Koti Uutisia Ukrainan kriisi Venäjä: Ukrainan nykytilanne ei salli presidentinvaaleja

Venäjä: Ukrainan nykytilanne ei salli presidentinvaaleja

8

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi keskiviikkona, ettei Ukrainan nykytilanne, jossa ukrainalaiset tappavat ukrainalaisia, salli presidentinvaalien järjestämistä. Ukrainan presidentinvaalit on määrä järjestää 25. toukokuuta.

Ulkoministerin mielestä Ukraina on sisällissodan partaalla. Sisällissodan uhka vaikeuttaa vapaiden ja oikeudenmukaisten vaalien järjestämisen, Lavrov sanoi.

Kiovan kansainvälisen sosiologian instituutin tekemän kyselyn mukaan suklaaoligarkki Petro Porošenko voittaisi Ukrainan presidentinvaalit heti ensimmäisellä kierroksella. Hänelle ennustetaan äänistä 55 prosenttia.

Saksan varaliittokansleri Sigmar Gabriel puolestaan sanoi saksalaislehden haastattelussa, ettei ollut viisasta antaa Ukrainalle sellaista kuvaa, että sen oli tehtävä valinta EU:n ja Venäjän välillä. Gabriel kuitenkin tähdensi, ettei Venäjällä ole oikeutta toimia Ukrainassa siten, kuten se on tähän mennessä toiminut.

Lavrovin sisällissotaa koskevat puheet saivat tukea Ukrainan virkaatekevän presidentin ilmoituksesta, jossa hän ilmoitti maan armeijan tuhonneen kaksi Venäjä-mielisten separatistien tukikohtaa keskiviikon torstain vastaisen yön operaatioissa.

Lähteet: Yle, Iltalehti, Reuters

Aiheeseen liittyen:

Ukraina yhä lähempänä sisällissotaa
Ex-presidentti: Ukraina sisällissodan partaalla

8 KOMMENTIT

 1. Ei tietenkään mitään vaaleja voida järjestää, sehän ei Venäjälle sovi. Presidentinvaalit osoittavat merkin Ukrainan vaiheittaisesta itsenäistymisestä ukrainalaisten omiin käsiin.

  • “Ukrainalaisten” omiin käsiin.
   Pääministeri Jacenjuk – juutalainen.
   Tuleva presidentti Poroshenko (o.s. Waltzman) – juutalainen.
   “Oikean sektorin” johtaja Jarosh – juutalalainen.
   “Oikea sektorin” ja “Svobodan” rahoittaja oligarkki Kolomoiskij – juutalainen.
   Lista on loputon.

   Että sellaiset “ukrainalaiset” nyt ottivat vallan Ukrainassa.

   • Juuh, tutkin herrojen taustoja itsekin. Vaikka juutalaisia ovatkin, ei se tarkoita, että ajaisivat sionismin asiaa. Tosin varmuutta ei tiedä Herra itsekään. Juttu vaan on niin, että ukrainalaisia ei ole koulutettu juurikaan. Juutalaiset ovat kouluttautuneet, koska heillä on rahaa. Kirjoitin johonkin toiseen uutiseen vallankumouksen kuivumisesta kasaan. Näin siinä taas kävi. Olisiko toista vaihtoehtoa olemassa? Ukrainalainen vastarintaliike?

    • Te ette vieläkään ymmärtäneet, miksi juutalaiset johtavat ja rahoittavat nk. “kansallismielisiä” liikkeitä Ukrainassa.

     Eräässä juutalaisten sisäisessä ohjesäännössä sanottu: “Kansallissosialismi ei saa toistua enää koskaan!”
     Juutalaisten huoli on ymmärrettävissä koska tämä hallintomuoto eliminoi loisimisen yhteiskunnalla, joka on juutalaisten pääelinkeino. (tästä eteenpäin käytän sana “fasismi”, “fasistinen” koska NL:n vaikutusalueella tämä sana oli määrätietoisesti vakiinnutettu bolsevististen l. juutalaisten politrukkien toimesta).

     Miten on mahdollista että fasistinen uhka olisi eliminoitu Ukrainassa, jossa Länsi-Ukrainassa on vahvat fasistiset perinteet? Ratkaisu on nerokas, ja se toimii vastapalon periaatteella: sytyttämällä hallitun ja turvallisen vastapalon, voidaan sammuttaa vaarallisen suuri ja hallitsemattoman palon.

