Koti Uutisia Venäjän homovastaisia lakeja ajanut haastaa Elton Johnin väittelyyn

Venäjän homovastaisia lakeja ajanut haastaa Elton Johnin väittelyyn

1

UK_Elton_John

Venäjän homovastaisia lakeja ajanut Vitaly Milonov haluaa keskustella muusikko Elton Johnin kanssa homojen oikeuksista Euroopassa. Milonov kertoo olevansa valmis väittelyyn milloin tahansa ja missä tahansa.

Milonov on ollut varma siitä, että hän voisi todistaa, miten seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt ovat elinkyvyttömiä ja haitallisia traditionaaliselle yhteisölle. Hän syytti homoaktiiveja Euroopan tuhoamisesta, koska yhteisö ilman traditionaalisia arvoja menettää kyvyn puolustaa itseään ja joutuu “ulkoisten tekijöiden” vaikutuksen alle.

Elton John on itse biseksuaali. Hän on toivonut aiemmin keskustelevansa presidentti Vladimir Putinin kanssa homojen oikeuksista Venäjällä.

Lähde: RT

1 KOMMENTTI

  1. Homoilla on Venäjällä oikeudet siinä missä muuallakin. Mikä Venäjällä taas on kiellettyä on alaikäisille suunnattu homoseksuaalinen propaganda, ts. värvääminen. Tästähän homoseksuaalit pillastuvat, koska heidän koko alakulttuurinsa pyörii nuoruuden ihannoinnin ympärillä. Kun tähän lisätään se tosiasia, että homoseksuaalit ovat vastuussa 30-40% lapsiin kohdistuvasta seksuaalisista teoista, on selvää, mistä kana kusee.

Comments are closed.