Koti Uutisia Venäjä kieltää kansallissosialistiset symbolit

Venäjä kieltää kansallissosialistiset symbolit

22

UK_Venaja_kieltaa_KS-symbolit

Venäjän duuma päätti viime perjantaina kieltää propagandan levittämisen ja symbolit niiltä järjestöiltä, jotka tekivät toisen maailmansodan aikana yhteistyötä kansallissosialistisen Saksan tai fasistisen Italian kanssa ja jotka julistettiin kielletyiksi Nürnbergin näytösoikeudenkäynneissä. Kyseisten järjestöjen symbolien näyttämisestä julkisilla paikoilla sakotetaan vähintään 940 eurolla ja enintään 1 890 eurolla.

Eräs lakialoitteen alullepanijoista, duuman varapuhemies Sergei Zheleznyak, oli huolissaan siitä, että vaikka ensi vuonna Venäjällä ja muualla maailmassa juhlitaan kansallissosialistisen Saksan sortumisen 70-vuotisia, “uusnatsismi” on nousussa Ukrainassa ja useissa muissa Euroopan maissa. Zheleznyakin mukaan tämä on “sotarikollisten ihannointia” ja hän painotti, että Venäjä on “globaalin antifasistisen liikkeen johtotähti”.

Lähde: RIA Novosti

22 KOMMENTIT

 1. Voi Venäjä…”sotarikollisten ihannointia”, niin kieltäkää kommunismi ja kaikki siihen viittaavat tunnukset.

 2. Taas on maailma mallillaan. Suomi seuraa tietysti perässä kun juutalaisjärjestöt vähänkin korottavat ääntään.

 3. Jos joku itseään Kansallis-sosialistiksi nimittävä supportaa Putinia tai “hänen” Venäjää revin verkkarini! Juutalaisten juoksupoika!

  • Heii, minä en ainakaan Putinia kannata en todellakaan mutta venäjällä on aika paljon myös porukkaa jotka tajuaa juutalaisten touhut.. Heillä on nyt oma hallinto ja koko Nato vastassa että ei se ainakaan Kansallissosialistisilla venäläisillä helppoa ole..

  • Toistaiseksi Putin ovelasti naamiotuu “antifasistiksi” – mutta globaalisessa taistelussa toimii kuin Hitler. Hän nyt yrittää kaiken keinoin estää sodan aloittamista (kuten Hitler v.1936 http://www.youtube.com/watch?v=0KwNMKiGIzw ja samalla tietää, että “demokratiat” hyökkäävät jossakin vaiheessa). Viimeisen julkisen Putinin puheen sisältö on hyvin samankaltainen em. videon Hitlerin puheen kanssa. “Me tiedämme mikä on sota ja haluamme vain rauhaa, ystävyyttä kaikkien naapurivaltioden kanssa. Mutta tämän täytyy ymmärtää – NATO ei koskaan tule Ukrainaan!”

   Putinin tavallaan on pakko noudattaa tämän sionistien junaileman pakkorituaalin ja mantrojen toistamista – koska sekä Idässä että Lännessä eurooppalaisten sheeplen aivot on pesty niin perusteellisesti vuosikymmenien ajan, että vaikka Putinin olisi ‘salahitler’ – vallassa pysymisen takia hänen on pakko toistamaan ne mantrat joihin sheeple on jo tottunut. Sellainen on se “realpolitik”.

   Lopullinen totuus Putinista saamme vasta vääjäämättä lähestyvässä suursodassa. Toistaiseksi kun erotan Putinin sanat ja Putinin teot – Putinin sanat ovat jutikoiden mieleen melkein aina, mutta aivan liian usein Putinin teot ovat jutikoille kuin tervan juonti.

   • Et näköjään ehkä huomannut kommenttiani vanhassa uutisessa, mutta kommentoidaanpas nyt tähänkin: mitä muuta tämä kielto nimittäin on, kuin Putinin teko?