     Tätä vastapalon periaatetta juutalaiset soveltavat fasismin hävittämiseksi Ukrainasta seuraavalla tavalla:
     1. Luodaan avoimesti “fasistinen” järjestö, jossa on esillä kaikki ulkoiset “fasistiset” tuntomerkit (liput, huudot, tukeutuminen vain väkivaltaan yms. sellaisia ominaispiirteitä, jolla aikanaan peloteltiin neuvostokansalaisia. Mutta (ja tämä on erittäin tärkeä) – liikkeen ‘aatteellisesta’ koulutuksesta on tarkasti poistettu:
     – idea siitä, että valkoisten kansojen on taisteltava juutalaisten pankkiirien maailmanlajuista orjuutta vastaan
     – idea valkoisen rodun solidarisuudesta; sen sijaan on taottu äärimmäinen reaktionäärinen nationalismi.

     2. Tämän liikkeen avulla kaapataan valta maassa, ja heti määrätään Hallintoon juutalaisia oligarkkeja ja niiden lakeijoja. Toteutettu helmikuussa 2014.

     3. “Fasistisen” liikkeen toimesta suoritetaan shokeeraavaa massamurhaa. Kymmenien tai satojen ihmisten polttaminen elävältä Odessassa oli toteutettu 2.5.2014

     …jatkuu…

     • … jatkuu …

      4. Kohdassa 3 mainittu massamurha aiheuttaa niin suuren shokin, että “fasistista” järjestöä nyt vihataan joka puolella ihan oikeasti, erityisesti venäläiset ovat käärmeissään koska elävältä poltetut olivat venäläisiä. Venäläisten alueiden pyrkimys pois Ukrainasta alkaa toteutumaan. Kiovan juutalaiset hallitsijat lähettävät Ukainan armeijaa taisteluun “separatisteja” vastaan, mutta Ukrainalaiset sotilaat ovat haluttomia joten taisteluun lähetetään innosta palavia “fasisteja”. Vastapalo on sytytetty!

      5. Taisteluissa mustissa univormuissa toimivat “fasistit” ovat ensisijainen vihan kohde venäläisille, koska Odessan elävältä poltetut ovat tuoreessa muistissa. Lisäksi tyhmät “fasistit” itse pyrkivät vaarallisiin taisteluihin ja heidän kuolleisuus on korkea. Kun Ukrainan sotilaat eivät aina taistele siviiliväestöä vastaan kunnolla, niskuroivat ja kapinoivat – edelleen uskollisina pysyviä “fasisteja” määrätään teloittamaan ukrainalaiset niskuroijat – joten välit ukrainalaistenkaan kanssa eivät ole hyvät. Vastapalo etenee, laajenee – ja “fasisteja” harvenee.

      Tässä vaiheessa ollaan nyt.

      6. Ennuste. Ukraina vaipuu totaaliseen sekasortoon muutamassa kuukaudessa ja nälänhätään ensi talvena. Mikään EU tai USA ei pysty pelastamaan Ukrainaa; ainoa taho joka pystyy on Venäjä. Ukrainalaisten valtaenemmistö muistelee ajat ennen “Euromaidanin voittoa” kuin paratiisia ja “fasisteja” syytetään kaikesta, ja syystä. Ennen pitkää “fasisteja” hävitetään Ukrainasta (ehkä Hallitsijaa lukuunottamatta) ja sadat miljoonat goyimit saavat päivityksen “antifasistista rokotetta”.

      Kun goyimit eivät pysty erottamaan ulkoiset merkit (mustat univormut ja hakaristit tms.) ja alkuperäiset aatteet, goyimit sitten ovat edelleen juutalaisten ohjattavissa taikasanoilla kuten “fasisti”, “kuusi miljoonaa”, “Hitler” yms.

      Päätavoiteen mukaisesti “fasismi” ei toistu enää, ainakin pitkään aikaan. Suorastaan nerokasta!

