Koti Uutisia Talous Venäjä lopettaa rahanlainaamisen dollareissa

Venäjä lopettaa rahanlainaamisen dollareissa

6

Venäjän valtiovarainministeri Anton Siluanov kertoo, että maa lakkaa ottamasta lainaa dollareissa. Jatkossa lainanotto tehdään euroilla ja Kiinan juaneilla.

Venäjä ja Kiina pyrkivät molemmat vähentämään riippuvuutta Yhdysvaltojen dollareista ja näin heikentämään esimerkiksi talouspakotteiden voimaa.

Yhdysvallat on pitkään hallinnut maailmanpolitiikkaa dollari-imperialismin avulla. Mikäli dollarin ylivalta murtuu, muuttaa se maailmanpolitiikan tasapainoa.

Lähde: UMV

6 KOMMENTIT

 1. “vaan se on taistelu rahasta, pankkijärjestelmästä ja sitä kautta maailman vallasta” — Kyllä, aivan kuten I maailmansota, jossa punta syrjäytettiin dollarilla maailman ykkösvaluutaksi. Sota pitää juutalaisen rahanluontikoneiston käynnissä. Siinä omat myyrät ja maksetut petturipoliitikot tulevat tärkeisiin rooleihin. Juutalainen rahoittaa aina konfliktien molempia puolia. Tällöin juutalainen voittaa aina. Eurokin luotiin sen takia, jotta EU-alue voisi yhtenä talousalueena (ilman perinteisen vahvaa Iso-Britanniaa) kilpailla USA:ta vastaan. Todellisuudessa samat juutalaispankkiirit omistavat niin EKP:n kuin the Fedinkin. Ja jos takkiin sattuisikin tulemaan, niin kansalaiset laitetaan maksamaan tappiot orjatyövoimana. Nämä operaatiot naamioidaan “ovelasti” kriisimaiden apupaketeiksi, vaikka todellisuudessa kyse on juutalaisten yksityispankkien pelastusoperaatioista!

  Maastrichtin sopimus luotiin vain yhden asian vuoksi: lopettamaan eurooppalaisten valtioiden OMA KESKUSPANKKIRAHOITUS.

  Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluuta on vasemmistolaisten harhakuvat siitä että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. (Suurimpia orjakauppiaita olivat juutalaiset ja afrikkalaiset heimopäälliköt.) Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot KIELTÄVÄT valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta OIKEUTTAVAT sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja kosher-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja »rasistinen» motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä!

  Miettikää esim. »holokaustin» kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä »vihapuheeksi»! Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri! Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman »virallisen totuuden» vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että »tuhoamisleirejä» kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu EDES heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(‼), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Onneksi internetin syntymistä edes »Protocols of Zion» ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: INFORMATION WANTS TO BE FREE!

  Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran juutalaisilta. Aukkoja täynnä kuten »kuulennot» tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla, aivan kuten Nurembergissa, jossa piti mahdollisimman nopeasti saada maailmalle syntipukki (ei siis todellista SYYLLISTÄ). Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä »lopullisen ratkaisun leireistä» (joka on muuten juutalainen keksintö terminä – todisteita löytyy runsain mitoin!) ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, kansallissosialistien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! Miten juutalaiset – maailman pankkien ja politiikan valtiaat – olisivat voineet antaa omiaan lastattavan kuolemanjuniin kuin karjaa? Mieletöntä! »Band of Brothers» -tyyliset SEMIFIKTIIVISET Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille, miten homma »oikeasti meni». Aikamoista! Hollywood ja kansainväliset juutalaiset tietotoimistot ovat niin uskottava AUKTORITEETTI, joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja »faktoillaan», että suomalainen uskoo. Kun TV:stä – juutalaisesta nurkkajumalasta – tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen USKOO! Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina esim. näitä »naisen euro on 80 senttiä» -roskapuheita sekä käyttämään mm. täysin järjenvastaista sanaa »ikärasismi».

  Muistakaa sionististen juutalaisten harhautukset:

  • »natsi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
  • »anti-semiitti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
  • »rasisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
  • »seksisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
  • »juutalainen»: loukkaava epiteetti kaikille maailman »juutalaisille», jotka ovat oikeasti edomilaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

  Tämä porukka on tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä! Myös upea artisiti – homoksi, raiskaajaksi ja pedofiiliksi mustamaalattu – Michael Jackson puhui tätä salaseuraa vastaan! Hakekaapa YouTubesta, jos aihe kiinnostaa.

  Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteisen vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen »tasa-arvoon» tähtääviä SAIRAITA ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen VAHINGOLLISIA ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen!

