Koti Uutisia Ulkomaat Venäjä valmistautuu suuriin läntisiin provokaatioihin

Venäjä valmistautuu suuriin läntisiin provokaatioihin

3
Sergei Lavrov.

Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin mukaan maa on valmistautunut tuleviin suuremman luokan läntisiin provokaatioihin. Lavrov epäilee lännessä alkavan uusi propagandaoperaatio, jossa läntinen media tulee olemaan keskipisteenä.

– Olemme valmiita suuremman luokan provokaatioihin. Meidän vastauksemme tulevat olemaan hyvinkin selviä. Jos he puhuvat meidän kanssamme median kautta, vastaamme heille median kautta tarkalla ja asiallisella tavalla, Lavrov kertoo.

Lavrov myös varoittaa mahdollisista seurauksista, jos itä ja länsi eivät pääse yhteisymmärrykseen. Esimerkkinä hän ottaa espanjalaisen hävittäjän vahingossa ampuman ohjuksen Virossa.

– Jumalan kiitos, että ketään ei kuollut, mutta mitä olisi tapahtunut, jos ohjus olisi tullut maahan Venäjän maaperällä? Etäisyydet ovat niin pieniä siellä [Baltiassa].

Ministeri Lavrov kritisoi myös Yhdysvaltain entistä aggressiivisempaa menettelytapaa. Yhtenä esimerkkinä hän ottaa maan uusimmat ydinaseohjelmat.

– He ovat kehittämässä pieniä ydinaseita, ja he ovat osoittaneet selvän aikomuksen käyttää niitä sotilaallisesti.

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

  1. – He ovat kehittämässä pieniä ydinaseita, ja he ovat osoittaneet selvän aikomuksen käyttää niitä sotilaallisesti.

    Venäjän lännestä tulevan hyökkäyksen torjuntasuunnitelman korvaava “ennakoivan iskun doktriini” mainitsee pariinkin kertaan taktisilla ydinaseilla hyökkääjää (joka siis ei ole vielä hyökännyt) vastaan tehtävät tehtävät iskut. Eli pieniä, pienen pieniä ydinpaukkuja. Sellaisia pari kertaa Hiroshima. Ne ei kuulemma saastutakaan, liekö luomuatomeja käytetty.

  2. Suomalaiset eivät vieläkään ymmärrä että venäläiset eivät uhkaile, he antavat lupauksia. Kun Lavrov sanoo että jos länsi aloittaa keksutelun median kautta niin saman tekevät hekin. Se on lupaus, ei uhkaus. Ja se, mitä Venäjä medialle syöttää, saattaa suistaa läntisen talousalueen kaaokseen. Joten, Jessikka Aroina ja muina Ryskyinä olisin ihan hiljaa. Sieltä saattaa tulla videomateriaalia esim. Jessikan meneisyydestä tai Ryskyn tietokoneen kamerasta.

    • Juu, onhan siellä kansalle luvattu palauttaa tsaarin ajan loisto ja rajat ja nykyinen Novorossiaidea sisältää niiden lisäksi neuvosto-osien palautuksen Äitivenäjän syleilyyn. Pitääköhän lupaukset?

Comments are closed.