    Putin tukee Syyriaa ja Irania. Syyria ja Irania vastustavat sionismia. Näistä kahdesta ei ole epäselvyyksiä. Mutta miten perustelisit sen, että Putinin tekojen motivaationa olisi nimenomaan Iranin, Syyrian jne. sionisminvastaisuus? Tähän mennessä mikään ei nimittäin viittaa siihen suuntaan: tämän uutisen kaltaisten lausuntojen lisäksi äijä nimittäin on _tekoina_ sionismiiin liittyen mm. kiristänyt holokaustin kiistämisestä annettavia rangaistuksia. Ja hyökännyt naapurimaahan sillä perusteella, että siellä tapahtui ”äärinationalistien” ja ”antisemitistien” vallankaappaus…

    Ja niin: jos Venäjä on uusi kolmas valtakunta ja valkoisen rodun viimeinen toivo taistelussa sionisteja vastaan, niin miksiköhän Putinia tukevista oligarkeista valtaosa on juutalaisia? Miksiköhän Venäjän turvallisuuspalvelun johtaja ja entinen pääministeri Mikhail Fradkov on juutalainen? Miksiköhän Venäjän liikenneministeri Igor Levitin on juutalainen? Miksiköhän Putin laukoi 2014 Gazan kriisissä tällaisia kommentteja?

    ”’I support Israel’s battle that is intended to keep its citizens protected,’ he said about the Israel Defense Forces’ operation to restore quiet to the region and stop Hamas terrorism.”
    http://www.collive.com/show_news.rtx?id=31099

    (Putin ovelasti naamioitumassa “antifasistiksi” on muuten aika heikko selitys. Olisitko hehkuttamassa Vastarintaliikettäkin, jos ne taktisista syistä ryhtyisivät hehkuttamaan Israelia ja kutsumaan itseään antifasisteiksi? :D)

    • Putin (kuten myös Venäläisten enemmistö) näkee tilannetta paljon laajempana kuin sarja yksittäisiä erillisiä tapauksia; heidän (ja minunkin) mielestä parastaikaa on maailmankatsomusten globaalinen, eeppinen yhteentörmäys. Niin suuri, että kaikki muu kalpenee sen rinnalla. Panokset pelissä on ääremmäisen suuret: Jos tämän “viimeisen ja ratkaisevan” taistelun voittaa globalisaatiota ja NWO:ta junailevat voimat – sitten planeetalla ei jää ainuttakaan kansallista valtiota ja ihmiskuntaa orjuutetaan ja alistetaan talouseläinten tasolle. Putin ja Venäläiset näet eivät tykkää tästä kehityksestä, ei yhtään!

     Asia siis on niin suuri, että mutkat on suoristettava ja vähemmän tärkeät asiat on alistettava tärkeille. Ensisijaisesti tärkeä asia on Venäjän väestön yhtenäistyminen – ja se on mahdollista vain jos käytetään symboolit jotka ovat jo valmiiksi enemmistön hyväksymä. Ei ole väliä miksi se on nyt niin, ketään ei kiinnosta totuus Kolmannesta Valtakunnasta tai historiallinen oikeudenmukaisuus. Putin on “realpolitik”-poliitikko eikä ryhdy ‘vaihtamaan jumalia’ sodan kynnyksellä.

     Kolmannen valtakunnan (jota itse pidän ihannevaltiona) symboolit ovat kaiku menneisyydestä eivätkä ole enemmistön suosiossa – joten ne kielletään.

     Venäjällä ei ole JUUTALAISIA OLIGARKKEJA. On turhan paljon hyvin rikkaita juutalaisia – mutta ne eivät ole oligarkkeja koska Putin riisui heiltä poliittisen vallan. He tietävät, että he ovat rikkaita vain niin pitkään kun eivät puutu politiikkaan – muuten rikkaudet menevät ja vankila odottaa.

     Hyökkännyt naapurivaltioon? Jos tarkoitat “Ukrainaa” niin erehdyt pahasti. Tutki ensin miten Novorossiasta ja Krimista tuli “ukrainalainen”.