 2. Kyllä Leolla on joitakin hyviä pointteja, mutta hyvät ihmiset, nähkää nyt tosiasiat. Kyllä varmasti juutalaisetkin puhuvat fasismista, mutta kyllä tuo fasismista jauhaminen on ollut enemmän venäläinen juttu kuin nyt juutalainen. Ellei sitten Putin ja tämän kumppanit ole juutalaisia. Putinin hallinto on syyttänyt Ukrainaa natsismista ja antisemitismistä, putinin ulkoministeri on vaatinut Eurooppaa aloittamaan toimet fasismia vastaan. Venäjä-mieliset Ukrainassa puhuvat koko ajan fasismista. Jos Oikea Sektori todella on sionistinen, niin sanoisin että se on pikemminkin Putinin ja tämän juutalaiskavereiden luomus, jolla natsismin uhkaa Ukrainassa voidaan liioitella. Kyllä oikea sektori sopii täydellisesti Putinin suunnitelmiin tuhota “fasismi” ja kansallissosialismi Ukrainassa. Kyllä venäläiset ovat toimissaan ankaria, ja valmiita tekemään mitä vaan, jos vain pääsevät tavoitteeseensa tai saavat haluamansa. Tämähän nähtiin mm. Moskovan kerrostalopommituksissa, joissa sai surmansa yli 400 ihmistä ja niin Putin sai sotansa Tsetsheniassa. Sama homma toistuu nyt Ukrainassa, poltetaan elävältä ihmisiä, jotta toimet Ukrainassa saadaan oikeutettua ja mahdollisia lisätoimia aloitettua. Mikäs sen parempaa: fasistit polttivat elävältä kymmeniä oikeamielisiä venäläisiä antifasisteja! Fasismin uhka on todellinen! Kuulostaa liian paljon venäläiseltä suunnitelmalta, yhtä paljon kuin Mainilan laukaukset ja monet muut kieroilut, joita on harjoitettu “fasisminvastaisen taistelun” nimissä.

  • Sinä Matti tahtomattasi vahvistat minun väitteen, että tulee se aikaa, kun “fasisteja” jahdataan, metsästetään ja hävitetään joka suunnalta! (myös Suomen Vastarintaliike saa kärsiä tästä false flag -operaatiosta, koska SVL julistetaan “fasistiseksi” ja kiellettetään.)

   Tämä tulee tapahtumaan, koska “Oikea sektori” on ollut alusta asti juutalaisten oligarkkien luomus ja heidän täydellisessä ohjauksessa. Tälläkin hetkellä sen älyvapaat kansallismieliset hyödylliset idiotit murhaavat oikeita kansallissosialisteja oligarkkien käskystä. Donetskin Kansan Tasavalta (DNR) virallisesti ilmoitti tänään 20.5.2014, että kansallistaa sen maaperällä olevat oligarkkien yritykset. Oligarkit ja “Oikea Sektori” vastustavat tätä päätöstä.

   Tilannekatsaus, vastakkain ovat:
   1. “Oikea Sektori” taistelee antisemitismia vastaan (liikkeen virallisen ilmoituksen mukaan!) ja puolustaa oligarkkien omistusoikeuksia, kaukana kotoa, historiallisesti venäläisillä alueilla.

   2. Venäläinen kansallismielinen, antisionistinen liike taistelee oligarkkeja vastaan omalla maalla. Kun tänään 20.5.2014 DNR:n virallisen ilmoituksen mukaan, DNR KANSALLISTAA (l. sosialisoi) oligarkkien omistamat yritykset Donetskin alueella. Tämähän on varsinaista KANSALLIS-SOSIALISMIA termin perimmäisessä merkityksessä! (vaikka DNR-sotilaiden hihalla ei ole hakaristimerkkiä tms. vaan on Pyhän Yrjön nauha).

   Traagiselta tämä nyt näyttää minun silmissäni. Aitoja kansallissosialisteja, sanan alkuperäisessä merkityksessä, taistelevat juutalaisten oligarkkien imperiumia vastaan – mutta suomalaiset “kansallissosialisteiksi” itseään kutsuvat eivät pysty erottamaan missä ovat oikeat kansallissosialistit ja missä on oligarkkien rahoittamat muka “kansallismieliset” kosher “Shabbos goy” – koska merkit (hihamerkit tms.) ovat nyt nurinpäin false flag operaatiossa!

   Kysykää vain itseltänne, miksi “Oikea Sektori” taistelee oligarkkien puolella? Tuleeko kognitiivinen dissonanssi?

   • Niin, jos Venäjän nykypolitiikan hailaamista jatketaan, varmasti SVL kiellettäisiinkin “fasistisena”, samoin Magneettimedia “historian vääristelystä”, “antisemitismistä” ja ties mistä. Yli 60% venäläisistä tunnustaa vieläkin olevansa kommunisteja. (Tämä siis vuoden 2012 kyselyn mukaan). Puna-armeija kun oli toisen maailmansodan suurin rötösten ja raiskausten armeija, niin Venäjällä ei tahdota edes käsitellä iso-isien tekemiä rikoksia, vaan parempi puhua natseista, kuin niistä suuremmista rikollisista, jotka tappoivat 60 miljoonaa omaa kansalaistaan. Kukin omalla tavallaan.

Comments are closed.