Koti Uutisia Veljekset pettyivät turvapaikanhakuun Ruotsissa: “Täällä ei ole mitään tekemistä”

Veljekset pettyivät turvapaikanhakuun Ruotsissa: “Täällä ei ole mitään tekemistä”

2

Paetessaan sotaa Syyriassa veljespari kuuli, että Ruotsi on maa, josta kannattaa hakea turvapaikkaa. Nyt sisarukset katuvat tuloaan maahan.

UK_Migrationsverket

Mohammd Khaled Al Baraze ja AbdullKarim Al Baraze pakenivat Syyrian sotaa ja päätyivät Ruotsiin, missä he ovat oleskelleet parin viikon ajan. Veljekset tulivat Ruotsiin, koska heidän ystävänsä Saksassa kertoivat maan olevan paras vaihtoehto turvapaikanhaulle. Lisäksi päätökseen vaikutti Ruotsin hyvä maine pakolaisten vastaanottajamaana.

Nyt veljekset ovat erittäin pettyneitä maahan ja maahanmuuttovirasto Migrationsverketiin, joka ei ole toivottanut heitä tervetulleiksi, vaikka he ovat oleskelleet maassa parisen viikkoa. He katuvat sitä, että saapuivat Ruotsiin alun alkaenkin.

“Huoneemme näyttää vankilalta; emme voi avata ikkunaa ja on ahdasta”, kertoo AbdullKarim Al Baraze. “Täällä ei ole mitään tekemistä, vain odottelua”, jatkoi Khaled Al Baraze.

Odotellessaan maahanmuuttoviraston tervetulotoivotusta veljekset viettävät päivänsä nukkuen, jalkapalloa pelaten ja netissä surffaillen. Koska he eivät osaa ruotsia tai englantia, he eivät pysty lähtemään omin päin minnekään. Kerran veljekset yrittivät kulkea bussilla kaupungille, mutta he nousivat väärään autoon ja päätyivät matkustamaan toiseen suuntaan.

Lähteet: Nordfront.se, Sundsvalls Tidning

 

Aiheeseen liittyen: Turvapaikanhakijat protestoivat Ruotsissa ruoan ja siisteyden tasosta

2 KOMMENTIT

  1. Tää on taas niin tätä. Ruotsi on tehnyt “hiljaista” itsemurhaa jo tovin noilla määrillä mitä ottavat vastaan pakolaisia..ja no, “pakolaisia”.

    Millonkahan nämä uutisessa mainitut velikullat keksivät tehdä sen, mitä ne kaksi eritrealaista juuri tekivät Ikeassa…ihan vaan tekemisen puutteesta.

Comments are closed.