     SVL:n johtokin ymmärtää, että on viisasta olla käyttämättä 3.Valtakunnan symbooleja, koska tavoitteena ei ole symboolit vaan kansallissosialistinen hallintomuoto Suomessa. Tässä lisään vain, että Suomen KS-hallituksen päivät on luetut jos Venäjän kanssa ei olisi luotu hyviä suhteita heti alkuun (mieluummin ennakkoon).

     • >Venäjällä ei ole JUUTALAISIA OLIGARKKEJA
      Mittavin määrä paskapuhetta mitä olen kertakuulemalta koskaan vastaanottanut. Tässä vain yksi mutta oleellinen esimerkki:

      http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Abramovich

      >His family is Jewish. Abramovich is a chairman of the Federation of Jewish Communities of Russia (which is allied with Putin’s administration), and donates money to the Chabad movement
      >Abramovich, with an estimated fortune of U.S. $14.6 billion, is currently the 5th richest person in Russia

      Ja erityisen oleellinen kohta:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Abramovich#Vladimir_Putin

      Ja jotta ollaan ihan samalla viivalla, niin ei kai kukaan täällä erehtynyt pitämään Putinia rehtinä juutalaisvastaisena nationalistina? Eihän?

     • MM ehkä selittäisi, mikä POLIITTINEN VALTA on juutalaisella Abramovichilla? Kyllä Abramovichilla on rahaa paljon, huvijahteja, autoja yms. leluja. Mutta sekin rikkaus on Abramovichilla vain niin pitkään kun poliittisesti hän pysyy hiljaa kuin kusi sukassa.

      Minusta tuntuu, että hyvin moni täällä ei ymmärrä eroa rikkauden ja poliittisen vallan välillä. Oligarkki on rikas jolla on poliittinen valta. Rikas ilman poliittista valtaa ei ole oligarkki. Mutta tätä monet kommentoijat täällä (esimerkiksi MM) eivät ymmärrä.

      “Ukrainan” “presidentti” Waltzman (a.k.a. Poroshenko) ja Dnepropetrovskin (a.k.a. ‘Dneprojudovsk’) kuvernööri Kolomoiskij – ovat oligarkkeja, heillä on sekä rahaa että poliittista valtaa, ja jopa asevoimat (Kolomoiskilla on yksityinen armeija, ja “Oikea Sektori” sätkynukkena).

      Venäjällä Putinin aikana ne rikkaat juutalaiset ovat pelkkiä rikkaita juutalaisia. Tässä suhteessa on tapahtunut dramaattinen muutos Jeltsinin ajasta. Jos valtiovalta (l. Putin) niin päättäisi, niin Abramovich lähtisi samaan vankilaan missä istui “oligarkki” Hodorkovskij, jolle chuzpah iski päähän ja hän haastoi riitaa Putinin kanssa ja yritti ostaa Duumankin itselleen. Ei auttanut Hodorkovskia mikään Chabad – kymmenen vuotta vierähti työrukkasia ompelemassa uudelleenkasvatus leirissä.

     • Symbolien käytön hylkäämisellä ja symbolien käytön kieltämisellä lailla on kuitenkin jokseenkin suuri ero. Varsinkin, kun samaan aikaan Venäjällä palautetaan entistä enemmän käyttöön Neuvostoliiton symboliikkaa! Ketään ei kiinnosta totuus Kolmannesta Valtakunnasta, joten varmaan sitten holokaustirevisionismikin on turhaa, koska se on kaiku menneisyydestä eikä ole muutenkaan enemmistön suosiossa. Taputetaan siis sille taktiselle ratkaisulle, että Venäjä on kriminalisoimassa holokaustin kieltämisen? Hienoa logiikkaa! http://www.vastarinta.com/venaja-kriminalisoimassa-holokaustin-kieltamisen/

