluvat hiekka-aavikoilleen ja me, SUOMALAISET, metsiemme ja järviemme ääriin. Näin se aina on ollut luonnostaan ja näin se on jälleen oleva.

   Korollinen velkaraha orjuuttaa, tuhoaa ja lopulta tappaa KOKO EUROOPAN!

   ON AIKA NOUSTA VASTAAN!!!

   Epilogi: Kun näitä “yksintulleita lapsia” eli 30–40 vuotiaita urospaviaaneja tänne lappaa ovista ja ikkunoista, niin ovatko mädättäjät huomanneet että 20–30 vuoden työllistymisaikahan tarkoittaa sitä, että nämä saavat jatkaa LOISIMISTAAN suoraan ELÄKEPUTKEEN! Työntäkää jo ne nokiat ynnä kaarnalaivat perseisiinne, suvakit! Nämä hiekka-apinat ovat kotoisin VALTAVISTA maista, joissa on niin TILAA kuin mittaamattomia LUONNONVAROJA eli RIKKAUKSIAKIN, mutta nämä alikehittyneet otukset eivät ole siltikään saaneet aikaiseksi kuin tuhoa, hävitystä, kurjuutta ja esimerkiksi AIDS-epidemioita. Emme kaipaa Suomeen MITÄÄN noista “kulttuureista”!

   Ainoa totuus on, että nämä LOISET on joko POISTETTAVA tai TUHOTTAVA maatamme enempää pilaamasta. Ja koska Somalia, Irak, Iran, Afganistan, Turkki ja Syyria TUSKIN suostuvat “vastaanottaja maksaa lähetyksen” -tyyliseen ratkaisuun, niin meidän on ratkaistava ONGELMA muilla tavoin.

   Euroopan Maahanmuuttoverkostokin MYÖNTÄÄ samassa tutkimuksessa, että näiden LOISTEN työllistyminen on kriittisen tärkeää, jos HYVINVOINTIVALTION PALVELUITA halutaan vielä YLLÄPITÄÄ. Siis tuodaan sivistymättömiä LOISIA tänne ja IHMETELLÄÄN kun maa menee viemäristä alas? Onko tämä pahaa unta? Somalit myyvät rättejä ja “elintarvikkeitaan” toisilleen meidän verorahoilla bazaareissaan, kuten Turun miekkarissa käydessämme saimme todeta — jo on, perkele!

   Ei, tämä ei voi jatkua, rakkaat SUOMALAISET. Poistetaan ongelma maastamme. Lopullisesti.

   SIEG HEIL — ELÄKÖÖN VOITTO — HELL SEGER‼ ♛➑✠➑♛

   • Se, että maahantuodut moniosaajat eivät työllisty – on mielestäni positiivinen asia. Suurin osa työllistetyistä ovat kaarnaveneitä rakentamassa, ja tämä liberalistinen pelleily loppuu kun pamahtaa.
    Nykyisin valtaosa suomalaisista nukkuu huletonta unta ja herätys tapahtuu vain kun rehu loppuu kaukalosta. Ei sitä ennen. Sheeple on niin tyhmentynyt, ettei pysty ajattelemaan, mutta rehu kaukalossa toimii aina.
    Hidas kuihtuminen (nykyisellä vauhdilla) olisi todella tappava, varma kuolema. On täten toivottava, että hyvinvointi (l. rehu kaukalossa) loppuisi mahdollisimman jyrkästi.

    • Anteeksi, mutta sinun teksteissäsi ei ole mitään järkeä. Vastustat kaikkea vastustamisen takia — kuten tässäkin tapauksessa. Jätän tekstisi täst’edes lukematta.

     • Ei niin. Olen melkein kaikesta samaa mieltä kanssasi, ja eroa on siinä, että mielestäni suomalaisten enemmistö joko aktiivisesti kannattaa nykymenoa, tai ei liikahda sormeakaan sen vastustamiseksi.

      Siis liityn miepiteeseen että jokainen kansa antsatsee oman hallituksen. Ja Suomen surkea tilanne ja synkkä tulevaisuus ei vain kierojen poliitikkojen, vaan kansan aikaansaannos.

      Yritäpä kerätä kannatuskortteja suomalaisilta. Karkeasti arvioituna 95% vastaa sinulle yhdellä seuraavista tyypillisista vastauksista:
      – Politiikka ei kiinnosta
      – Kannatan EU:ta
      – Suomi on itsenäinen
      – En välitä Suomen kohtalosta
      – En kirjoita mitään
      – Rasisti
      – Minulla on kiire
      – Ensi kerralla
      – Täytyy miettiä
      – Olen töissä
      – Euro on hyvä Suomelle
      – Ei sano mitään, kävelee pois.

      Tämä on se karu todellisuus, että kaikki .aska tässä maassa tapahtuu kansan suostumuksella.

      Sieg Heil! Eläköön Voitto! Hell Seger!

Comments are closed.