  • Hienoa tekstiä Kahu, lisää tämmöstä! 🙂

   Olispa kiinnostavaa yrittää keksiä minne esimerkiksi rahajärjestelmää ollaan viemässä, että eliitti saa etunsa turvattua. Vois olla hyvä pitää aiheesta keskusteluiltoja ja koittaa spekuloida tulevalla. Että pystyis alkaa ennakoimaan tulevia liikkeitä ainakin jonkinlaisten karkeiden todennäköisyyksien kautta siitä että mitä tuleman pitää

   • Tässä nyt vähän Raamattua ja raha-asioita sekaisin. Älkää peljästykö, en ole mikään “hihhuli” eikä tarvitse sinunkaan ollaksesi. Kiinnostavia asioita ko. kirjasta löytyy paljonkin. Esim. Tšernobyl, joka tarkoittaa koiruohoa venäjäksi. Koiruoho taasen löytyy Ilmestyskirjasta 8:10–11: “Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin.

    Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.” Voisiko kyseessä olla tämän tahallisesti aiheutetun katastrofin ennustus eli profesia?

    Kuudes eli toiseksi viimeinen pasuuna (Ilm. 9:13–21) soi Eufrat-joen luona, joka kulkee Syyrian, Irakin, Turkin ja Iranin läpi. Neljä enkeliä tulee kasaamaan Ilmestyskirjan mukaan 200 000 000 vahvuisen armeijan. Tämän päivän väestömäärillä tuollainen islamistinen l. Saatanan koalitio on täysin mahdollinen!

    Raamatun viimeisen kirjan mukaan luku 666 on merestä nousevan seitsenpäisen ja kymmensarvisen pedon luku eli nimi (Ilmestys 13:1, 17, 18). Tuo peto edustaa maailmanlaajuista poliittista järjestelmää, joka hallitsee “jokaista heimoa ja kansaa ja kieltä ja kansakuntaa” (Ilmestys 13:7). Nimi 666 osoittaa, miten perinpohjaisesti tämä poliittinen järjestelmä on epäonnistunut Jumalan silmissä.

    Tuo merestä heräävä peto on kiehtonut ihmistä pitkään. H.P. Lovecraft kutsui sitä Cthulhuksi ja John Wyndham Krakeniksi. Itseäni kylmää pelkkä ajatus jostakin, joka on iäti nukkunut jossakin tuolla loputtomassa vedenalaisessa maailmassa… Olisiko kyseessä ydinsukellusvene nykyteknologiaa mietittäessä? Ja tuo kohta “[se hallitsee] jokaista heimoa ja kansaa ja kieltä ja kansakuntaa” saa selkäpiini karmimaan kaikessa todenmukaisuudessaan ja osuvuudessaan — miettikää YK:ta, USA:ta, EU:ta ja NATO:a. Kyseessä on todellinen one world eli yksi maailma; salaseura joka hallitsee aivan kaikkea.

    Tämä poliittinen järjestelmä on sionistinen EU-liittovaltio, tietenkin, kuten myös yhtälailla eurooppalaisten perustama USA:n sionistinen liittovaltio. € ← Pedon käpälä kynsineen. Tuo pitää meidät kuristusotteessaa, joka lopulta meidät tappaa myöskin, ellemme irti pääse pian. $ ← Siinä vastaava pedon teräväkyntinen koura, tosin vain yhdellä viivalla nyt.

    Kaikki raha on korollista velkaa. Tämä on se systeemi, jolla meidät alistetaan, orjuutetaan, ryöstetään ja lopulta tuhotaan; tapetaan pois.

    χξς [khii ksii sigma] on pedon luku; 666. Ortodoksit, muslimit, juutalaiset, katolilaiset ja myös meidän “tavallinen” ev. lut. kirkko on Saatanan hallussa. Kaikki palvovat Saatanaa, kieltäen Kristuksen — ainoan Herran — ja kumoten Vanhan testamentin kymmenen käskyä, joka on yksi Raamatun tärkeimmistä kohdista. (2. Moos. 20:1–3).

    Matt. 23:8 sanoo: “Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä.” Kuitenkin juutalaiset kutsuvat pappejaan rabeiksi eli opettajiksi eli he rikkovat Jumalan sanaa vastaan. Juutalaisuus kuten Islamkin (Mohammed oli juutalaista verta omaava lapsiinsekaantuja) ovat ikiaikaisia todellisen kristinuskon vihollisia, älkää sitä unohtako! Myös katolilaiset kutsuvat pappejaan isäksi, vaikka Jeesus jatkaa tuossa mainitsemassani kohdassa, että on vain yksi Isä. Katolilaiset kuten ortodoksit ovat harhaoppisia, synnissä tarkoituksellisesti pysyviä rienaajia; perkeleitä.

