Koti Uutisia Ulkomaat Venäjä suoritti suuren sotaharjoituksen Syyrian rannikolla ja merialueella

Venäjä suoritti suuren sotaharjoituksen Syyrian rannikolla ja merialueella

7

Yhdysvallat ja sen liittolaiset kuten roistovaltio Israel ovat kuluneen kuukauden aikana uhanneet Syyriaa uusilla iskuilla, jos maassa tapahtuu uusi kemiallisilla aseilla tehty isku. Venäjä tulkitsee asian niin, että Yhdysvallat ja heidän liittolaisensa ovat järjestämässä tekaistua kemiallista iskua maahan saadakseen syyn hyökätä Syyriaan.

Venäjä, joka on sitoutunut puolustamaan Syyriaa, on sanonut vastaavansa mahdollisiin yhdysvaltalaisiin tai israelilaisiin iskuihin voimalla. Osoittaakseen toimintakykyään alueella Venäjä järjesti suuren sotilasharjoituksen Välimerellä Syyrian läheisyydessä sekä Syyrian ranta-alueilla. Harjoitukseen osallistui Venäjän meri- ja ilmavoimat.

Lähde: RT

7 KOMMENTIT

 1. Kaveri näytti vähän voipuneilta kun ne kahlas rantaan. Mutta mikäs on kahlatessa kun taisteluheilikopteri pitää vastapuolen kiireisenä ja laivojen tykistö pitää vastapuolet matalanakin. Tuo miinaharavamies sen kulkureitti-mittansa kanssa oli melko hyvä keksintö. Siinä on suora polku mitä pitkin kävellä. Ja Petterit kun ui perässä rannalle niin niilläkin on toiselle pyöräjonolle ajoreitti valmiina.

  Siinä saattaa Amerikan yhdysvaltojen edustajat saada yllätyksen kun terveisiä tulee itä-naapurista. Nyt on maaperä ja rannikko tarkstettu ja jatkossa varmasti nurkat kolutaan niin että tieto maastosta ja paikoista on ajantasaista. Siitä on helppo lähteä konfliktiin, jos vastapuoli sellaisen haluaa.

 2. Mutta voiko Venäjään luottaa kovan paikan tullen, kun se ei tähänkään asti ole USan ja Israelin iskuja Syyriaan torjunut…?

  Nyt alkaa olla Venäjällä viimeinen näytön paikka, jos Turkki alkaa sotilaallisesti vastustamaan Ilbidin puhdistamista terroista, tulee Turkki pommittaa helvettiin Syyrian maaperältä ja sama pätee Usan + terrojen aavikkotukikohtaan Syyrian ja Jordanian rajalla sekä Usan tukikohtiin Itä-Syyriassa Kurdialueilla. Venäjällä tulee olla munaa iskeä myös tukikohtiin Syyrian ulkopuolella joista mahdollisia iskuja tehdään, esim. Cyproksella oleviin Naton lentotukikohtiin ja Usan lentotukialuksiin.

 3. Tekaistua kemiallista iskua eli False flag iskua. Kuinkahan paljon USA on tehnyt näitä false flag iskuja? Varmaan aika helvetisti, 9/11 olkoon hyvänä esimerkkinä.

  • Tai aiemmin tapahtunut väitetty kemiallinen isku Syyriassa on myös CIA: operoima. Luulen, että Skripolien myrkytys Britanniassa on myös False flag isku, eli todellisuudessa MI6 ja CIA:n tekemä.

   • Minä taas oletan Mossadin olevan näiden Syyriapierujen takana; heillä on läheiset suhteet FSBn kanssa ja nimenomaan Venäjä esti veto-oikeudellaan tutkimuksen jossa yritettäisiin selvittää mahdollisen iskun tekijät. Miksi?

    Skripalit ovat joutuneet keskelle tätä nykyistä “salaista kylmää sotaa” ja en hämmästyisi, vaikka itse Paavi tunnustaisi heidät myrkyttäneensä.

 4. Tuntuu kuin Trumpin hallinnolla, vai pitäisikö sanoa USA:n sotahallinnolla, on aivan väärä käsitys siitä mikä on kotimaahan sinkkiarkussa palaavan sotilaan poliittinen hinta. Aikaisemmat hallinnot välttivät näitä sinkkiarkkuja hinnalla millä hyvänsä. Siitähän nämä ulkoistetut sotajoukot, terroristit, saivat alkunsa ja rahoituksen.

  Ulkomailla käytävän sodan seurauksena voi olla sisäpoliittinen kriisi, jos kansa kysyy (ja kysymys annetaan julkaista) miksi sodimme ulkomaisten valtioiden alueella ilman, että siihen on mitään kansallista intressiä?

 5. “Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut »venäläinen vallankumous». Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

  —Aleksandr Solženitsyn.

Comments are closed.