      Ylipäätään tuo kansallisesta valtiosta puhuminen Venäjän kohdalla on silkkaa huuhaata. Venäjä on monikulttuurinen ja -rotuinen imperiumi, jossa etnisiä venäläisiä asuu vain noin 80 % – siis huomattavasti vähemmän kuin monessa Länsi-Euroopan massamaahanmuuton kohteina olevissa maissa asuu kantaväestöä. Kansallisen valtion sijaan Venäjää voisi kai sanoa “kansalaiseksi” valtioksi: tärkeintä on rotusokea isovenäläinen “patriotismi”, mihin kuuluu nämä suuret “isänmaalliset” antifasistiset sodat ja muut. Sitä kai se Putinkin tarkoitti, kun sanoi että ihmiset jotka haluaa venäjän _venäläisille_ eikä vain venäjäläisille ovat idiootteja? Ja kun käänsi syntyvyyden syöksykierteen tarjoamalla rotusokeita synnytystukia, jolloin muslimit alkoivat sikiämään kuin kanit? Hassua nähdä, miten venäläiset kansallissosialistit kyllä näkevät Putinin läpi, mutta muualta löytyy ymmärtäjiä…

      Nimimerkki MM vastasikin jo höpöhöpöjuttuihisi oligarkeista. Etpäs kommentoinut juttuja Venäjän hallinnosta: onko turvallisuuspalvelun johtaja sellainen rooli, joka kannattaa antaa juutalaiselle – edes kulissimielessä?

      (Ja jos haluat puhua Novorossiasta ja “Ukrainasta” lainausmerkeillä, niin suosittelen sinua menemään Suomen Antifasistisen Komitean blogiin :P)

     • Jos juutalaiset omistavat kaiken, se ei voi merkitä kuin sitä, että heillä on myös poliittinen valta. Myös Lännessä juutalaisvallan näkee siitä, kuinka omistukset ovat jakautuneet. Varallisuus tuo aina valtaa.

      HS väitti juuri äsken oligarkki Vekselbergin suulla samaa. V on vain juutalainen liikemies, joka ei muka osallistu mihinkään poliittiseen toimintaan. Hän tekee vain bisnestä, mies väitti jutussa. Tämä on siis nyt yleinen selittely-yritys. Tiedämme tosin esim. Boris Shpigelin tekevän politiikkaa rajusti, koska hän oli tuomassa holohoaxia suojelevia lakeja duumaan ja koska hän on perustanut järjestön Maailma ilman natsismia. Hän on Johan Bäckmanin pomo.

      Muutenkin nykyinen systeemi saattaa olla vain muuttanut tyyliä. Aina ennenkin juutalaiset ovat hallinneet kulisseissa, mutta Jeltsinin aikana toiminta oli osin näkyvää. Mistä tiedämme, että kulissien takana ei käytetä mitään valtaa? Tässä voi olla siis kyse vain petoksesta.

      Tiedämme juutalaisten nettoavan humia summia. Putinin lapsuuden ystävät Rotenbergit ovat tienanneet valtiolle hyvin tappiollisilla urakoilla valtavasti. Esim. olympialaisissa ja kaasuputkien rakennustyömailla. Myös toisella jokeripomolla oli paitsi pankki, Gazpromille urakoiva rakennusfirma. Eli jos jokin Gazprom on ainakin väliaikaisesti kansallistettu, se voidaan lypsää tuottamaan yksityisille näin. Sitäpaitsi Gazpromin nykyinen omistus on hämärän peitossa. Muutenki huhuja on kantautunut pikemminkin siitä, että kaikki Jeltsinin ajan meno on jatkunut osin ennallaan. Rahaa virtaa ulkomaille ja valtiota yksityistetään härskisti tuntemattomille tahoille. Mafian ote tiukkenee koko ajan ja siis mafia on juutalaismafia. Suurmafiosot ovat Puten kavereita eikä heitä luovuteta.

      Poliittisesta toiminnasta vielä sen verran, että politiikka on nykyisin Putinin show. Julkinen poliittinen toiminta on menettänyt merkitystään. Kansa ei tykännyt juutalaisista, joten heidän julkinen politikointinsa väheni. Kuten samalla myös julkisen politiikan merkitys.