    VICARIUS FILII DEI eli Paavi on, mukamas, Jumalan tuuraja Maan päällä eli hän syrjäyttää Jeesuksen!! Tällainen uskonto on totaalinen todellisen kristinuskon l. Jeesukseen uskomisen antiteesi eli vastakohta ja ikiaikainen vihollinen!

    V=5, I=1, U=V=5, L=50, D=500. Kun laskemme tuon Paavin tittelin kirjainten lukuarvot yhteen, saamme vastaukseksi 666. Vatikaani kultavarantoineen ja salaisine katakombeineen on pelkkää kryptojuutalaisuutta eli juutalaisuutta, joka on naamioitunut joksikin muuksi uskonnoksi. Juutalaisuus naamioituu monasti kristinuskoksi tahi islamiksin.

    Mitä Jeesus sanoi juutalaisista? Tässä mielestäni Uuden testamentin ja koko Raamatun tärkein kohta: “Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.” (Joh. 8:44)

    Juutalais-jesuiitta/”katolisten” ym. kryptojuutalaisten metkuja ovat mm. inkvisitio ja monenlainen aivopesu, kuten esim. futurismi ja preterismin. Näillä varsin ovelasti saatiin huomio pois katolisen “kirkon” touhuista (pahuudesta ja perversiosta), jotta katolista “kirkkoa” ei voitaisi pitää Ilmestyskirjan (13. luku) toisena petona ja profeetta Danielin (7. luku) “pienenä sarvena”, kuten protestantit katolisen kirkon tulkitsivat!

    Ansioverotuksella ja perintöveroilla moneen kertaan loisten elättäjiltä. Iilimadon lailla imetään TYÖTÄ tekevästä suomalaisesta kaikki mahdollinen – mitäpä muuta JUUTALAISILTA voisikaan odottaa. He luovat typeriä ja vahingollisia ideologioita ja suuntauksia, saaden suurimman osan goyimista uskomaan siihen – oli kyseessä kuinka mielisairas, perverssi tai vaarallinen suunnitelma tahansa! Jostakin idiootteja tuntuu aina kuitenkin vain riittävän.

    Meille luodaan keinotekoisia tarpeita, jolloin JUUTALAINEN pääsee luomaan myös keinotekoisen monopolin, jolla meistä tehdään orjatyövoimaa heille kätyreineen. Jos sionistien bisneksissä sattuisi käymään huonommin, niin kansa laitetaan siinäkin tapauksessa maksamaan tappiot. Juutalaiset rahoittavat esim. sodissakin aina molempia osapuolia, jotta konflikti tuottaa heille mahdollisimman paljon voittoa! Kun rikollisen khazaarirotta Chaim Zabludowiczin (kuuluu Euroopan sadan rikkaimman “ihmisen” joukkoon) isältä, rikolliselta khazaarirotta Shlomo Zabludowiczilta kysyttiin, onko väärin tehdä omaisuutensa myymällä aseita, tämä vastasi: “Enhän minä tee mitään väärää – vastaan vain kysynnän ja tarjonnan lakiin.” Zionin ali-ihmisillä ei ole moraalia eikä sielua, kuten olemme aina vain uudestaan joutuneet toteamaan. Silti suomalainen ei ole historiasta paskankaan vertaa oppinut, vaan antaa näiden syöpäläisten edelleenkin istua rahakirstun päällä Suomessakin.

    Euron juutalaiset rikolliset, murhaajat ja valehtelijat loivat, jotta Euroopa (tod. Jewrooppa) voisi yhtenä markkina-alueena kilpailla USA:ta (tod. Jewnited States of Zion) vastaan. Nyt kun kurssit näiden kahden valuutan välillä ovat vaihdelleet ~1:0,9–1:1,6 niin kenen luulette tehneen keinottelulla ja muulla PERVERSSILLÄ markkina- ja rahatalouden silmänlumeella miljardeja ja taas miljardeja meidän kustannuksella; käyttäen meitä maksumiehinä! EU (tod. Jewropean Jewnion) ja sen keskuspankki EKP – joka on JUUTALAINEN YKSITYISPANKKI! – eivät ole mitään muuta kuin sionistien ultimaalinen alistus-, orjuutus- ja tuhontakoneisto meitä vastaan, jolla meistä tehdään homogeenistä, helposti hallittavaa, harmaata massaa. En edes jaksa mennä tässä sen tarkemmin kulttuurimarxistiseen #keinovalikoimaan, joka agendan takana juuri nytkin tikittää rajusti. Kyllä te tiedätte, rakkaat veljeni ja kauniit siskoni.

