Koti Artikkelit Velvollisuus omaa kansaa kohtaan

Velvollisuus omaa kansaa kohtaan

8

Valtaosalle suomalaisista velvollisuus omaa kansaa kohtaan saattaa rajoittua ainoastaan asepalveluksen suorittamiseen. Nykypäivänä osalla tätä velvollisuudentuntoa ei ole edes sen vertaa. Tarvitaankin kansallissosialistista asennevallankumousta.

Kansallismieliselle omaan kansaan kohdistuva velvollisuudentunne on iskostunut syvälle maailmankatsomukseen. Pyrkimyksemme onkin levittää velvollisuudentunnetta mahdollisimman monen suomalaisen sydämeen, jotta Suomi voisi taas olla aidosti vapaa ja itsenäinen.

Kansallismielisinä sekä kansallissosialisteina näemme velvollisuuden ulottuvan niin jokapäiväiseen elämään kuin myös aktivismiin sekä näiden vaatimiin uhrauksiin. Nykyinen poliittinen järjestelmä ei tarjoa virikkeitä velvollisuudentunteen uudelleenherättämiseen – päinvastoin. Niinpä suomalaisten valistaminen onkin jäänyt meidän vastuullemme. Toisin kuin poliittista eliittiä, meitä motivoi rakkaus omaa kansaa kohtaan.

Arkielämän esimerkkejä velvollisuudentunteesta ovat jo hyvinkin pienet eleet. Omilla ostopäätöksilläkin voit omalta osaltasi vaikuttaa asioihin hieman. Tukemalla esimerkiksi lähiruokaa tuet nykyisen järjestelmän yhä ahtaammalle laittamia suomalaisia maanviljelijöitä sekä muita yrittäjiä ja palkansaajia.

Voit myös esimerkiksi boikotoida Israelia olemalla ostamatta vahvasti sionististen yhtiöiden tuotteita. Ostopäätöksen voi nähdä omanlaisena velvollisuutena; globalistinen järjestelmä ei aseta kotimaisia tuottajia etuasemaan vaan pyrkii vain siihen, mikä on parasta nykyisen eliitin kannalta. Niinpä kansan on tuettava oma-aloitteisesti kotimaista ja paikallista.

Suuremmalla skaalalla sama teema näkyy muun muassa kansallissosialistisessa aktivismissa, jota yksikään ei tee oman henkilökohtaisen edun vuoksi vaan velvollisuudentunnosta. Palkintona aktivismista ei ole materiaalisesti mitään vaan ainoastaan toivo paremmasta tulevaisuudesta. Aktivistin elämään kuuluu toisinaan myös riskinotto. Eliitti voi tuomita “ajatusrikollisia” jopa vankilaan “väärien” poliittisten näkemysten vuoksi. Riski on kuitenkin otettava kansan yhteisen edun nimissä.

Velvollisuudentunto on asia, joka on aina ollut läsnä eurooppalaisissa kulttuureissa. Itsensä asettaminen yhteisön palvelukseen on perinteisesti katsottu hyveeksi, jonka merkitys tosin on hiipunut yhä enemmän yksilökeskeisyyttä ja oman edun tavoittelua ihailevassa nyky-yhteiskunnassa.

Luomisvoimaiset kulttuurit ja rodut eivät ole saavuttaneet menestystään ilman velvollisuudentunnosta voimansa ammentavaa uhrihenkeä ja laajemman edun tavoittelua yksilökeskeisyyden sijaan. Täten voidaan todeta, että velvollisuudentunto omaa kansaa kohtaan on yksi tärkeimmistä kulmakivistä, joita vaaditaan, jotta kansa pystyy jatkamaan eloaan pitkällä tähtäimellä.

 

O. R.

8 KOMMENTIT

 1. Hienoa lukea jälleen tekstiä tuoreelta kirjoittajalta! Kansallissosialismi on juurikin taistelua individualismia vastaan kansanyhtenäisyyden puolesta!

 2. Hyvä, että uusia kirjoittajia tulee koko ajan esille.

  Kansallissosialismissa on tosiaankin kyse toisten auttamisesta ja oman kansan väen perään katsomisesta, kun nykyisessä maailmassa – joka on kansallissosialismin vastakohta – ihmiset katsovat vain oman henkilökohtaisen hyvinvointinsa perään jopa muiden kustannuksella – ja tätä pidetään hyveenä!

 3. Ytimekästä tekstiä! Ja tämä kohta kuittaa artikkelin hyvin:

  “Luomisvoimaiset kulttuurit ja rodut eivät ole saavuttaneet menestystään ilman velvollisuudentunnosta voimansa ammentavaa uhrihenkeä ja laajemman edun tavoittelua yksilökeskeisyyden sijaan. Täten voidaan todeta, että velvollisuudentunto omaa kansaa kohtaan on yksi tärkeimmistä kulmakivistä, joita vaaditaan, jotta kansa pystyy jatkamaan eloaan pitkällä tähtäimellä.”

 4. Oman edun tavoittelu on siirtynyt vähitellen yleiseksi elämäntavaksi.
  Poliitikot ja liikemiehet näyttävät jatkuvasti huonoa esimerkkiä takinkäännöillä ja talousrikoksillaan. Keinottelevat miljoonia, tekevät mittavia ympäristörikoksia ja jatkavat ylellistä elämäänsä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Oman edun maksimointi on tämän ajan politiikkaa.
  Vaikea kansalaisten on toimia yhteisön eduksi, kun näkee kaiken työn valuvan hukkaan, poliitikkojen harrastamaan mädätykseen ja vieraiden kulttuurien hyväksi. Onneksi muutos on tulossa.

  Eläköön kansallissosialismi! Eläköön voitto!

 5. “Omilla ostopäätöksilläkin voit omalta osaltasi vaikuttaa asioihin hieman.”
  “Ostopäätöksen voi nähdä omanlaisena velvollisuutena; globalistinen järjestelmä ei aseta kotimaisia tuottajia etuasemaan vaan pyrkii vain siihen, mikä on parasta nykyisen eliitin kannalta. Niinpä kansan on tuettava oma-aloitteisesti kotimaista ja paikallista.”

  Ja silti teidän omassa kadulle.com putiikissanne on myynnissä mm. hygienian ja kodinhoidon tuotteita seuraavilta firmoilta? Unilever, P&G, Colgate-Palmolive jne.

  Jotka jo yrityksinä ovat globaaliapaskaa, mutta jättävät myös jälkensä Suomen luontoon. Kaikkiin näihin tuotteisiin (astian-, pyykinpesuaine, vaipat, saippuat, hammastahnat) on olemassa Suomessa/Pohjoismaissa valmistetut vastikkeensa jotka eivät raiskaa luontoamme (ja terveyttämme), eivätkä loppujen lopuksi edes ole kalliimpia.

  Toivottavasti ette jatkossa tilaa varastoonne lisää tällaista skeidaa ja otatte tilalle myyntiin kotimaisia, luontoystävällisiä tuotteita. Kiitos!

  http://bit.ly/1LDcbcG

 6. Kaikkein ensimmäisenä ja mieluiten myisimme kotimaisia tuotteita. Nyt on vain niin että, juurikin nämä kotimaiset valmistajat nostivat valtavan äläkän kun heidän tuotteitaan oli meillä myynnissä. Kiivaimmat Suomalaisuuden / isänmaan vastustajat olivat nostamassa oikeus kanteita meitä vastaan, jos emme vedä heidän tuotteitaan pois myynnistä. Tällainen on Suomi tänä päivänä.

Comments are closed.