     • Tällä hetkellä tärkeintä on pysäyttää NWO projekti (a.k.a. Pax Judaica), niillä resursseilla jotka on käytettävissä. Koska jos NWO:ta ei pysäytetä nyt – tulevaisuudessa ei olisi goyimien kansallisvaltioita lainkaan, ei kansoja eikä edes rotuja (koko valkonen rotu olisi hävitetty totaalisesti), ja tilalle tulisi maailmanlajuinen Israel. Novorossian synty tai tuho on se käännekohta koko taistelussa, siksi väitän että elämme historiallisen merkittävämpää aikaa.
      Jos rintamaan NWO:ta vastaan astuvat Putinin Venäjän lisäksi ei-valkoisten kansojen Kiina, Intia, Brasilia, Argentiina, Venesuela yms. valtiot – heidän kanssa on liittouduttava tärkeimmän tavoitteen takia. Koska jos tätä kuoleman vaarallista vihollista (NWO) ei pysäytetä viimeistään nyt – me kaikki goyim olemme tuhon omia. Te ette ymmärrä, että NWO-rakentajille juutalaisille kaikki gojim, rodusta riippumatta, ovat vastenmielisiä ja siksi ne on hävitettävä (“Praktischer Idealismus”), valkoiset ehdottomasti.

      Jos nyt suomalaiset KS-teoreetikot alkavat harrastaa sellaista tiukkaa asennetta rotuhygieniassa ja jakaa valkoisia kansoja pieniin ryhmiin “rotupuhtauden” mukaan – niin tästä asenteesta juutalaiset olisivat enemmän kuin iloisia. Jos tähän asenteen ei tule muutosta niin NWO:n rakentajat varmasti tuhoavat ja hävittävät kaikki kansallisvaltiot yksi kerrallaan (kuten Talmudissa on ennustettukin selvin sanoin!). Ollaan sitten montussa kaikki niin ylpeitä omasta ainutlaatuisuudestaan, hienoudestaan ja rodullisesta puhtaudestaan, kuolleina.

      “Ukraina” minulle on lainausmerkeissä niin pitkään kun se juutalaisten oligarkkien johdolla imee USA:n munaa.
      Yksi kuva kertoo kaiken: ukrainalainen kenraali kumartaa ja polvelta (!!!) lahjoittaa miekan USA:n ex-suurlähettiläälle John Tefftille 25.5.2014:
      http://politikus.ru/articles/20091-zhurnalist-oplevannaya-ukraina-s-kolen-vruchila-svoyu-sablyu-poslu-ssha.html
      Kunnian ja häpeän välillä on hienoinen ero:
      http://topwar.ru/uploads/images/2014/304/qhhb78.jpg

 4. Ketkähän niitä oikeita sotarikollisia olivatkaan?
  Churchill olikin oikea pulmunen pommittaessaan saksalaisia siviilikohteita palopommeilla.

 5. Ns. voittajien sotarikoksia ei ole koskaan tuomittu. Juutalaiskommunisti Ilja Ehrenburgin yllyttäminä puna-armeijan sotilaat raiskasivat saksalaisia naisia ja lapsia “voitonpäivän” jälkeen. Tästä historian faktasta on vaiettu. Miksi?

  • Kertoisitko lisää tästä “historian faktasta”? Olitko itse näkemässä vai mistä tiedät vaietut faktat? Tietävätkö sinulle yläpeukkua näyttäneet ihmiset edes, kuka Ilja Ehrenburg oli?

 6. Onhan persu nuorten johtajakin juutalainen. Sellasta kansallismielisyyttä persu hypnoosissa oleville 😀

  • Tarkoitatko Simon Eloa? Ei hän ole juutalainen, “äärisionisti” kylläkin.