    Mitä meidän maastamme, kulttuurista ja IHMISISTÄ jää jäljelle tämän sairaan ahneuden ajaman politiikan jäljiltä? Pelkään, ettei juurikaan mitään. Kaikkea ei saa missään nimessä kilpailuttaa ja yksityistää. Meillä tulisi olla oikeus valtiolliseen, voittoatavoittelemattomaan terveyden- ja vanhustenhoitoon, koulutukseen, liikenneyhteyksiin, vesilaitokseen, energiantuotantoon sekä sähkönjakeluun jne. EU-liittovaltiossa kuitenkin annetaan sipilöiden, bernereiden, olliloiden ym. TÄYSIN VÄÄRIEN henkilöiden päättää tulevaisuudestamme TÄYSIN VÄÄRIN perustein ja kannustimin. Kyllähän tuo perkelelauma kehtaa ja jatkaakin hamaan loppuun asti – siltä tämä valitettavasti näyttää.

    Juutalainen on laittanut meidät tuhoamaan itse itsemme. Missä edelleen viipyy SUURMIELENOSOITUS EDUSKUNTATALON EDESSÄ? Juutalainen myrkyttää meitä omistamillaan medioilla, joihin vieläkin pelottavan suuri osa kansasta uskoo. No, jos katsoo pride-viittaisia, pellepukuihin sonnustautuneita älykääpiöitä tai vaikkapa “isänmaallisia” Kok- tai PS-poliitikkoja, ei yht’äkkiä olekaan niin vaikea tajuta sitä. Läpi historian ovat nämä juudealaiset huijarit väärentäneet kaiken pois itsestään; muita vastaan. Suurimpana kusetuksena nk. “holokausti”, joka – ikävä kyllä – on edelleenkin koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka. Uskomatonta! Fiktiolla ja semifiktiivisillä tarinoilla TV-tuotantoyhtiöt ja Hollywood manipuloivat uskomattoman helposti idioottien mieliä. Suuren suomalaisen revisionistin, lääk.tiet. lis. Vesa-Ilkka Laurion sanoin: “TV on juutalainen nurkkajumala.”

    Juutalaiset ovat kaananilaisia tai edomilaisia Edom-nimisen raamatullisen paikan mukaan. Aivan kuten myöhemmin heitä alettiin Juuda-nimisen paikan mukaan kutsua juutalaisiksi. Juutalaisista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Juutalaiset eivät myöskään ole kirjoittaneet sanaakaan Raamattuun. Valheet ovat tällä ”valitulla kansalla” suuria…

    Me valkoiset eurooppalaiset olemme todelliset Israelin heimot. Assyyrialaiset vangitsivat meidät 745 e.Kr. Sieltä onnistuimme kuitenkin pakenemaan Kaukasus-vuorille ja Israelin solaan. Täst’edes meidät tunnettiin kaukaasialaisina. ”Zero Tolerance” kirjoitti myös näistä valkoisista. Euroopan erämaat kutsuivat meitä monia Abrahamin poikia ja perustimme lukuisia kansakuntia mantereelle: Ephraim (Britannia), Judah (joka ei myöskään ollut juutalainen; Saksa), Dan (Tanska), Reuben (Ranska) ja Manasseh (USA).

    Juutalaisilla ei ole mitään muuta tekemistä Babylonin vankeuteen joutumisen kanssa, paitsi että he auttoivat babylonialaisia meidän kiinniottamisessa!

    Juutalaiset ovat siis Saatanasta, kuten Jeesuskin sanoo (Joh. 8:44). Kannattaa todellakin lukea UT:n neljää ensimmäistä kirjaa, vaikket ”uskovainen” tai uskova olisikaan! Sieltä saa hyvää pontta juutalaisvastaisuuteen. Jos maailman luetuin kirjakin on sitä mieltä, niin…

    Jumalan kiroamat juutalaiset eli kaananilaiset ovat siis Edomista/Idumeasta (noilla nimillä paikka on tunnettu raamatullisina aikoina). Saatana → Kain → Esau → edomialaiset/idumealaiset → fariseukset → khazaarit/kasaarit → aškenazit → JUUTALAISET.

    Me kaukaasialaiset olemme SEEMILÄISIÄ/SEMIITTEJÄ. Israel ja Juuda ovat meidän esi-isiemme alueita.

    13 kadonnutta Israelin heimoa – ne olemme ME! Iisakin pojat eli (I)saac-sons l. Saxons; saksit.

    Siinä hieman etymologiaa eli kielitieteellistä pohjaakin muutamalle mielenkiintoiselle faktalle.

   • Macaulay Culkin oli Conanin vieraana aikoinaan ja sanoi Michaelin olleen hänen paras ystävä. Itse en usko noihin pedofiili-, raiskaus-, sukupuolenvaihto- ynnä muihin huhuihin.

 2. Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

  • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

  • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

  • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

  • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

  • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

Comments are closed.