 7. joo se on jännä miten aina sodassa hävinnyt osapuoli on sotarikollinen. Kumma yhteensattuma että aina ‘hyvät tyypit’ voittavat, eikä ne sotarikolliset. jees. jännää propagandaa, jolla on tiettty tarkoitus. oksettavaa kaikki politiikka, etenkin näiden isojen valtioiden.

 8. Leon kommentit asiasta ovat reaalimaailmassa kiinni (vaikka eivät olisikaan oikea analyysi tilanteesta), kun taas muut tarkkailevat tilannetta mustavalkoisesti. Ihmisten tulisi ymmärtää, että tosimaailma ei noudata monien muodostamaan kuvaa ja voimasuhteet ja toimintatavat eivät ole samanlaiset kuin ennen toista maailmansotaa.
  Nykyisyyden peilaaminen menneisyyteen helpottaa ehkä tilanteen hahmottamista, mutta ei voida käyttää asioiden perusteluun.

 9. Tjaah, sanoisinpa että nimenomaan Leon kommentit edustaa mustavalkoista ajattelua parhaimmillaan: USA on pahis + Venäjä vastustaa USA:ta => Venäjän on pakko olla hyviksiä! Vaikka tuo johtopäätös onkin kumottu tässäkin keskustelussa noin miljoona kertaa… Vieläkös löytyy selitystä sille, miksi Venäjän turvallisuuspalvelun johtaja on juutalainen?

  Ihan yhtä lailla se Neuvostoliittokin oli jenkkiliberaalien uuden maailmanjärjestyksen vastavoima numero yksi. Ihan yhtä lailla sielläkään ei tykätty homoista ja muista länsimaisesta hapatuksesta. Ihan yhtä lailla sielläkin hehkutettiin isovenäläistä “patriotismia”. Ja ihan yhtä lailla sielläkin retoriikassa pyörii sama laulu Venäjästä antifasistisen ja antisemitismin vastaisen taistelun keihäänkärkenä… Pitäisikö siis nationalistien ruveta hehkuttamaan Neuvostoliittoa? Ainoa oleellinen ero Putinin Venäjään tuntuu nimittäin olevan talousjärjestelmä 😛

  Elämässä voi tehdä monenlaisia valintoja. Voi lähteä luottamaan siihen, että tyyppi, jonka nuorisojärjestö kutsuu itseään antifasisteiksi, joka rakentelee holokaustimuseoita veronmaksajien rahoilla, kieltää kansallissosialististen symbolien käytöt, kieltää holokaustirevisionismin, arvostelee “natsismin” nousua Euroopassa, sanoo Venäjän venäläisille haluavan ihmisten olevien idiootteja, sanoo jokaisen venäläisen olevan tataari, tukee etnisten muslimien syntyvyyttä tukiaisilla, matkustaa Israeliin ja antaa tukensa Gazan 2014 verilöylylle jne. onkin oikeasti ovela peluri ja meidän miehiä.

  Tai sitten voi haistattaa tälle tyypille paskat ja mieluummin vaikka kuolla herrana kuin alistua orjana – yhtään kenellekään.

 10. Mielestäni hän roikkuu suuressa erehdyksessä. Jos kumpikin puoli on selkeästi juutalainen, ei kannata valita kumpaakaan puolta. Juuri tähän kovasti erinäiset mainosmiehet yrittävät kannustaa: pitäisi valita osapuoli, jolle antaa tukensa.Todellisuudessa sekä Putin että USA ovat juutalaisten puolella ja esim. tuosta kieltopolitiikasta näkee, että kumpaakin osapuolta tukemalla tuke vain juutalaista.

  Tosiasiassa kummassakin leirissä on toisinajattelijansa. Tulisi tukea kansallissosialisteja ja sinnepäin kallellaan olevia voimia. Ne näyttävät olevan heikoilla, mutta tosiasiassa potentiaalia on. Siksi kannattaa nimenomaan taistella viimeiseen asti puhtaan asian puolesta puhtain asein. Täytyisi tukea siis oikeita nationalisteja ja kansallissosialisteja Idässä ja Lännessä. Ei Putinia.

Comments are closed.